22.

3.7K 121 0
                                    

          ,,pochop že se tě nevzdám jen tak kvůli otci" skousla jsem si spodní ret. Nevěděla jsem co říct. Cítila jsem se strašně hezky, ale nevěděla jsem proč. ,,já z toho nechci mít problémy... Takhle to přece nejde" spustila jsem ruce na klín a sklonila hlavu. ,,jak to myslíš?" zastavil před školou. Nechtěla jsem o tom mluvit, takže jsem se chystala vystoupit, ale on mě stáhl zpátky na sedačku. ,,ptám se, jak to myslíš" zavrčel na mě a já zavřela oči. Lhala bych, kdybych řekla, že se ho nebojím. ,,prostě... Necháme to zatím být... Vážně z toho nechci mít problémy" Zayn uvolnil všechny svaly a zápěstí mi pustil. ,,omlouvám se" zašeptala jsem a vystoupila. Ruce se mi třásly a oči jsem měla plné slz.

         ,,co se ti stalo?" dal mi ruku kolem ramen Louis, když si sedl ke mně a Molly u oběda. ,,neřeš to. Kde jsou ostatní?" opřela jsem si hlavu o jeho rameno. ,,Harry s Liamem jsou v nemocnici a Zayn nebyl vůbec ve škole" prudce jsem narovnala hlavu, když o řekl. I Molly zpozorněla, ale nejspíš kvůli tomu, co řekl o nemocnici. ,,a kde je?" zamračila jsem se. Tušila jsem, že je to spojené s tím ránem. ,,já nevím. Myslel jsem, že to víš ty" sundal mi ruku z ramen a věnoval Molly úsměv. ,,ráno jsme se chytli" projela jsem si rukou vlasy. Molly se na mě nechápavě podívala, ale já nad tím jen mával rukou. Rozhovoru o mně a Zaynovi jsem se stejně už nemohla více vyhýbat. ,,takže nic nového" zazubil se a já ho praštila do ramene.

            Molly jsem musela říct všechno o o tom, co je mezi mnou a Zaynem. Jen to, že náš první vztah byl falešný jsem vynechala. Zase u nás spal jeho táta, ale já se musela učit, takže jsem byla zavřená v pokoji až do noci. Jediné plus, že byl pořád u nás bylo, že jsem neměla na krku tolik domácích prací. Z učení mě vyrušilo až otevření dveří. ,,nechte mě, musím se učit" skousla jsem tužku, kterou jsem držela v ruce. Pořád mi nešla do hlavy jedna látka a to mě znervózňovalo. ,,a na mě si čas uděláš?" objal mě kolem krku a já narovnala záda. ,,co tady děláš? Jak ses sem dostal?" položila jsem tužku na stůl a dala si dlaně na jeho předloktí. Bylo mi hrozně hezky a měla jsem divný pocit v břiše. ,,dokážu se dostat kamkoliv" políbil mě na tvář a mě do nosu uhodil pach alkoholu. ,,ty jsi pil!" ignorovala jsem draky, co mi létaly v břiše po jeho polibku na tvář a otočila jsem k němu hlavu. ,,trošičku" zazubil se a pustil mě. ,,šprtko" ušklíbl se nad pohledem na papíry. ,,buď ticho" odstrčila jsem ho od stolu a zvedla se ze židle. ,,to se mi na tobě líbí" vzal mě pod zadkem a vysadil mě na stůl. ,,nech toho, nebo se začnu červenat" uculila jsem se a opřela si čelo o jeho rameno. ,,ty už se červenáš" opřel si hlavu o tu moji. ,,to ráno... promiň, byla to blbost" položila jsem mu ruku na břicho a lehce ho škrábala nehtem na ukazováčku. ,,to teda byla" dal mi za pravdu a mě to přinutilo k úsměvu.

         ,,můj otec je zase tady jo?" přejížděl mi prsty po odhaleném rameni. Měla jsem jen tilko na tenkých ramínkách a spodní prádlo. ,,co jiného bys čekal. Jediné plus je to, že toho nemám tolik na práci" obkreslovala jsem mu břišní svaly, protože měl jen trenky. Nebylo mi nějak trapně. Přecejen jsme se už viděli a přitom jsme byli oba střízliví, takže jsme si to pamatovali. ,,nech toho, lechtá to" vzal mi ruku do té svojí a propletl si se mnou prsty. Vůbec se nechoval jako někdo, kdo nikdy neměl holku. Byl z něj někdo úplně jiný. ,,ale copak" zazubila jsem se, sedla si na něj obkročmo a položila mu ruce na břicho, takže jsem byla nucena rozpojit naše ruce. ,,neprovokuj" vzal mě za zápěstí a přitáhl si mě do polibku. Bylo mi s ním příjemně, ale pořad jsem měla v hlavě scénku ze dne, kdy jsem se rozešla s Oscarem. Nechtěla jsem, aby to tak dopadlo i se Zaynem. ,,nesmí tě tu vidět tvůj táta" zašeptala jsem, když jsme se odtáhli. ,,je mi u prdele, co si o tom myslí" protočil očima a já z něj slezla. Mohla se mu stát nehoda s jeho "kamarádem". ,,nemluv sprostě" i když to k němu patřilo, tak se mi to nelíbilo. ,,neser mě" nakrčil nos a políbil mě.

         ,,Meg co děláš?" zachraptěl Zayn, stále ležíce v posteli. ,,nemůžu spát" otočila jsem se k němu a musela se usmát nad jeho roztomilostí. Ležel zabalený v dece a vlasy, které měl ještě trochu nagelované, mu trčely do všech stran. ,,a proto se učíš?" zavrtěl se. ,,musím to umět do zítra" odložila jsem tužku, kterou jsem měla v ruce. ,,pojď za mnou a neuč se pořád" natáhl ke mně ruku. Naposledy jsem si přečetla poslední větu a šla za ním. ,,jsi roztomilá" dal mi pramínek vlasů za ucho. ,,měl bys jít spát. Meleš blbosti" položila jsem si hlavu na jeho hruď. ,,ty jsi blbá" zasmál se a přitulil se ke mně. Nebrala jsem to jako urážku, spíš jako srandu, kterou jsem si ze sebe uměla udělat, jako polovina naší populace.

           ,,naser si!" vzbudil mě Zaynův křik. Přitáhla jsem si deku více ke krku a pomalu otevřela oči. V pokoji, hned naproti Zaynovi, stál jeho táta. Oba byli jen ve spodním prádle, což nebyl moc hezký pohled na jeho tátu. ,,zase ji jen využiješ a odkopeš!" přišlo mi hezké, že se o mě tolik stará, ale spíš to bylo kvůli tomu, abychom se Zaynem nic neměli, když chodí s mojí máti. ,,kdyby tohle byla pravda, tak už ji dávno odkopnu!" křičeli na sebe. Proč říká zrovna tohle svému tátovi? Sedla jsem si, natáhla se k Zaynovi a chytla ho za ruku. Radši bych dělala že spím, než abych si vyslechla to, co se dělo potom. Bylo mi z toho na zvracení a začal se mi hnusit ještě víc, než kdy předtím.

Popelka//CZ FF✔Where stories live. Discover now