3.

6.7K 186 8
                                    

,,To nemyslíte vážně" vydechla jsem. ,,myslíme" potvrdil mi Liam. Doletěli jsme sem soukromým letadlem, které patřilo Liamovo otci a předali mi dárek. ,,kluci" vydechla jsem. ,,proč zrovna já?" přejela jsem všechny pohledem. Nešlo mi do hlavy, že ze všech holek si vybrali mě, jako někoho, koho sem vzali. ,,jsi jediná normální" objal mě kolem ramen Niall. Nevěřícně jsem se na něj podívala. Bála jsem se, že jim jde vážně jen o to, aby mě jeden z nich dostal do postele. Takhle jsem to nechtěla... ,,myslíme to vážně. Jsi jedna z mála holek, co se nás nesnažili dostat kvůli tomu, co máme a podobně. Jsi něčím jiná" pokrčil rameny Louis a všichni přikývli. ,,Meg prostě tě nebereme jen jako šuk... Holku na spaní" opravil se Zayn a já na něj přimouřila oči. Měl na sobě přiléhavou bílou košili, přes kterou mu prosvítalo množství tetování na pažích a hrudi, stejně jako Harrymu. ,,prostě si tenhle víkend užiješ s náma" zakmital obočím Liam. Věděla jsem, že myslí na druhý význam jeho věty, ale potlačila jsem nutkání mu jednu vrazit a podívala se na lístky do Disneylandu. Paříž- město, kam jsem se chtěla vždycky podívat, ale nevěděla jsem, že sem poletím zrovna s klukama, co jsou údajní mafiáni. Zatím se chovali jako hodní normální kluci, za což jsem byla ráda.

Celý víkend jsem si neskutečně užila, ale zkazila mi to hned matka, co na mě vystartovala hned, jak jsem došla ze školy domů. Teda spíše přijela. Odvezl mě Harry autem, abych se nemusela tahat s tou taškou. I on měl nádherné auto a já jen žasla. Kde na to vzali?! Věděla jsem, že moje nepřítomnost "doma" bude mít následky, ale za tak krásný víkend to stálo. Jen jsem se bála toho, jak se kluci budou chovat ve škole. Přecejenom to byli ti obávaní gangsteři, co stoprocentně zabili už hromadu lidí a aby se začali bavit s takovou nickou, jako jsem já?

,,nevyvlékneš se z toho" usmál se na mě Zayn. Měl tak sakra krásný úsměv. Cože? ,,Zayne prosím ne. Nemůžu. Vždyť je úterý" stiskla jsem rty k sobě a zahnala svou myšlenku. ,,já to s tvojí máti domluvím. Prostě půjdeš" vítězně se usmál a nechal mě jít na hodinu. Bože můj, proč jsem se musela zaplést zrovna s klukama, co pořádají párty pomale každý den?

,,vážně mě nenecháš jít ani samotnou?" zasmála jsem se a pustila ho do domu. ,,ne. Mohla by ses zdejchnout" nakrčil nos. ,,cítím se mezi nimi jako popelka. Jsou ke mně ošklivé a já už to pomalu, ale jistě nezvládám. Jsem ztracená sama v sobě" zamrzla jsem na místě a nedokázala hnout ani prstem. Rebecca seděla v obýváku a četla můj deník. ,,nejvíc mi motají hlavu ti záhadní kluci, kteří..." ,,tohle asi není tvoje, co?" vytrhl ji deník z ruky Zayn a podal mi ho. Já si ho přitiskla k hrudi a neměla se ke slovu. ,,ahoj Zayne" zvedla se a chtěla ho obejmout, ale on ji od sebe odstrčil. ,,co si o sobě kurva myslíš?" rozhodil rukama. ,,ale Zayníku, vždyť..." ,,nebo víš co? Radši drž hubu. Nechápu, co máš proti Meg, ale radim ti dobře. Drž se od ní dál a opovaž se jí nějak urážet. Pokud to budeš dělat dál, tak budeš mít co dočinění se mnou a klukama. Je ti to kurva jasný?" vykřičel ji do obličeje. Ona vystrašeně začala kývat hlavou na souhlas. Po mém těle se rozhostil příjemný pocit. Někdo se mě zastal. Mohu se do člověka zamilovat jen díky tomu, že se mě zastal? Co prosím?! Jak zamilovat?! Co to sakra melu?!

,,jak dlouho to trvá?" zeptal se mě Zayn v autě, když jsme mířili k nim do domu. Prý s klukama bydlí společně. ,,osm let" zašeptala jsem. Byl první, se kterým jsem se o tom bavila. ,,cože?" otočil ke mně hlavu. Bála jsem se, že nabourá, protože jel sakra rychle, nekoukal se na silnici a měl sportovní auto. Úplně jiné a rychlejší, než měl kudrnáč s Niallem. ,,Zayne, prosím, dívej se na cestu" chytla jsem se křečovitě sedačky. ,,buď v klidu, zvládnu to uřídit" protočil očima, ale pohled vrátil na silnici před ním. Díky bohu už se nevracel k předešlému tématu. Nemohla jsem se o tom bavit v podstatě s cizím člověkem.

,,takže jsi nakonec přišla" objal mě Niall a mě to zaskočilo. Nevypadal, že je úplně při smyslech. ,,jo" trochu jsem se zamračila a sjela ho pohledem. ,,Niall se vždycky sjede dřív, než začne párty" pokroutil hlavou Louis. ,,čím?" vykulila jsem oči. Nikdy jsem v takové společnosti nebyla a bála jsem se, jak dopadnu já. Byla to moje první párty. ,,drogami?" naklonil hlavu na stranu a pobaveně mě sledoval. ,,ty jsi je ještě nikdy neměla co?" dal mi ruku kolem ramen Niall a zapřel se do mě tak, že jsem si myslela, že oba spadneme. ,,ne a nehodlám to měnit" trochu jsem ho odstrčila. Táhlo z něj něco, co jsem nedokázala popsat. Smrdělo to, ale také to svým způsobem vonělo.

Pamatovala jsem si z celého večera jen kousky. Kluci do mě nalili víc alkoholu, než jsem měla v plánu a když se tam objevila Molly, tak to se mnou šlo od deseti k pěti. Probudila jsem se v něčí posteli. Sama a oblečená, z čehož jsem byla nadevše šťastná. Na hodinách, co viseli na zdi, jsem viděla pravé poledne, takže mi došlo, že do školy asi nepůjdeme. Docela jsem se bála toho, co na to řekne matka... Sešla jsem dolů a na sedačce ležel Niall jen ve spodním prádle a všude byl bordel. Na zemi spali i jedinci, které jsem neznala. Jestli takové večírky pořádají pořád, tak to musí jejich orgány skákat radostí.

,,Meg, můžu s tebou mluvit?" zastavil mě na chodbě Zayn. Od včerejší párty jsem se s ním neviděla. ,,samozřejmě" stoupla jsem si trochu stranou, abychom nestáli ostatním v cestě a nervózně vyčkávala, co řekne. Čekala jsem cokoliv. Například i to, že do školy přiletěl na duhovém dinosaurovi s křídly, ale ne to, co doopravdy řekl...

Popelka//CZ FF✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat