Nyt Forhold?💑💏

344 12 0
                                    

Vi havde lige spist og siddet og snakket lidt sammen. Namjoon's fod var stadig på min. "Når, hvor kom vi fra det der med s p eller k?" Spurgte jeg om. Jeg kigget på Jimin og så at han ikke kunne  lide det. "Hvad mener du?" Spurgte Jimin om, for at prøve at lyde som om at vi aldrig havde lavet s p eller k! "Lad nu vær' med at være dum, når ja, forsent!" 😏👍

Vi alle grinte. "Okay, jeg skulle kysse Namjoon, right?" Spurgte jeg om. "Nej? Du skulle da kysse mig!" Siger Jimin og laver kysse-mund. Jeg skubber ham væk og rejser mig og går hen til Namjoon, jeg rejser ham op. "Må jeg godt kysse dig?" Spørger jeg Namjoon om. "Ja." Siger han bare. Jeg læner mig imod ham og *BOOM* Vi kysser. "OHH!" Råber drengene. Mig og Namjoon bliver ved med at kysse, han har sin hænder rundt om mine hofter og mine hænder er rundt om hans nakke.

Han presser mig tættere mod ham. De andre sidder bare med åben mund, for de havde jo regnet med et hurtigt kys. Jeg ved ikke hvad der skete, men Jimin rejste sig og gik. Mig og Namjoon stoppede, jeg stod lænede oppe af Namjoon med begge mine hænder på hans bryst. "Vent her, jeg går efter ham!" Siger jeg og skulle til at gå men Namjoon greb mit håndled og trak mig hen til mig og kyssede mig hurtigt "Det fint, her er mit nummer. Ring hvis jeg skal komme, eller hvis der sker noget!" Siger han. Jeg kysser ham igen. "Selvfølgelig oppa!" Siger jeg og går.

Jeg går stadigvæk og kalder på ham. Lige pludselig er der en der griber fat i mit håndled. Jeg står inde ved ham, men med ryggen til ham. Jeg kan ikke se hvem det er. "Hvad laver du her?" Hvisker Jimin. Det for mig lidt tændt, men jeg kan ikke. Namjoon. "Jimin, lad mig gå." Jeg prøver at vride mig fri, men han holder for stramt. Vi står i en gyde! Han skubber mig op af muren og kommer tættere på mig. "Stop Jimin!" Siger jeg bange. "Hvorfor skulle jeg?" Siger han lumsk. "Fordi at jeg ikke bryder mig om det!" Siger jeg. Han tager stille og roligt mine hænder, og holder dem. Så jeg ikke kan gøre noget som helst. Han kommer ned til mig og begyndte at kysse min nakke. "J-jim-jimin s-stop!" Siger jeg nervøst. "Kom nu, bare lad mig, bare denne her gang!" Siger han og fortsætter. "Jeg ringer til Namjoon hvis du ikke stopper!" Siger jeg, han stopper og kigger på mig. "Det tror jeg ikke at du kommer til!" Siger han og tager min telefon ud af min lomme! "Ji-jimin, giv mig den!" Siger jeg. "Ikke før jeg er færdig!" Siger han lumsk! "Nu stop-stopper du!" Siger jeg og prøver at skubbe ham væk. "JIMIN!! HVAD FUCK?!" Råber en stemme.

Jeg ser personen komme frem og jeg bliver glad når jeg ser at det er Namjoon. "Gå væk fra hende Jimin!" Siger Namjoon. "Og hvad hvis jeg ikke gør?" Siger han og træder frem mod mig så han står HELT op af mig. Som i helt oppe af mig, der er ikke noget mellemrum imellem os. Han gøre det for at irritere Namjoon. "Gå væk fra hende! NU!!" Siger Namjoon og knytter sine næver og kommer nærmere! "Hvis du træder et skridt tættere på, så kysser jeg hende som jeg aldrig har kysser før!" Siger han og holder min hage! "Du kan lige prøve, og du bliver-" Inden Namjoon når at sige mere, er Jimin allerede på mine læber.

Namjoon kommer løbende så HURTIGT han kan, og Namjoon er hurtig! Idet han kommer løbende slår han Jimin i jorden. Jeg kigger forskrækket på dem begge! Men bagefter går jeg hen og kysser Namjoon, Jimin ligger og ømer sig nede på jorden! "Jeg kunne ikke elske dig højere!" Siger jeg og kysser ham igen! "Det ved jeg!" Siger Namjoon! Jeg kysser ham igen. "Skal vi gå hjem til mig?" Spørger Namjoon mig om. "Ja, tak!" Siger jeg og vi går hjem til ham!
--------------------------------------------
I må virkelig undskylde for dette korte kapitel! Jeg skrev det her kapitel samme dag, som jeg skrev det kapitel før, og jeg skrev dem lige efter hinanden, og klokken er 21:10 så nu vil jeg snuppe et stykke pizza! Purple u! 😂👍 💜

7 Drenge og 1 pige. (Dansk)Where stories live. Discover now