Ikke Endnu...

88 6 1
                                    

NAMJOON POV'
--------------------------
Jeg sad inde i stuen, da jeg fik en snap fra Kristina.

"Heyy, handsome! Hvad laver du?" Stod der

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Heyy, handsome! Hvad laver du?" Stod der. Jeg smilte og valgte at sende hende en snap tilbage.

"Sweetheart, tal for dig selv;) Jeg sidder inde i stuen og kedeerrrr!" Skrev jeg og sendte hende den

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Sweetheart, tal for dig selv;) Jeg sidder inde i stuen og kedeerrrr!" Skrev jeg og sendte hende den. Jungkook og Jimin kom løbende ind til mig. "Hyung~" Sagde Jungkook. "Ja? Hvad så?" Spurgte jeg.

Jeg lagde min telefon væk, for at høre hvad de har at sige. "Tjek nyhederne!" Udbrud Jimin. Jeg kigget lidt underligt på dem, men bagefter tjekket jeg hurtigt nyhederne.

——————————————
//BTS i stor fare. Hvad er de for nogle?//
——————————————
Her på det seneste har såkaldt ARMYS undret sig over hvem BTS egentlig er og hvad de går og laver... De har ikke udgivet nogle nyheder for deres fans, og mange tvivler på om de er stoppet med at lave musik, eller bare er stoppet med at give deres fans nyheder.. Kan de såkaldte BTS overhovedet stadig lide deres fans? Eller er de bare en joke for dem? Der er så mange der undre sig over hvem BTS egentlig rigtigt er, og nogle ARMYS løb efter Namjoon(RM) og Hoseok(J-Hope) men fandt dem ikke igen da de stadig løb. Så prøver BTS at undgå deres fans eller er der et eller andet på spil??
——————————————
Jeg sad helt ordløs. "Det her det ikke godt.." Sagde jeg. Jeg kigget op på dem. "Hyung, hvad skal vi gøre?" Spurgte Jimin. "Uhm, je-jeg ved det ikke." Sagde jeg og kastet min telefon til siden og tog mig til hovedet. Jimin kom og sad ved siden af mig. "Bare rolig hyung, mon ikke Bang finder ud af noget?" Sagde Jimin og krammet mig. "Vi er på skideren." Sagde jeg.

7 Drenge og 1 pige. (Dansk)Where stories live. Discover now