~Puslespil~

64 6 0
                                    

JUNGKOOK POV'
————————

Jeg løb efter ambulance folkene inde på hospitalet, imens jeg var meget nervøs for hans tilstand. "Vær sød at vente her, vi lover at give dig besked når ved noget mere omkring hans tilstand!" Sagde en af mændene, og jeg stoppede knust op, og gloede ud i luften fortabt og ked af det.

YOONGI POV'
———————

Vi løb in i hospitalet og så Jungkook stå og glo ud i luften midt i det hele, jeg signaleret til de andre at de skulle blive hvor de var imens jeg gik hen mod ham stille og roligt. "Jungkook~" Jeg sagde stille og lagde en arm over hans skuldre.

Han kigget langsomt hen på mig imens han græd og rystede på hovedet. "P-please sig h-han ikke d-dør." Han sagde svagt imens han langsomt lukkede øjnene. Jeg kigget lidt underligt og bekymrende på ham. "Er du okay?" Jeg spurgte roligt.

Han begyndte at blive mere og mere svag, og til sidst var han ved at falde men jeg greb ham, og en sygeplejeske kom løbende hen til os. "Er alting okay?" Spurgte hun imens hun havde hånden på min skulde. "J-jeg ved det ikke." Svaret jeg. "Okay, følg lige med mig her hvis du kan." Sagde hun, og jeg bar ham med, de andre fulgte efter også undtagen Namjoon og Kristina.

Jeg gik ind i rummet og lagde ham ned, på en seng så sygeplejersken kunne tjekke ham. Jeg trådte væk, så jeg ikke stod i vejen, imens hun tog nogle blod prøver og sådan lidt af hvert, og sendte dem ind til tjek. "I vil få svar højst her om.. 2-3 timer." Svaret hun. "Hvis det er, kan jeg reservere det her e rum til jer?" Spurgte hun imens hun tog hendes blå plastik handsker af. "Meget gerne!" Svaret jeg og kiggede på de andre som nikkede. Hun nikkede og gik ud fra rummet. "Hvad tror i der er med ham?" Spurgte Jin. "Jeg tror han blev overvældet af følelser også besvimet måske." Svaret jeg.

Tae sagde ikke noget som helst, men kiggede ned mod gulvet. "Tae?" Spurgte jeg undrende. Han kiggede op mod mig. "Hvad tror du der er sket?" Spurgte jeg igen.

Tae sank en klump. "Jeg tror det er... Piller." Svaret han lavt. Piller!?

Jeg kigget underligt på ham. "Hvorfor tror du det?" Spurgte jeg. "J-jeg så ham.. T-tage en håndfuld piller her, tilbage i huset.. I-inden vi gik." Sagde han.

Jeg kiggede overrasket på de andre. "Hvorfor har du ikke fortalt os noget om det!?" Spurgte jeg. "J-jeg var bange.. Okay, jeg var bange." Svaret han.

Hvorfor er det, at alt det her sker? Det med Jimin bliver påkørt, Jungkook tager en masse piller, og Tae der er bange?.. Hvad bliver det næste? En af dem, bliver væk eller går en tur og ikke vender tilbage? Bliver der overhovedet nogle 'tilbage'?

Jeg kigget på Tae igen. "Hvad for nogle piller var det, så du det?" Spurgte jeg ham om. Han rystede på hovedet, nej. Jeg sukket. "Eller j-jo.. Jeg tror det var en b-blanding af stærkt m-mofin, hovedpine piller, og sovepiller." Svaret han. "Hvorfor tror du det?" Spurgte jeg.

Han kiggede ned i gulvet. "H-han plejer at tage de piller, når han b-bliver usikker på ham s-selv." Svaret han.

Okay, så han skulle have været usikker på ham selv.. Men for hvad dog? Og hvorfor var Tae bange for at fortælle det?

Jeg prøvet at sætte det sammen som et pusle spil. "Tae, hvorfor var du bange for at fortælle os det?" Spurgte jeg. "H-han har k-kun fortalt mig d-det, og plus han er ikke sikker på om h-han overhovedet burde være her mere.." Sagde han. "Hvad mener du med at 'være her mere'?" Der gik noget tid før der blev talt igen.

Jeg lukkede mine øjne.. SELVFØLGELIGE!

Det slog klik for mig! Måske, vidste Jk godt at noget dårligt vil ske med Jimin, så han tog de piller for måske at falde om inden eller efter, så han kunne gøre det nemmere med ham selv! Og Tae, var bange for at fortælle nogle det, fordi Tae ikke vidste hvordan han skulle sige det, og hvad han skulle gøre! "Tae! Ved du om Jungkook vidste at noget dårligt ved ske med Jimin!?" Spurgte jeg. "H-han har snakket o-om i langt tid, a-at han altid h-har troet at der v-ville ske h-ham noget o-ondt." Svaret han..
Det lyder underligt.

Okay, så Jk tager piller fordi han tror at der skal ske Jimin noget.. Tae er forvirret og bange fordi han er den eneste det er blevet sagt til... Hvilket på sige, at der er en brik der mangler... Kan det måske være... At.. Jk har fået nogle trusler, om at nogle ville gøre Jimin ondt???

7 Drenge og 1 pige. (Dansk)Where stories live. Discover now