26.

3.3K 118 3
                                    

,,já nevím. Přála bych si to na místě, které nás oba spojuje. Na místě, kde je to pro nás důležité" zasnila jsem se a představila si naše místo. Po celém těle se mi rozlil divný pocit když mi došlo, že si představuji zásnuby se Zaynem. Už několikrát řekl, že na lásku nevěří, že je to sračka. Naposledy měl prý opravdu rád jen svoji maminku, což jsem chápala, takže jsem na nějakou lásku, vztah a zásnuby mohla rovnou zapomenout... ,,nemysli na Zayna" přitáhl si mě do objetí. ,,nejde to" opřela jsem si hlavu o jeho hruď, na které jsem taky usnula.

          Ještě nikdy jsem se nevyspala tak dobře. Dolů jsem šla až kolem odpoledne, protože jsem si musela dodělat věci do školy. ,,včera jsi usnula dřív, než jsme se stihly přivítat" objala mě teta. ,,byla jsem hrozně unavená" sedla jsem si ke stolu a poděkovala za oběd, který dala přede mě. ,,co jsi dělala za problémy?" sedla si naproti mně. Na lednici jsem zahlédla vzkaz od Ryana. Jsem u Kolin, čekejte nás večer. Pousmála jsem se nad tím, ale úsměv mi hned zmizel, když mi došlo, na co se teta ptala. Byla úplný opak matky. Teta byla starostlivá a nenechala mě se trápit, takže jsem neviděla důvod ji neříct o Zaynovi, stejně jako Ryanovi. Byli pro mě bližší rodina než matka a sestry. Jen strejda mi chyběl. Zemřel když mi bylo šest. Vždycky si se mnou a Ryanem hrál. Ryan ho sice nějak v lásce neměl, ale byl rád, když s nim trávil čas. Zaslechla jsem něco i o tom, že tetu i Ryana bil, takže jeho smrt mohla být i vysvobození pro ně oba...

           ,,Meg máš návštěvu" zavolala na mě teta. Zrovna jsme koukali s Kolin a Ryanem na film a teta se chystala do práce. Byla už pomale tma, večer, takže jsem nikoho nečekala. A ještě k tomu tady. Zvedla jsem se a loudavým krokem došla ke dveřím, kde jsem zamrznula na místě. ,,je roztomilý" zašeptala mi do ucha teta a odešla. ,,budeš tam jen tak stát, nebo půjdeš za mnou?" zvedl rty do mírného úsměvu. ,,co tady děláš?" zašeptala jsem. Nedocházelo mi to. ,,přijel jsem si pro tebe. Proč jsi mi kurva neřekla nic o tom, že jedeš pryč?" na mé kůži se objevila husina. Přijel pro mě. ,,neměla jsem kdy a hlavně jsme se předtím pohádali" sklonila jsem hlavu. Jeho dokonalé oči byly tmavší než kdy dřív. ,,jako kdyby sis na to nezvykla" prudce jsem zvedla hlavu a zamračila se. ,,nedělej herečku a pojď sem" přistoupil ke mně o dva kroky, vzal mě za krk a políbil mě. Motýlci v mém břiše se opět probudili a mohli se zbláznit, stejně jako já. Byla jsem hrozně ráda, že je tady. Někdo za mými zády si hraně odkašlal a já se od Zayna rychle odtáhla a otočila se. Stáli tam všichni tři, takže jsem se nevyhnula seznámení.

         Zayn nakonec, díky mému přemlouvání, zůstal na noc. Ryan, jakožto starší "bráška", mu dal pokoj co nejdál ode mě, což nebylo nic platné, protože se Zayn vkradl do mého pokoje hned, jak se všude zhasnulo. ,,omlouvám se" zašeptal mi do vlasů a prsty mi přejížděl po holém rameni. Otřásla jsem se pod husí kůži, co mi naskočila po celém těle a víc se k němu přitulila. Pořád mi vrtalo hlavou, jak to mezi námi je, nebo bude. Nechtěla jsem mu odpovídat na jeho omluvu, ale hodně mě to potěšilo. Kluci říkali, že se nikdy moc neomlouvá, takže jsem se opět cítila výjimečně. ,,no to si děláš srandu" dala jsem si dlaně na obličej, když se z vedlejšího pokoje, kde spal Ryan a Kolin, začaly ozývat divné zvuky.

           Ráno jsem se vzbudila s úsměvem na tváři, v Zaynově tričku a prázdné posteli. Hned po tom, jak jsme slyšeli ty dva řekl Zayn, že nezůstaneme pozadu a taky tak učinil. Sice mi bylo špatně, ale nemohla jsem dostat divně hezký pocit z břicha. Zvedla jsem se z postele, oblékla si spodní prádlo a v Zaynově tričku šla ke kuchyni, kde jsem se zarazila. Před dveřmi stála Kolin a ukázala mi, abych byla ticho. Opřela jsem se o zeď vedle ní a zaposlouchala se do rozhovoru Ryana a Zayna. Sice by se to nemělo, ale obě jsme byly zvědavé. ,,miluješ ji?" hrklo ve mně a zakryla jsem si rukou ústa. Došlo mi, že Ryan mluví o mně. ,,ne. Nemiluju nikoho a pochybuju, že vůbec někdy budu" zavřela jsem oči a sklonila hlavu. Věděla jsem, že nevěří na lásku, ale jako kdyby se mi jeho ne vyrylo do srdce. Velké a tmavé NE. ,,tak proč ji dáváš plané naděje? Proč s ní spíš? Víš jak se kvůli tobě trápí?" ucítila jsem dotek na rameni a zvedla hlavu ke Kolin, aby ji aspoň lehkým úsměvem naznačila, že jsem v pořádku. ,,nedávám ji žádné naděje. Zná mě" možná ne tak dobře. Kolin mi naznačila, abych šla za ní a vešla do kuchyně. Hned jsem ji následovala a podívala se oboum do očí. Zayn neměl tričko, takže šla vidět všechna jeho tetování.

            ,,opovaž se něco říct Ryanovi" zavrčela Kolin. Zamračila jsem se a zastavila se kousek od schodů. ,,zrovna s tebou bych se nechlubil" opáčil ji Zayn. ,,jsi vážně debil" co se mezi nimi stalo?! ,,a přesto jsi se do mě zamilovala" otevřela jsem pusu a přehrála si to všechno v hlavě. ,,a byla to ta největší chyba. Nedovolím, aby se to samé stalo Megan" zahlédla jsem, že odchází, takže jsem rychle šla zpátky do pokoje. Byla jsem zmatená z toho, co jsem slyšela. Co to mělo být?! ,,Meg?" zaklepala mi na dveře Kolin a já se na ní otočila. Nechtěla jsem, aby věděla, že jsem je slyšela. ,,musím s tebou mluvit" stoupla si přede mě a já ji vybídla, aby pokračovala. ,,já vím, co je mezi tebou a Zaynem. Znám ho už delší dobu a nechci, abys dopadla jako já. Před dvěma lety jsem do něj byla zamilovaná a teď toho hrozně lituji. Vím, že citům neporučíš, ale chovej city ke komukoliv jinému a ne k Zaynovi. Tvrdě za to zaplatíš" smutně se na mě podívala a já si skousla spodní ret. ,,a co když se to už stalo?" tohle jsem neměla říkat...

Popelka//CZ FF✔Where stories live. Discover now