5.

5.9K 154 4
                                    

             Zayn není jen tak obyčejný kluk, což jsem zjistila hned první den, kdy jsme se potkali. Respektive srazili. ,,co mi sakra tajíte?" rozhodila jsem rukama. Kluci pořád měli tajnosti a mě to začalo štvát. Už dřív jsem si toho všimla, ale každou chvíli se to hrotilo. Uběhl další týden, co jsem se normálně bavila i s klukama, ale pořád mě deptalo, co skrývají. Řekla jsem si, že se s nimi bavit nebudu, když mě chtěli jen využít, ale nešlo to. Kluci byli hodní a nešlo je odkopnout... Dala jsem si pravidlo, že pokud se s nimi chci bavit, že se ani s jedním z nich nevyspím. Nikdy. ,,nemůžeme ti to říct. Když by to šlo, tak bych ti to řekl" pohladil mě po tváři Niall, ale já ucukla. ,,Meg nebuď blbá. Věř mi, že to nechceš vědět" založil si ruce na hrudi Zayn. ,,trhni si Maliku" zavrčela jsem na něj a všichni zvedli obočí. Nikdy jsem nemluvila sprostě a ani tohle jsem nikdy neřekla. ,,klid Megan" protočil očima Louis. ,,jak mám být klidná když vím, že mi něco tajíte?" chtělo se mi brečet, křičet a utíkat. Ještě nikdy jsem se necítila tolik nejistá, jako právě v tu chvíli. ,,Meg drž hubu. Prostě ti to neřekneme" zhluboka jsem dýchala, když to Zayn vyslovil a snažila se zůstat aspoň trochu klidná, abych po nich nezačala křičet. ,,fajn" rázně jsem se otočila a odešla. Neměla jsem potřebu, aby nás sledovali všichni na chodbě. Já proti pěti klukům s pověstí mafiánů by asi nevypadalo nejlépe. Možná, že jsem se chovala moc přehnaně, ale bála jsem se.... O ně...

              ,,ty jsi ta jejich děvka" ozval se za mnou mužský hlas, když jsem šla domů. ,,co prosím?" naštvaně jsem se otočila. Byla jsem pořád nesvá z rozhovoru s klukama. ,,podívej se holčičko" vytáhl zbraň, kterou měl za opaskem a já začala couvat. Vždycky jsem chodila domů části města, kde moc lidí nechodilo. Muž mě vzal za paži a doslova mě hodil na kapotu auta. Přestala jsem dýchat, když mi pistoli přiložil k čelu a natáhl. Můj strach se nedal popsat slovy. Strach ze smrti, strach ze zapomnění. ,,nechte mě prosím" zašeptala jsem. ,,já tě nechám, ale vyřiď tomu svému Zaynovi, že jestli dneska vyhraje, tak to nepřežije ani on, ani ty" Zayn nezemře!! ,,jestli vyhraje co?" můj hlas zněl tak přiškrceně, že jsem ho nepoznávala. ,,to ti řekne sám" nechutně se usmál, odstrčil mě z jeho auta, nastoupil a odjel. Nebyla jsem schopna ničeho. Ani odejít.

Nakonec jsem rozpohybovala své nohy a šla k vile kluků. Bylo mi jedno, že matka bude naštvaná. Vždyť šlo Zaynovi o život! ,,Meg co tu děláš? Co se stalo?" objal mě Niall, když viděl slzy na mých tvářích. Byla jsem vylekaná a celá se třásla. ,,chci vysvětlení" odtáhla jsem se od něj a bez pozvání vešla. ,,můžete mi už sakra říct, co se děje?" setřela jsem si slzy z tváří a přejela všechny kluky pohledem. ,,kurva nic ti neřekneme" prudce se zvedl ze sedačky Zayn. ,,právě mi nějaký chlap držel u hlavy pistoli! Mám právo to vědět!" zakřičela jsem na něj. ,,cože?" vydechl Louis. ,,Zayne co se má dneska dít?" ignorovala jsem Louise a stočila pohled ke jmenovanému. ,,nic" odsekl mi. ,,Zayne! Ten chlap řekl, že když to vyhraješ, tak tě zabije" slzy na mých tvářích jsem nechala, protože by se tam stejně objevily nové. ,,nic se mi nestane" protočil očima a sedl si. ,,měla by to vědět" pronesl Niall a objal mě kolem ramen. ,,ne!" vykřikli všichni. ,,ale jo. Když ji to řekneme, tak ji dokážeme před tímhle ochránit" trhla jsem sebou. Všichni vypadli, že mají chuť Nialla zabít. ,,to, co se o nás říká, je pravda" stoupl si přede mě, abych neviděla pohledy kluků a položil mi ruce na ramena. ,,vy jste" nedokázala jsem to vyslovit nahlas. Nechtěla jsem tomu věřit. Doufala jsem, že je to jen fám... ,,jo. Já mám na starost drogy společně s Liamem. Harry zbraně, Louis počítače a tomu podobné věci a Zayn závody aut" nedokázala jsem říct ani slovo. Ten sladký a roztomilý Niall a drogy? Co? To nemůže být pravda! Lže!

