11.

4.2K 153 0
                                    

,,já se tě taky neptám s kým se kurvíš" zatnul pěsti a já nemohla uvěřit tomu, co právě řekl. ,,Zayne tohle už přeháníš" držela jsem se, abych mu nedala facku, ale v ruce mi pomalu začalo cukat, jak se chtěla setkat s jeho tváří. ,,nepřeháním. Jsme tu jenom kvůli tobě, tak si kurva nevyskakuj" odešel do koupelny a nezapomněl za sebou prásknout dveřmi. Sedla jsem si na postel a zajela si prsty do vlasů. Nechtěla jsem se s ním hádat. Byla jsem unavená a dělalo se mi z toho všeho špatně.

,,slyšel jsem vaši hádku" zastavil mě jeho otec, když jsem chtěla odejít z kuchyně. Zarazilo mě to a netušila jsem co říct. ,,hádáme se pořád" vážně? Nic jiného mě nemohlo napadnout? ,,nemůžeš ho brát vážně. Od doby, co mu..." ,,drž hubu" křikl Zayn ode dveří a tím ho zastavil. ,,ty jsi ji to neřekl?" zvedl obočí. ,,ne, ani to nemám v plánu. Necháš mě si s ní promluvit o samotě, nebo tu pořád budeš stát jako ocas?" zavrčel. Byla jsem naštvaná, že jsem se o Zaynovi nedozveděla něco víc. Jeho otec naštvaně odešel a Zayn přistoupil ke mně. ,,promiň, tohle jsem vážně přehnal. Prostě mě jen sere, že se ptáš na věci, do kterých ti nic není. Jenom by ses trápila" opřel si čelo o to mé a já mu hleděla do očí. Byly nádherné, o tom žádná. ,,mám o tebe jen strach" mluvili jsme upřímně bez toho, že jsme předstírali vztah. Pořad jsem ho neměla v lásce, ale bála jsem se o něj. Stejně jako o ostatní kluky.

,,dneska v noci zase nebudu doma, pojedu závod, chceš jít taky?" otočil se na mě Zayn. Zamyslela jsem se. Mělo to výhody, ale i nevýhody. ,,asi jo" souhlasila jsem nakonec. Sice jsem se bála, že se něco stane, ale nemohla jsem odolat. Celý den jsme byli s jeho otcem a on se nás na něco pořád ptal. ,,Zayne?" oslovila jsem ho opatrně a počkala, až mě začne vnímat. ,,ochrání tvůj otec moji rodinu?" sedla jsem si vedle něj na postel a začala si hrát se svými prsty. ,,už včera, když jsem mu to řekl, k nim poslal několik lidí. Nebudou o nich vědět, ale budou jim na blízku" sundal si tričko a lehl si do postele. ,,tobě se chce spát?" zasmála jsem se a sedla si blíž k pelesti. ,,celou noc jsem nespal a tuhle noc toho taky moc nenaspím, takže si chci lehnout aspoň teď. Ty bys měla taky" dal mi ruku na koleno, ale já mu ji hned odendala. Bylo mi nepříjemné, když na mě někdo sahal. Lehla jsem si a položila si hlavu na polštář. ,,nám šlo hlavně o to, abys byla v bezpečí ty a ty se zajímáš dřív o rodinu, která stojí za hovno?" pohladil mě po tváři a tím mi na rtech vykouzlil úsměv. ,,je to pořád moje rodina a hlavně mi jde o to, aby byl v pořádku táta... Ten je pro mě na prvním místě" zahleděla jsem se do jeho tmavých očí. Nikdy jsem si nemyslela, že budu ležet v posteli s jedním z nejobávanějších kluků na škole a že budu znát jejich tajemství. Vždycky jsem si představovala spíše to špatné, než to dobré, abych pak mohla být překvapená.

         ,,chci abys mi řekl, od čeho to máš, prosím" přejela jsem mu po jednom řezu, co měl na hrudi. ,,kurva kolikrát chceš vysvětlovat, že nechci, abys to věděla?" odhodil mi ruku. ,,a kolikrát chceš vysvětlovat ty, že se o tebe bojím?" odstoupila jsem od něj. ,,Niallův obchod s drogami se posral. Spokojená?" uhodil pěstí do skříně. ,,proto tě pořezali?" nevěřila jsem tomu. Vážně jsem se o něj bála, stejně jako o ostatní a teď se dozvím tohle? ,,je to normální, ser na to, musíme jít" oblékl si tričko a odešel z pokoje. Zakroutila jsem nad tím hlavou a následovala ho.

          ,,kurva je tu i otec" sykl ke klukům Zayn, když jsme k nim přišli. ,,neposer to" zašeptal mi do ucha, položil mi ruce na krk a políbil mě. Byla jsem překvapená a přitom jsem věděla, že musím spolupracovat. ,,ty vole" vydechl Niall, když Zayn odešel ke svému autu za otcem. ,,on nikdy v životě nelíbal na rty!" vyhrkl Louis a já zvedla obočí. ,,co prosím?" nevěděla jsem, jestli si ze mě dělají srandu, nebo to myslí vážně. ,,ještě nikdy žádnou holku nepolíbil na rty. Ani v dětství" zamrkal Harry. Nevěřila jsem tomu. Musel to někdy udělat, když spal s tolika dívkami.

         ,,ty jsi nikdy nelíbal na rty?" lehla jsem si vedle Zayna, když jsem přišla z koupelny. ,,jak o tom kurva víš?" prudce se zvedl, až jsem nadskočila. ,,není to jedno?" sedla jsem si. ,,ne!" zakričel a mně na rukou naskočila husina. ,,řekli mi to kluci, když jsi odešel. Proč to..." odmlčela jsem se, protože jsem nedokázala najít správné slovo. ,,děláš se mnou a ne s někým jiným?" děláš? Vážně? Nic lepšího mě napadnout nemohlo? ,,chci, aby jsi byla v bezpečí, když jsem to tak posral. Nehledej v tom nic víc, láska je sračka, takže ji z moji strany nečekej" lehl si ke mně zády a já otevřela ústa. To myslel vážně? Proč by to byla sračka? Je to úplně normální cit, který musel aspoň jednou cítit!

          ,,jdi do prdele" probudilo mě vrtění vedle mě. Venku byla tma a Zayn  spal. Cukal sebou a pořád něco šeptal. ,,Zayne vzbuď se" zatřásla jsem s ním a on si prudce sednul a začal zhluboka dýchat. ,,klid, něco se ti jenom zdálo" položila jsem mu ruce na ramena. Celý se třásl. ,,ale byla to pravda" zašeptal. Nechápala jsem, co to říkal a nechtěla jsem mu ani přitěžovat, takže jsem si opřela hlavu o jeho zadá a snažila se ho slovy uklidnit. Nevypadal, že je úplně v pořádku a doufala jsem, že si to ráno nebude pamatovat, protože bych se asi propadla do země. Cítila jsem se hrozně trapně, ale nemohla jsem ho nechat jen tak. I když někdy působil tvrdě, tak teď vypadal spíše jako vystrašené štěňátko, co neví, kam jít. Bylo mi ho líto a přitom jsem ho tolik nenáviděla...

Popelka//CZ FF✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat