Sope!

114 7 0
                                    

J-HOPE' POV

Jeg kiggede underligt på Jimin. Min plan lykkedes.. Jeg har betalt Tae for at kysse med Jungkook, så jeg kan gøre Jimin jaloux og både sur på Jungkook så det vil ligne st jeg er helten!

Men, snave Jimin? Lige over kanten... Men, så får man da prøvet det, i guess? 

Jeg kunne ikke lide ideen. "Nu!" Råbte Jimin næsten. F*ck mand! Jeg kommer til at fortryde det.

Jeg tog fat i Jimin og træk ham ind og begyndte at stå og.. Snave ham. Jungkook kiggede hen mod os. Han så f*cking sur ud. Han stormet hen imod os, og slog mig i gulvet. Jeg besvimet...
——————————————
JIMIN' POV
------------------
Jungkook stormet hen imod os og slog Hobi i gulvet. "Hvad fuck?!" Spurgte jeg. "Hvorfor f*ck står dig og Hope og snaver f*cking sammen?!" Spurgte han. "Ja, jeg kumme spørger om det samme med dig og Tae!"

Der blev stille i nogle sekunder men så hev Jungkook mig ind og begyndte at snave mig.
——————————————
YOONGI' POV
----------------------
Jeg så Jungkook have slået Hoseok ud og ham og Jimin var begyndt at... Ja...

Jeg gik over til Hob, de lagde åbenbart ikke mærke til mig. Jeg tog Hobi op i bryllup stilling. Jeg gik så ud og satte ham i min bil og kørte hjem med ham.
—-—-—-—-—-—-—-—-—-—–-
Jeg gik ind af døren med Hope i mine arme. F*CK Jungkook, hvad lavet han?!

Jeg gik op mod mit værelse og lagde ham forsigtigt ned på sengen.

Da Jungkook og Jimin fandt sammen, var det svært ikke at føle noget for Hope. Jeg har følt noget for ham i noget tid, har bare benægtede det.

Mit hjerte hopper næsten altid ud af mit bryst hver gang jeg er sammen med Hoseok.

(STREAM HEARTBEAT!)

Jeg kiggede ned på ham, jeg lagde mig ned ved siden af ham. Han så, så fredfyldt ud.

Jeg lagde mig lidt tættere på ham. Jeg tog mine arme rundt om ham. Jeg elsker at sove, så jeg lod mig bare falde i søvn ved siden af ham.
——————————————
J-HOPE' POV
---------------------
Jeg vågnede og var ikke til festen, jeg fornemmet noget rundt om mig. Jeg kiggede til min side og så Yoongs kramme mig. "Yoongs." Hviskede jeg i øret på ham.

Jeg prøvet at vække ham op. "Yoongi!" Hviskede jeg og skubbet lidt til ham. Han åbnet det ene øje langsomt. "Heyy, godmorgen." Hviskede jeg og krammet ham tilbage. "Er det allerede morgen?" Spurgte han med hans morgen stemme.

Jeg kiggede på ham. "Yup!" Svaret jeg. "Har vi sovet i så lidt tid?" Spurgte han. Jeg grinte af ham. "Det er da ikke lidt tid." Svaret jeg. Han krammet mig mere, jeg kigget på ham og grinte. "Hvad så?" Spurgte jeg. "Du er dejlig at kramme!" Sagde han. Jeg krammet ham så han lå tættere på min krop.

Han havde lukket sine øjne. "Hobi." Sagde han. "Hvad så?" Spurgte jeg. Han satte sig ordenligt op. Han var ved at falde ned af sengen. "Kom her!" Sagde jeg. "Du kan sætte dig imellem mine ben." Sagde jeg for at være høflig.

Han rødmede lidt men satte sig så imellem mine ben. Hans hoved mod mit, hans ben hang halvt rundt mig talje, men ikke for tæt.

Jeg kiggede ham i øjne. Han undgik min øjne. "Hvas så?" Spurgte jeg. "Ja, H-Hope?" Stammet han. "Ja?" Svaret jeg af nysggerig men klar til at høre ham ud. "Jegkanlidedig!" Rappet han. "Tage det roligt!" Sagde jeg og tog hans hænder. "Tagde den tid du behøver." Sagde jeg.

Han tog en dyb indånging. "Hope, jeg kan lide dig." Sagde han imens han kigget mig i øjnene.

Jeg vidste ikke hvordan jeg skulle reagere, jeg kan jo på en måde lide Jimin. . .

Jeg holdt hans hænder strammere. Jeg så han var på kanten til at græde. Jeg hev ham i et kram. "Ikke græd!" Sagde jeg.

Han trak sig fra krammet. Jeg kiggede ham dybt i øjnene. "Yoongs" Sagde jeg. Han undgik mit blik. "Jeg elsker dig stadig lige meget hvad!" Svaret jeg. Han kiggede mig i øjne. "Jeg elsker dig stadigvæk!" Sagde jeg. "Men ikke på den jeg elsker dig." Jeg kiggede ham i øjnene. "Måske ikke. Men jeg elsker dig stadigvæk for den du er og ville du høre en hemmelighed?" Spurgte jeg men hviskede det sidste. "Hvad?" Spurgte han. "Jeg er også til drenge." Hviskede jeg.

Han løftet hoved mere og kiggede på mig med store øjne. Jeg smilede bare til ham. "Mener du det?" Spurgte han. "Ellers ville jeg nok ikke have sagt det.." Sagde jeg.

Han kiggede hype på mig. Jeg lændede mig ind og kysset hans kind hurtigt. Jeg slog ham blidt på lårene 2 gange. "Du må godt hoppe ned, min ben sover." Sagde jeg. Han grinte og hoppet ned.
——————————————
YOONGI' POV
----------------------
Jeg er så glad for at høre det Hope sagde. Nu føler jeg at jeg har bedre chance. Men, jeg ved jo ikke om han kan lide nogle andre?!

Jeg ser godt at han kigger på Jimin mange gange, kan det være han kan lide Jimin?

Nej! Nej!! Han er sammen med Jungkook nu! Jimin bytter ikke bare sådan Jungkook ud, han er meget glad for Jungkook.

Måske har jeg en chance? Jeg håber, jeg har været vild med ham i over 2 måneder...

Der er bare et eller andet over Hobi jeg kan lide.

Hans smil, hans personlighed, hans måde st være at han er hype og altid kan mig i godt humør!
——————————————
Heyy! Håber det var et okay kapitel, skrev det imens vi kørte.. Uhm, ja.. Det var lidt Yoonseok/Sope inover her! See ya in the next capitel!🤦

7 Drenge og 1 pige. (Dansk)Where stories live. Discover now