Søvn

90 6 2
                                    

JUNGKOOK'S POV
—————————
Jeg var lidt for hurtig ved Jimin. Jeg må bare være tålmodig. "Kooks?" Jimin spurgte med et 'pout'. "Ja, hva så?" Svaret jeg. "Jeg er træt.. Kan vi ikke bare sove istedet for?" Sagde han. "Men, hvad så med filmen?" Spurgte jeg. "Det kan vi altid gøre!" Svaret han. Hmm, jeg tænkte lidt over det og valgte ikke at sige ham imod. "Okay så." Svaret jeg med et smil.

Jimin rullet til siden så han lå ved siden af mig. "Kooks, putte?" Spurgte han. Jeg lavet et lille/lavt grin og svaret "Okay!". Jeg tog mine arme rundt om ham, imens hans ansigt lå ind mod mit bryst. Jeg kysset ham i håret og sagde derefter. "Nat, Ji!". "Godnat, Jk" Svaret han og lidt efter faldt vi i søvn.

JIMIN'S POV

Jeg vågnet op, ved siden af kooks... Jeg kigget på ham, i noget tid... Jeg elsker ham. Efter at havdet siddet og stalket ham lidt, valgte jeg at gå nedenunder. "Hey!" Sagde jeg til Hope på vej ned. "Halløj!" Svaret han og smilte og gik med nedenunder. "Er de andre vågne endnu??" Spurgte jeg. "Hm, det ved jeg ikke. Jeg ved bare at yoongs stadig sover, men med resten ved jeg ikke." Sagde han og løftet skuldrene.

Jeg nikket og gik ind i køkkenet. "Skal vi lave noget morgenmad til dem?? Jk, ligger også og sover.. Så tror vi er de eneste vågen." Sagde jeg. "Kan vi vel godt" Sagde han med en morgen hæs stemme. "Nice, hvad skal vi så lave for noget?" Spurgte jeg med en sød stemme. "Pandekager??" Forslog Hope. "Mm, ja! Det lækkert!" Sagde jeg og tog mig på maven.

Vi havde lavet pandekage dejen, så nu stod jeg og lavet dem imens Hobi rydder op. Da jeg fik klasket en pandekage op på panden kunne jeg føle to stærke og muskuløse arme kramme mig bagefter rundt om min talje.

Jeg fik et chok. "Kooks!~" Hvinet jeg. "Jeg fik et chok!" Sagde jeg med et pout. "Det dufter godt minie." Sagde han med en virkelig dyb morgen hæs stemme som var ret sexede. Sorry not sorry. "Mig og Hobi har søret for morgenmaden idag." Sagde jeg. "Lyder lækkert.. Må jeg få et morgen kys?" Spurgte han. Jeg vendte mig rundt, så jeg blev fanget af hans arme som var på hver min side.

Jeg kigget ind i øjnene på en trøjeløs dreng. Han havde ikke nogle trøje på. "Aish, tage noget tøj på." Sagde jeg og slog ham på brystet blidt. "Hvorfor det? Kan du ikke lide hvad du ser?" Spurgte han. "Selvfølgelige, kan jeg det Kooks.. Det er bare, der er andre til stede." Sagde og blev nødt til at vende mig om for at vende pandekagerne.

Da jeg havde gjort det følte jeg, at jeg blev løftet op. Så nu sad jeg ovenpå bordet ved siden af komfuret. "Kookie~" Sagde jeg. "Jeg fik aldrig mit kys." Sagde han og stod imellem mine ben. Jeg tog mine arme rundt om halsen på ham, imens han holdte mig på mine sider.

Jeg kigget ham ind øjnene, imens jeg lænte ind. Da der ikke var så meget mellemrum imellem os lukket jeg det, og kysset ham. Vi kysset, i langt tid og det blev lidt mere passioneret. Hobi kom hen og vendte pandekagerne da han kunne se, at jeg nok ikke lige kommer til det i foreløbig.

Flere af drengene kom ned. Namjoon, Yoongi og Jin. "Ej, sidder de nu og æder hinanden igen fra morgenstunden af?" Spurgte Namjoon. "Orgh, hold op. De elsker hinanden. Så må du kigge væk, hvis du ikke kan tåle og se sådan noget." Svaret Hobi.

J-HOPE'S POV
----------------------
Jeg gik og renset lidt op og tørret af da de andre allerede var kommet ned bortset fra Tae. Yoongi kom hen og krammet mig op af køkkenbordet, så jeg stod fanget. Han kysset mig på kinden, på næsen, på den anden kind, på hagen, i panden og derefter munden. Det blev et lille langt kys. Sådan midt i mellem.

Jikook sad stadig og var helt væk i hinanden. "Har du sovet godt??" Spurgte jeg Yoongi om imens vi stod og putte/krammet. "Ja. Hvad med dig?" Spurgte han. "Jeg sover altid godt, hvis du er ved min side." Svaret jeg.

Min øjne landet automatisk på panden med pandekager. "Hov! Jin, vil du være sød at ordne pandekagerne der ligger på panden??" Spurgte jeg ham om. "Så gerne." Sagde han med et stort smil. "Tak!" Sagde jeg og vendte min opmærksomhed tilbage til Yoongi.

JUNGKOOK'S POV
----------------------------
Jeg elsker seriøst Jimin's læber.. Er det underligt? Men like, jeg ved ikke hvor langt tid vi har stået og.. Groft sagt, snavet. Men de andre lader ikke til at have noget problem så, hvorfor ikke.

Min tunge gled sammen med Jimin's tunge i en perfekt harmoni, vores læber var perfekte mod hinanden. Det var passioneret kys. Ikke bare sådan et turn on kys. Men bare et dejligt passioneret kys, hvor de kan 'enjoy' hinanden. Mærke at hinanden er til stæde.

"Okay, Jikook. I bliver nødt til at holde en pause nu. I må sku fortsætte senere eller hvad i nu lige har tænkt jer, for vi skal spise om 2 minutter så se at gør jer klar." Sagde Jin og skubbet til dem, fordi han skulle forbi. "Okay, okay.. Skal vi nok, mor." Sagde jeg sarkastisk og gik op på værelset for at få noget ordentligt tøj på.
–—————————————
Yo! Hey.. Har nogle af jer savnet et kapitel!?? Well, her er der så et nyt kapitel... Overvejer, bare at lave denne her om til en Jikook fanfic, fordi det er det næsten i forvejen.. Når, men håber i kunne lide denne her, har brugt det meste af natten og klokken er nu 03:05, og skal lave hjemme lektier imorgen begrund af det F*CKING CORONA LORT! But anygays... Hav en dejlig, morgen, formiddag, eftermiddag, aften, nat og bare dag eller hvad der nu lige er. *smiley emoji*

7 Drenge og 1 pige. (Dansk)Where stories live. Discover now