10.

4.4K 142 2
                                    

            ,,Meg, tohle je můj táta. Tati, tohle je Meg, moje přítelkyně" představil nás Zayn a já si s ním podala ruku. Bylo divné, že mě představil jako jeho přítelkyni. Se Zaynem si byli hrozně podobní, ale jeho táta měl tvrdší výraz ve tváři, takže z něj šel větší strach. Byli jsme ve velké vile, kde bylo hrozně moc místností. Venku už byla tma a měsíc byl v úplňku, takže jsem usoudila, že moc spát nebudu. Pokoj, do kterého nás jeho otec dovedl byl velký a s manželskou postelí. To s ním budu spát v jedné posteli!? Položila jsem si tašku na zem a do postele si lehla. ,,jsi unavená?" sedl si ke mně Zayn. ,,ani ne, ale tuhle noc nebudu moct spát, když je úplněk" uvolnila jsem mu víc místa, když si lehl vedle mě. Bylo mi hrozně divně v jeho přítomnosti. ,,nejsem nadšený, že máme pokoj spolu, ale musí nám věřit, že spolu něco máme" zvedl se a odešel do koupelny, která byla součástí pokoje. Protočila jsem očima, zvedla se a posadila se do křesla u okna.

              Ležela jsem v posteli a nemohla usnout. Zayn někam už dávno odešel a pořád se nevrátil. Zvedla jsem se z postele a odešla z pokoje. Chtěla jsem vejít do kuchyně, ale zastavil mě hlas Zaynova otce. ,,ale ona není hubená" opřela jsem se o zeď, aby mě neviděli a zavřela oči. Nikdy jsem nebyla hubená a bylo mi to jedno. Pořád lepší než nějaká anorektická vydrbína. ,,trhni si" odsekl mu Zayn. Zarazila jsem se nad tím, jak s ním mluvil. ,,co na ní vidíš?" zatnula jsem pěsti. Nečekala jsem, že se zeptá zrovna na tohle. ,,je hodná. Nebere mě jako takového kreténa, jakým jsem. Vidí ve mně něco víc, je úžasná" byla to pravda. Nikdo nemohl být tak zkažený, jak dělal. Nevěděla jsem, jestli to, že jsem úžasná myslí vážně, nebo to jen dělá, aby mu uvěřil... Doufala jsem, že tohle aspoň pomůže, aby to moji rodinu ochránilo. Otočila jsem se a šla zpátky do pokoje, kde jsem si lehla do postele.

,,myslel jsi to vážně?" zašeptala jsem do ticha, když si ke mně Zayn lehl. ,,ty vole já se lekl. Co myslíš?" podepřel si rukou hlavu, když jsem se na nej otočila. Mohla jsem si prohlédnout všechna jeho tetování, protože neměl tričko. Zaujalo mě jedno. Žena s andělskými křídli a zavřenýma očima. ,,to co jsi říkal o mně svému otci" objasnila jsem mu a nespouštěla oči z tetování. ,,z části" pokrčil rameny a dlaní si přikryl tetování ženy. Potlačila jsem nutkání zeptat se kdo to je a přesunula pohled do jeho tmavých očí. Ve tmě vypadly ještě tmavší než obvykle. ,,máš strašně hezké oči" vyletělo ze mě a pak jsem si přikryla ústa rukou. Zayn se usmál. Bože, co jsem to řekla?! ,,mám je po mámě" skousl si spodní ret. Je možné, že ta žena je jeho mamka? ,,pojď sem" lehl si nade mě, jednu ruku mi položil na bok, druhou na krk a políbil mě. Nechápala jsem, proč to udělal, ale hned, jak se pokojem rozlehlo světlo, jsem pochopila. Zatlačila jsem Zayna do hrudi a podívala jsem se proti světlu, kde byla něčí postava. Přimouřila jsem oči a rozpoznala tátu Zayna. ,,myslel jsem, že už spíte. Dojeli kluci a chtějí tě vidět, Zayne" zase odešel. Nemohla jsem uklidnit poletující motýlky v mém břiše a na rtech mi prohrával lehký úsměv. ,,pak přijdu" zašklebil se, zvedl se a odešel.

V noci jsem moc nespala, takže jsem přemýšlela. Nad Zaynovou maminkou, nad tím, aby má rodina byla v pořádku a hlavně nad tím, že tohle nebylo reálné. Nemůže být. Život nejde tak lehce. Zayn se celou noc neobjevil a viděla jsem ho až ráno, když jsem přišla do kuchyně. Nikdo nikde nebyl, kromě kluků, takže jsem se s ním nemusela vítat jako jeho přítelkyně. ,,co tu děláte?" pousmála jsem se a přejela všechny, kromě Zayna pohledem. Pořád jsem musela myslet na to, co se stalo v noci a nedokázala jsem se mu podívat do očí. Kluci se po sobě podívali a nakonec zakroutili hlavou. Povzdechla jsem si a sedla si mezi Zayna a Nialla. ,,tak jak to zvládáte hrdličky?" rýpnul si Louis, načež po něm Zayn hodil kus šunky. Nakrčila jsem s úsměvem obočí a pak se zapojila do bitky, když začali házet jídlem i ostatní.

Nevím jak, ale ležela jsem na stole a nade mnou se skláněl Zayn. Všude byly kusy jídla a plno jsme toho měli i ve vlasech. Setřela jsem Zaynovi z tváře šmouhu od jakési pomazánky a nakrčila nos. Do jídelny vešel otec Zayna a malém mu vypadly oči z důlků, když viděl tu spoušť. Zayn ode mě odstoupil a pomohl mi na nohy. Dal mi ruku kolem ramen a majetnicky si mě k sobě přitáhl. ,,to si děláte prdel. To jste děti?!" začal po nás křičet. Všichni jsme se po sobě podívali a snažili se udržet smích. ,,potřebuji si promluvit se Zaynem a Meg, tak prosím odejděte" poslal kluky pryč a pak jsme my tři šli do obýváku. Stiskla jsem Zaynovi ruku, když si se mnou propletl prsty a snažila se uklidnit. Bála jsem se toho, co přijde... ,,kde jste se poznali?" posadil se do křesla a zapálil si. Já nad tím nakrčila nos a společně se Zaynem se posadila na sedačku. ,,ve škole" odpověděl Zayn. Vyvlékla jsem ruku z jeho sevření, načež jsem si vysloužila jeho nemilý pohled. ,,jak dlouho spolu chodíte?" ptal se dál. Bylo mi to nepříjemné. Celý tenhle dům ve mně vyvolával spoustu negativních pocitů. ,,za chvíli to bude měsíc" dal mi ruku kolem ramen. Musel být ve lhaní mistr, protože to na něm vůbec nebylo znát. Lhal někdy mně? ,,nech mluvit taky Megan" zamračil se na něj a pohled přesunul na mě. Jen to ne! V hlavě mi začaly běhat různé nechutné scénáře, ale musela jsem myšlenku na to hned zahnat. ,,ty víš o tom, co Zayn dělá? Co na to říkáš?" vyplašeně jsem se podívala na Zayna. Nevěděla jsem co říct. Lhát, říct pravdu, nebo oboje dohromady? ,,vím o tom a nejsem moc nadšená, když někam jde a neřekne mi kam. Mám o něj strach" byla to i pravda. Strach jsem měla i v noci, když se nevracel...

,,nemám důvod ti to říkat!" vyjel po mně, když jsem se ho zeptala, kde celou noc byl. Hned, jak jsme přišli do pokoje si sundal tričko s tím, že půjde do koupelny, ale já jsem ho nenechala. Měl pořezanou hruď a některé rány byly dost hluboké. To, že jsem se na to neměla radši ptát mi došlo až potom...

Popelka//CZ FF✔Where stories live. Discover now