Mere Drama!

120 9 1
                                    

TAEHYUNG POV'
---------------------------
Hobi havde betalt mig for at snave med Jungkook, så jeg ville gøre Jimin sur på Jungkook... Det endte med at blive omvendt.. Og Jungkook og Jimin endte med også selv at 'snave' igår.

Jeg gik op mod Hobi's værelse. Jeg så han sad på sengen uden nogle trøje på, også sad han med hans telefon.

(Forstil dig noget i denne her stil uden jakken og solbrillerene, ligesom noget mere roligt

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

(Forstil dig noget i denne her stil uden jakken og solbrillerene, ligesom noget mere roligt.😅)

Min øjne landet på hans tonet mave. Jeg sank en klump i  halsen. Han løftet hovedet og kigget på mig. "Hvad så, Tae?" Spurgte han. "Har lige brug for at snakke med dig." Svaret jeg.

Jeg gik hen imod hans tøjskab. "Hvad lav-" Skulle han til at spørger men jeg afbrød ham. "Jeg kan ikke fokusere hvis du ikke har en trøje på." Svaret jeg hurtigt og kastet en trøje i hovedet på ham. Han grinte, af det jeg sagde han tog det som en kompliment.

Han tog den over hovedet og jeg satte mig ned ved siden af ham. "Hvad skal vi snakke om?" Spurgte han, og lagde hans telefon fra sig.

I noget tid har jeg tænkt på hvorfor han overhovedet ville have mig til at 'snave' Jungkook i første omgang, når han nu er sammen med Jimin. Jeg har også gået i langt tid og haft dårlig samvittighed..

Jeg kiggede Hoseok i øjnene. Jeg drejet mig mere over mod ham. "Hvorfor.. Skulle jeg kysse Jungkook?" Spurgte jeg. Han bed sig i læben, og kiggede væk. Jeg sad og ventede på et svar.

Han drejet sig hen mod mig igen. "Okay, Tae? Hør her..."

JUNGKOOK POV'
---------------------------
Mig og Jimin er okay igen, jeg mener.. Vi var fulde, så vi lod det ligge.. Men selvfølgelige lovet vi hinanden at vi ikke ville gøre det igen.

Jimin har det ikke så godt efter igår, så jeg var gået ned i køkkenet for at give ham et glas vand.

Da jeg havde hældt vandet i, skulle jeg til at gå op til ham.. Indtil jeg hørte Tae og Hope snakke sammen.

"Hvorfor.. Skulle jeg kysse Jungkook?" Kunne jeg høre Tae spørger så jeg stoppet med det samme op, for at høre efter.

"Okay, Tae? Hør her! Den eneste grund til at du skulle kysse med Jungkook var, jeg ville kunne gøre Jimin sur Jungkook.. jeg... Jeg... JEG KAN LIDE JIMIN og mine følelser er uklare! ....." Jeg kunne høre Hope hviskede noget til sidst men det raver mig en pap and! Det med at han har brugt Tarhyung til sådan noget beskidt arbejde. Føj!

7 Drenge og 1 pige. (Dansk)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz