Møder BTS.

442 11 3
                                    

Tirsdag
Mit vækkeur ringer. "Argh, jeg må nok stå op nu, så jeg ikke kommer forsent" Siger jeg. Jeg står op og går ud på badeværelset, børster mine tænder, lægger lidt make-up og reder mit hår. Jeg går ud og hen til mit tøj-skab. "Jeg skal nok tage noget lidt standard tøj på.

Jeg går ned og tager et æble, jeg spiser ikke særlig meget, men inden jeg gør det giver jeg min hund Thea mad

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg går ned og tager et æble, jeg spiser ikke særlig meget, men inden jeg gør det giver jeg min hund Thea mad. Jeg har givet hende mad og spist mit æble. "Thea, jeg skal afsted nu!" Siger jeg til Thea. Nogle siger at det kun er skøre mennesker der snakker til deres hunde. Jeg er ligeglad. Jeg arger Thea og går.
Henne på arbejdet
"Jeg er her nu!" Råber jeg og min lager kommer frem. "Årh, godt Kristina. De kommer lige om lidt. Du kan bare gøre dig klar, eller sætte dig lidt ned. Jeg er ligeglad, det skal bare være klar til når de kommer." Siger hun. "Ja selvfølgelig!" Siger jeg og gør tingene klar.

Da det ikke tog særlig langt tid at blive færdig så valgte jeg at sætte mig i sofa'en og søge på dem! "Det er altså ham!" Siger jeg da jeg kigger på Tae. "Hvad?" Spørger min (lager) om. "Ikke noget." Svare jeg hurtigt.

Der går ikke så langt tid også er de her. Jeg for øjen-kontakt med Tae, og han  smiler til mig. "Hej Kris!" Siger Tae. Drengene kigger forvirret på Tae og mig. "Vi mødte hinanden i forgårs!" Sage Tae imens han stadig kigget på mig. De kom gående hen til mig og præsenterede dem selv. "Hej, jeg hedder Kim Namjoon og jeg er lederen af gruppen men kald mig bare RM!" Sagde han. "Hej, jeg er Kim seok-jin, men kald mig bare Worldwide Handsome!" Sagde han. "Drenge i er mega søde, men jeg søgte lidt på jer, så jeg ved godt hvem i er, ellers tusind tak!" Siger jeg og bukker. "Hvad hedder jeg så?" Spørg en af dem! "Du er Jungkook, international playboy!" Siger jeg og griner. De andre griner med.

2 Timer senere
Jeg har fået taget et par billeder af dem, de kommer her.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ja, der er mange flere, men her er der lige nogle af dem!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ja, der er mange flere, men her er der lige nogle af dem!

"Kristina! Er vi færdige, fordi så ville vi høre om du vil hænge lidt ud med os, som tak for at tage billederne?" Sagde J-Hope. De andre nikkede. "Det lyder da meget hyggeligt, det vil jeg gerne. Jeg skal bare lige pakke sammen først!" Sagde jeg og var igang med at pakke sammen. "Hov, lad mig hjælpe!" Sagde Jimin. "Det behøver du altså ikke!" Siger jeg. "Jo! Sådan en smuk pige skal da ikke gøre alting selv!" Sagde han og kiggede mig i øjnene. "Jimin! Du kan ikke ligge an på hver og en ting der har en puls!" Råber Jungkook og begynder at flække af grin, det samme med os andre. Jimin bliver flov. "Jamen, hun er sgu da køn!" Råber Jimin irriteret tilbage. Jeg går hen imod Jimin. "Det okay Jimin." Siger jeg og kysser ham på kinden. Ja, jeg ved godt jeg lige har mødt ham, men jeg vidste ikke hvad jeg ellers skulle gøre, okay?!

"Så i det?! Ha, hun kyssede MIG på kinden og ikke jer!" Sagde han drillende. Jeg slog ham blidt på armen fordi at jeg rødmede en smule. "Se drenge, nu rødmer hun allerede!" Sagde Jimin og smilte. De andre kiggede bare på mig og de andre lavede alle mulige hjerte tegn.

Mig og Jimin havde et moment hvor vi bare stod og kigget hinanden dybt i øjnene. Indtil RM sagde "Ey, Jimin hold fingrene fra hende, hun er ikke din" Sagde han for sjovt. "Nej, men det bliver hun!" Sagde han og vi fortsatte med at pakke tingene.

I bilen
"Hvor skal vi hen?" Spurgte jeg. Jeg sad imellem Suga og Jungkook. Jungkook lagde pludselig sin hånd på mit lår, Jimin opdaget det. "Hey, Jungkook fjern din hånd fra hendes lår, hun er ikke din!" Siger Jimin irriteret. "Hun er mere min end hun er din!" Svare Jungkook tilbage imens han smiler lumsk! "Nej, hun er sgu da ej!" Siger Jimin irriteret! "Hallo, du har allerede fået et kys, så slap bare helt af!" Siger Suga koldt og kigger ud af vinduet! "Altså! Hvis jeg lige pludselig skulle vælge en af jer... Så bliver det altså RM!" Siger jeg. Jeg kan se at Namjoon rødmer når han høre hans navn.

Jungkook og Jimin kigger forvirret og irriteret på hinanden og derefter kigger de på både mig og Namjoon. "Når, hvor skal vi hen?" Spørger jeg om. "Vi skal ud og spise!" Svare Tae. Klokken er 18:09 så det er ret sent. Så det MÅ være aftensmad!

Henne ved restauranten
Vi træder ud og Namjoon holder døren. Vi går ind og mig og Namjoon til sidst. Han kommer op ved siden af mig og ligger lige pludselig en arm rundt om mig, så det ligner at vi er et par. "Mente du det du sagde?" Hviskede han i mit øre. "Ja, selvfølgelig!" Hvisker jeg tilbage. Han smiler bare.

Vi går hen og sætter os ned

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vi går hen og sætter os ned. Jeg sidder overfor Namjoon, imens at på min ene side sidder Jimin og den anden side Jungkook. Jeg mærker noget ved min fod og ligger mærke til at det er Namjoon's fod. Jeg smiler bare, af ham. Jeg ser han hele tiden kigger på mig. Men i smug. "Skal vi bestille noget mad?" Spørger Jin om. "Let's do that!" Siger jeg. Vi for bestilt maden og laver s p eller k. "S p eller k.. Kristina?" Spørg Jimin mig om. "K!" Siger jeg. "Okay, enten skal du kysse mig på munden, kinden. Eller også skal du kysse Namjoon på munden." Svare Jimin. "Okay,  hvad var der med at der skulle være en sød imellem?" Spørger jeg og Namjoon rødmer. "Det er der også, at kysse mig på kinden. Du har jo gjort det før!" Siger Jimin. "Hvis det ikke gøre noget, så vil jeg hellere kysse Namjoon på munden!" Svare jeg og kigger hen på Namjoon. "Det er fint!" Siger han smilene og kigger ned i gulvet. "Nej, nej. Der må være sket en fejl her!" Siger Jimin. Jeg griner bare. "Altså det var dig, der gav mig de konsekvenser!" Siger jeg. Måden kommer og vi glemmer alt om det med s p eller k. MEN! Jeg glemte det ikke.. 😏
--------------------------------------------
Tak for at læse dette kapitel! Giv endelig feedback nede i kommentarern! Purple u! 💜

7 Drenge og 1 pige. (Dansk)Where stories live. Discover now