16.

4K 134 5
                                    

Liam mě přestal lechtat, sklonil se ke mně a políbil mě. Nebylo mi jasné proč, ale spolupracovala jsem. Jako kdybych zapomněla na všechno kolem. Na matku, Zayna i to, že je to mafián. Došlo mi co dělám až tehdy, co mi začal stahovat tričko. ,,Liame zastav, já nemůžu" odstrčila jsem ho a sedla si. Pořád jsme u sebe byli dost blízko, ale nevadilo mi to. ,,proč?" dal mi pramínek vlasů za ucho. ,,já vím, že ti jde jen o... Tamto. A hlavně se líbíš mojí kamarádce. Nemohla bych jí to udělat" možná, že jsem mu o Molly neměla říkat, ale potřebovala jsem argumenty. Liam sice líbal lépe, než uspokojivě, ale nemohla jsem. Kvůli Zaynovi a Molly... Nechápala jsem, proč jsem se vůči Zaynovi cítila provinile. Nic jsme spolu neměli a asi ani moc mít nebudeme, ale nedokázala jsem to. ,,jaký?" zvedl obočí. Vážně slyšel jen tohle? ,,já jich mám vlastně tolik, že by ti to nemohlo dojít" protočila jsem očima. ,,ta blondýna? Holly?" sedl si dál a opřel se o sedačku. Jako kdyby se kolem mě uvolnil vzduch. ,,Molly. Ano, ta" přitáhla jsem si kolena k hrudi. Bylo to divné. Sedět vedle kluka, se kterým jsem se ještě před chvíli líbala a dělat, že se nic nestalo... Nebyla jsem na to zvyklá. ,,není špatná" pokrčil rameny a začal přepínat kanály na televizi. Na rukou mi naskočila husina. Možná, že to pro něj nic neznamenalo, ale mně to zamotalo hlavu. Proč to udělal?

          ,,Meg?" pohladil mě někdo po vlasech. Zamručela jsem, ale oči neotevřela. ,,Meg proč jsi tady?" rozpoznala jsem hlas Zayna a pak ucítila, jak si sedl na postel. ,,matka mě zamkla v pokoji, tak jsem zdrhla" pokrčila jsem rameny se stále zavřenýma očima. ,,vážně se k nám hodíš" zasmál se a přejel mi prsty po tváři. ,,nech mě spát" lehce jsem ho kopla. Vždy, když mě někdo vzbudil, tak jsem byla nepříjemná. ,,už jdu" zasmál se. Možná, že jsem chtěla opak, ale hlavně jsem chtěla spát.

,,říkám vám, že ji dostanu jako první já" uslyšela jsem hlas Liama, když jsem šla ráno do kuchyně. Opřela jsem se o zeď a poslouchala. Sice se to nemá, ale já potřebovala vědět, jestli mluví o mně. Nepřestali. ,,drž hubu Liame" zavrčel Niall. Zavřela jsem jsem oči a pomalu ani nedýchala. ,,já to myslím vážně. Včera už jsem s tím začal a nebránila se" mluví o mně. ,,kretén" zašeptal Zayn, když vycházel z kuchyně a pak si mě všiml. ,,Meg" chtěl mě vzít za zápěstí, ale já cukla. Zavrtěla jsem nevěřícně hlavou a chtěla odejít, ale on mě stáhl zpátky k němu za boky a přirazil mě ke zdi. ,,au, Zayne, to bolí" odstrčila jsem ho. Kluci už se taky dostavili a jen to sledovali. ,,Megan neser mě. Nech si to vysvětlit, prosím" silně jsem si skousla ret. Ani nápad. ,,nechte mě být" odešla jsem do chodby, kde jsem si nazula boty. ,,kurva ty jsi vážně debil, Liame!" zakřičel na něj Zayn a šel za mnou. ,,nech mě" vytrhla jsem mu zápěstí ze sevření a šla dál. Tohle bolí, vážně...

,,proč zase kouříš?" promluvila jsem na Zayna. Cukl sebou a prudce se otočil, takže si spálil ruku o cigaretu, co držel v ruce, načež sykl. ,,proč jsi tady?" otočil se zpátky a zahleděl se na město. Palcem si přejížděl po spáleném místě a nevěnoval mi pozornost. ,,věděla jsem, že tu budeš" sedla jsem si vedle něj. ,,hele já o tohle nestojím. Máš mě za kreténa, co..." ,,Zayne zklapni. Nepřišla jsem kvůli tomuhle. Vím, že tobě o tohle nejde, nebo jo, ale ne tolik, jako třeba Liamovi a Harrymu" protočila jsem očima. ,,přišla jsem kvůli tomuhle" podala jsem mu mobil. Odpoledne mi přišla zpráva, ve které stálo, že se kluci mají vzdát, nebo ho zabijí. Nevěděla jsem o co šlo a možná jsem to ani nechtěla vědět. ,,kurva" vrátil mi mobil, vzal si ten svůj a někomu volal. ,,kdy jsi mi jako chtěl říct, že umíš italsky?" dala jsem si hlavu na jeho rameno a usmála se, když mě objal kolem pasu. Mluvil plynule a zněl dokonale. Jeho hlas bych mohla poslouchat pořád. ,,učil jsem se jen kvůli otci. Největší spojenci jsou Italové" opřel jsi hlavu o tu mou. Zdál se být nervózní a to se mi vůbec nelíbilo. Zayn není nikdy nervózní. ,,o koho jde?" zašeptala jsem. Byla jsem od přírody zvědavá a nehodlala jsem to měnit. ,,naše parta měla už od dětství šest členů. Darena někde našli a teď ho drží" zvedla jsem k němu hlavu a pochybovačně se na něj podívala. To myslí vážně? ,,říkám pravdu" odvrátil hlavu. Doufala jsem, že mi nelhal. Neměla jsem to ráda. ,,čeho se máte vzdát?" ptala jsem se dál a lépe se uvelebila na jeho rameni. ,,titulu. Neptej se" zarazil mě dřív, než jsem se vůbec nadechla. Nechtěla jsem se ptát hned, ale věděla jsem, že to z něj dostanu. Musela jsem!

         ,,měla bych jít" zvedla jsem se ze země. Už nějakou chvíli jsme seděli v tichosti a mně to nevadilo. Byli jsme zahrabaní ve svých myšlenkách a stejně by se navzájem nevnímali. S někým jiným by to bylo trapné, ale se Zaynem ne. Cítila jsem se s ním dobře, i když jsme byli ticho. ,,pojď k nám. Matka tě zabije za to, že jsi zdrhla" podíval se na mě zespodu. ,,lepší než být v jednom domě s Liamem" protočila jsem očima. Cítila jsem k němu takovou nechuť, že to udělal jen kvůli tomu, aby mě dostal do postele. ,,nic si nezkusí, vážně" vyskočil na nohy a stoupl si těsně přede mě. ,,radši ne, Zayne. Půjdu domu. Stejně bych si to musela dřív nebo později vyžrat" stiskla jsem rty k sobě. Věděla jsem, co přijde a rozhodně to nebylo dobré.

         ,,ráno tě vyzvednu" nakrčil nos Zayn, když zastavil před domem. ,,nezměním to?" natočila jsem k němu hlavu. Zavrtěl hlavou a políbil mě na čelo. Bylo to na něj až moc romantické. ,,až příště zdrhneš, tak mi dřív napiš" protočila jsem s úsměvem očima a vystoupila. Bylo mi hrozně divně. Hezky divně. Kdybych věděla, co přijde doma, tak bych radši u kluků zůstala. I přes to, že by tam byl Liam. Pořád jsem nechápala, proč mě chce jen využít. Já nejsem jako ostatní holky, které dostane do postele úsměvem. Chtěla jsem to s ním co nejdřív probrat a vmést mu všechno do obličeje, ale na starosti jsem měla jiné starosti. A to matku...

Popelka//CZ FF✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat