4.

6.1K 183 4
                                    

             ,,nechci kazit to "kamarádství", co mezi sebou máme" ukázal uvozovky. Nevěděla jsem, co přesně tím myslí, ale nechala jsem to být a poslouchala ho dál. ,,nechci, aby se to změnilo jen kvůli tomu, že jsme spolu spali a..." dál jsem ho poslouchat přestala. Jako kdyby mi vypnuly všechny smysly. ,,hej Meg posloucháš mě?" pohladil mě palcem po tváři. ,,my spolu ale nespali, Zayne. Nepamatuji si všechno, ale zrovna tohle bych si pamatovala. Probudila jsem se v posteli sama a oblečená" přála jsem si, aby řekl, že jsem to nebyla já, ale nějaká jiná holka. ,,to... Ne. Jsem si stoprocentně jistý, že jsi to byla ty" opřel se ramenem o skříňky. ,,Zayne já to vážně nebyla" zašeptala jsem. Bolelo mě to poslouchat. Nechtěla jsem vůbec slyšet, že s někým spal. Už jsem chápala Mollyino rozhořčení, když si nějaké holky povídaly, jaký je Liam v posteli, nebo v horším případě na záchodě. Ona byla zamilovaná do něj a já nejspíš do Zayna. Super... ,,Meg nedělej si ze mě prdel" protočil očima. ,,jestli na to chceš zapomenou, tak fajn, ale nehraj na mě tohle divadlo" založil si ruce na hrudi. ,,Zayne ale já to myslím vážně. Nic jsme spolu neměli" snažila jsem se ho přesvědčit. Možná jsem z části přesvědčovala spíše sebe, než jeho. Zayn se mi zadíval do očí, uvolnil všechny svaly a narovnal se. ,,ty... Nemáš hnědé oči" začala jsem zhluboka dýchat. Spal s jednou z mých sester. To není možné! Snesla bych kohokoliv jiného, ale jednu z nich ne. Jako kdyby mi někdo zabodl nůž do srdce a rozpáral ho na milion kousků. ,,gratuluji, spal jsi s jednou z mých sester" odešla jsem od něj a setřela si slzy, které opustily mé oči.  Proč kvůli tomu brečím? Co jsem čekala?

             ,,Megan sakra stůj" zastavil mě u skříněk Zayn. Chtěla jsem jít domů a vyhnout se dalšímu rozhovoru s ním, ale neumožnil mi zmizet bez povšimnutí. ,,já nechci, abys mě ignorovala kvůli tomu, co se stalo. Nemůžu za to, že jste úplně stejný!" rozhodil rukama. Tím chtěl jako říct co? ,,a já za to snad můžu? Myslela jsem si, že mě aspoň poznáš" zakroutila jsem hlavou. Vážně jsem čekala to, že si všimne takové maličkosti, jako je barva očí? ,,Meg prosím. Kdybych věděl, že to nejsi ty, tak bych to nedělal" co to mele? Takže se mnou chtěl spát? Cože? ,,takže když bych to byla já, tak bys to klidně udělal jo?" dala jsem mu facku. Snažila jsem se ignorovat pohledy všech lidí, co na nás koukali. ,,jsi hajzl, Zayne. Věděla jsem, že jde jenom o tohle. Věděla jsem, že nejde o nic jiného, než o to, abych se s někým z té vaší party vyspala. Klesli jste na úplné dno" otočila jsem se a rázně odkráčela pryč. Tohle vážně zkazil. Zkazil úplně všechno!

              ,,Meg prosím mluv se mnou" snažil se Niall. ,,přísahám, ze mně nešlo o to tě dostat do postele, vážně" vzal mě za zápěstí a tím mě zastavil. ,,takže ostatním o to šlo? To jste vážně taková prasata?" vytrhla jsem se mu. Cítila jsem se tak zrazená. ,,já ne. Prosím věř mi. Jsi jediná holka se kterou se normálně bavím a chci, aby to tak zůstalo" svěsil ramena. Bylo mi ho líto, ale musela jsem si zachovat klidnou tvář. ,,mrzí mě, že ses to s klukama dozvěděla takhle, ale já takový nejsem. Dobře, možná jsem byl, ale teď už ne" pohladil mě po tváři. ,,promiň" opřela jsem si hlavu o jeho hruď a on mě objal kolem ramen. Nechtěla jsem obviňovat i jeho, když jsem nevěděla, jestli to tak vážně bylo. Doufala jsem, že v tom nejeli úplně všichni a že Niall není jediný, kterému o to nešlo.

             ,,Nikam s tebou nepůjdu" odporovala jsem mu. ,,prosím. Chci ti dokázat, že nejsem takový, jaký si o mně myslíš" snažil se mě přesvědčit. Nesnáším ho, vážně. ,,jé ahoj Zayne" přišla do obýváku Sharlotta. ,,táhni štětko" vyštěkl. Lekla jsem se ho. Se mnou mluvil jemně, ale na ni vyjel jako buldok. ,,co si to dovoluješ k mé dceři?" zakřičela matka. Kdy přišla? ,,říkám jenom pravdu. I Meg je vaše dcera a té jsem ublížil víc, než těm dvou děvkám. Asi nevíte, že obě spaly tak s půlkou kluků ze školy, co? Že si jedna z nich od nás kupuje drogy pomale každý den a vždycky se sjede na každé párty" zůstala jsem stát s otevřenou pusou. Co prosím? ,,padejte obě nahoru! Ještě si s vámi promluvím" zakřičela matka a Rebecca i Sharlotta utekly nahoru. Neměl to říkat. ,,Megan s tebou nikam nepůjde! Nebude s nikým, kdo prodává drogy!" byla úplně červená v obličeji a já se začala bát. Odnesu to zase já... ,,ještě že já se neptám vás, ale Megan. Měla byste se radši víc zajímat o vaše další dvě dcery a nebýt tak hnusná na Meg, kurva. Jak se to k ní chováte? Garantuji vám, se jestli se jí ještě jednou dotknete, tak to do prdele vážně nepřežijete" zatnul pěsti. Třásly se mi ruce a nezmohla jsem se na jediné slovo. ,,Meg pojď se mnou" zašeptal a opřel si čelo o to mé. Matka ho vzala za ramena, odtáhla ho ode mě a vrazila mu facku. ,,vy máte takový zasraný štěstí, že ženy nemlátím" odstrčil ji od sebe. Stoupla jsem si před matku a vzala Zayna za zápěstí. ,,půjdu s tebou, ale už nic nedělej" svolila jsem nakonec. Věděla jsem, že když by to ještě zhoršil, tak bych to odnesla ještě víc. ,,nezklamu tě" políbil mě na čelo.

             Až na to množství sprostých slov, nadávek a podobně, to byl krásný večer. ,,vážně mě mrzí, že ses to musela dozvědět takhle, ale... Už mi o to nejde. Nikdy jsem holky, se kterýma jsem spal, nepoznal. Ani jsem je znát nechtěl, ale u tebe je to jiný. Jsi jiná než všechny. Něco je na tobě výjimečného. Něco, co nikdo němá a to mě kurva moc děsí" proč musí všechno zkazit ten jeho sprostý slovník? ,,co tím chceš říct?" sedla jsem si na lavičku. ,,to já sám nevím" se zamračením si sedl vedle mě. Byl roztomilý, ale stejně jsem mu nevěřila. ,,nechci tě ztratit jenom kvůli mému nedočkavému pér... Kvůli mojí pověsti" opravil se a mně na rukou naskočila husina. Když by se neopravil, tak bych mu asi vlepila a odešla. Opřela jsem si hlavu o jeho rameno a zavřela oči. Nikdy jsem si nemyslela, že budu ležet na rameni nějakému klukovi hned po tom, co jsme měli rande a budu se cítit tak dobře...

Popelka//CZ FF✔Where stories live. Discover now