Kluci mi všechno vysvětlili a já to nedokázala pochopit. Nechtěla jsem to chápat a věřit tomu. Vždyť to byli úplně normální kluci a ne mafiáni. ,,nechceme, abys nás brala takhle. Jsme to pořád my, jen víš naše tajemství" pohladil mě po tváři Niall. ,,já... Musím domu" rychle jsem se zvedla a chtěla odejít, protože jsem si to potřebovala nechat projít hlavou, ale Zayn mě zastavil. ,,nemůžeš. Mohli by ti ublížit. Zůstaneš tady" zatlačil mě zpátky na sedačku. ,,ani náhodou. Já se o sebe dokážu postarat, to za prvé a za druhé by mě matka zabila" založila jsem si ruce na hrudi. Chtěla jsem pryč a být sama. Všechno vstřebat a srovnat si v hlavě to, že je to realita... ,,s tvoji matkou to domluvíme. Prostě tu zůstaneš. Nechceme, aby se ti něco stalo" starostlivě se na mě podíval Louis. ,,nedokážete to. Když mi neublíží dnes, udělají to jindy" sklonila jsem hlavu. Byla pravda, že jsem se jich začala i bát... ,,sakra Megan prostě tu budeš" zavrčel Zayn a odešel. ,,vezmu tě domu. Musíš si vzít nějaké věci" vytáhl mě na nohy Harry. ,,kluci tohle vážně nejde" otočila jsem se na ostatní. ,,neodporuj. Prostě tu budeš ať se ti to líbí nebo ne" pousmál se Liam. Nesnáším je.

Matka dělala problémy a scény, ale to Harrymu bylo jedno. ,,kurva prostě jede se mnou a vám to muže být u prdele. Stejně ji máte jen jako služku" zavrčel na ní, vzal mě za ruku a odtáhl mě do auta. Vůbec jsem s ním nemluvila. Neměla jsem na to ani náladu po tom všem, co jsem se dozvěděla a skutečnost, že budu tolik v jejich blízkosti to ještě zhoršovala. ,,Meg mluv se mnou, prosím" musela jsem uznat, že nebyli zlí. Chovali se jako normální kluci, až na ten slovník. ,,nech mě být" otočila jsem hlavu k okénku a sledovala obíhající krajinu. ,,chápu, že je to těžké pobrat, ale věř nám. Nejsme zase takový, jak ostatní říkají. Jsme to pořád my" zatnula jsem pěsti. Nemohl chápat, jak jsem se cítila. ,,nechápeš to. Nevíš, jak se cítím. Proč jste si vybrali zrovna mě? Mohli jste mít jakoukoliv holku ze školy. Ne mě" otočila jsem k němu hlavu. ,,jsi něčím vyjímečná a vidíme to všichni. Už tě nechceme jako holku do postele, teda aspoň já ne. Bereme tě jako něco víc" i přes to všechno mě to zahřálo u srdce. Berou mě jako někoho víc. I když jim snad nikdy neodpustím to, že se předháněli o to, kdo se se mnou vyspí dřív...

•••••••
Nemáš zač, Eli❤️

Popelka//CZ FF✔Where stories live. Discover now