28.

3.2K 116 0
                                    

Auto začalo hořet a Zayn mě skryl v jeho náruči. ,,no do prdele" zašeptal a za ruku mě odtáhl stranou. ,,říkala jsem ti to" řekla jsem s nezájmem a sledovala plameny ohně, jak pohlcují jeho auto. Přiběhli k tomu nějací muži a začali to hasit. Byla jsem naštvaná, že mi nevěřil. ,,myslel jsem, že to není pravda" opřel se o zeď. ,,jsi v pohodě?" přibehl k nám Louis s Harrym. ,,jo" odsekl jim. Byl naštvaný, ale neměl důvod. Nebo možná ano, zničili mu auto, ale neměl být hrubý na kluky, ani na mě. ,,fízlové" zakřičel někdo a já sebou cukla. Co? ,,Louisi klíče" vyhrkl Zayn a odrazil se ke zdi. Přitáhl si mě za pas k sobě blíž a objal mě kolem ramen. ,,co?" nechápal Louis, stejně jako já. ,,dej mi klíče od auta!" zakřičel na něj. Všichni jsme sebou cukli. Harry se sebral a odešel. Ještě stihl kývnout na Louise a pak zmizel. ,,pojď" vzal mě za ruku, když mu Louis klíče hodil a táhl mě za sebou.

,,děláš si srandu?!" zakřičela jsem na něj když mi oznámil, že za námi jedou policajti. ,,ne. Být tebou zavřu oči. Teď to pro tebe nebude moc příjemné" přidal na rychlosti a já učinila, jak mi řekl. V žilách mi koloval adrenalin, ale i strach. Kdyby se to dozvěděla matka, tak mě zabije. ,,kurva" zaklel a já zaryla nehty do sedačky. ,,tohle je poprvé?" svůj přiškrcený hlas jsem vůbec nepoznávala. ,,děláš si srandu? Vůbec ne. Jen mě nikdy nechytli" zasmál se a vzal mě za ruku. To pako si z toho ještě dělá srandu?!

Zayn je nakonec zmátl tak, že nás přestali sledovat. ,,ty jsi vážně pako" drkla jsem do něj ramenem. Na to, že ještě chvíli předtím nás pronásledovali policisté jsem byla šťastná. Se Zaynem jsem poznala tolik nových pocitů. ,,jsem dokonalý" pokrčil s úsměvem rameny a oba jsme vešli k nim domu. ,,Nialle!" objala jsem ho. ,,bacha, ještě to pořád bolí" omotal mi ruce kolem pasu. Konečně je zpátky! ,,jak je má tom Daren?" zeptal se Zayn a já se odtáhla od Nialla. ,,je to lepší, ale pořád mu nedávají moc šancí" sklonil hlavu Niall a sundal ruku z mých zad. ,,kurva" utrousil Zayn a šel do své ložnice. ,,jdu za ním" pousmála jsem se na kluky a odešla za Zaynem. Bylo mi ho líto. Umíral mu nejlepší kamarád.

,,bereš vůbec prášky, když se Zaynem spíš?" zasmála se Molly a já k ní natočila hlavu. ,,prášky?" zvedla jsem obočí. ,,no antikoncepci. Každá holka ze školy ví, že Zayn v devadesáti procentech nepoužívá ochranu" hrklo ve mně. Na tohle jsem nemyslela. Ani na jedno. ,,no to si děláš srandu!" otevřela pusu a několik lidí, co byli na chodbě, se na nás otočilo. ,,buď ticho" sykla jsem na ni. ,,není ti blbě?" začala se smát. Zabiju ji! ,,v poslední době jo" pokrčila jsem rameny. Nevěděla jsem kam tím přesně míří a ani jsem to vědět nechtěla. Stejně mě odpoledne, místo posledních dvou hodin, odvedla k doktorce, z čehož jsem nebyla vůbec nadšená...

,,co tady děláš?" vyjekly sestry. A jsou zase zpět. ,,učím se?" zvedla jsem obočí. Byla jsem ve školní knihovně, protože jsem se potřebovala učit a domu jsem jít nechtěla. Ani u kluků by to nebylo nejlepší, protože by mě nenechali. ,,táhněte od ní" zavrčel na ně Zayn a sedl si vedle mě. Sestry si odfrkly a vážně odešly. ,,nebyl dobrý nápad sem jezdit zpátky" povzdechla jsem si a otočila se na něj. ,,ser na to" vytáhl si nějakou podivnou cigaretu. Fuj. ,,Zayne jsi v knihovně!" sykla jsem na něj a rozhlédla se, jestli se na nás nikdo nekouká. ,,a co jako?" pokrčil rameny a zapálil to. To nemyslí vážně! ,,chceš taky, že se na mě tak koukáš?" natáhl ke mně ruku a já nakrčila nos. Vazne to nemyslí vážně! ,,to je tráva?" zvedla jsem obočí. Nechápala jsem jak to může kouřit. ,,možná?" sladce se usmál a já protočila očima. Nechutné. ,,víš, že jsem proti drogám" odvrátila jsem od něj hlavu. Byla jsem i budu. Vždy. ,,jo, ale to ti nedává důvod to nezkusit. Aspoň jednou" dal mi to před obličej. Já si to od nej vzala, ale uhasila to do květináče kytky, co byla na okně vedle stolu. ,,hej! To bylo moje poslední!" založil si ruce na hrudi. Dobře mu tak. ,,dobře ti tak" zašklebila jsem se na něj. On mě objal kolem boků a políbil mě na spánek. ,,co se učíš?" nahlédl mi přes rameno. Nesnášela jsem to, ale u něj mi to nevadilo. Do nosu mě uhodila jeho vůně. Hezká vůně. ,,matiku. Nejde mi jedna látka" jeho ruka kolem mého pasu mě hrozně znervózňovala. ,,tohle musím převést sem a tohle vynásobit tímhle" ukazoval na jednotlivá čísla. Co to. ,,jak to víš?" otočila jsem se na něj. Byl roztomilý. Zase neměl nagelované vlasy, protože jsem mu to zakázala. A taky jsem mu tak trochu schovala všechno, co na vlasy používal. Nebavil se kvůli tomu se mnou, ale pak změknul. ,,jsem dokonalý" políbil mě. No to teda. ,,řekni mi pravdu" dala jsem mu ruce za krk. Tohle bylo dokonalé. ,,máma byla učitelka, než se zapletla s otcem. Všechno mě naučila" pousmál se a znovu mě políbil. Přišlo mi hrozně hezké, že takhle vzpomíná na svoji maminku. Nedokázala jsem si představit, jak těžké to pro něj muselo být.

,,Zayne prosím přestaň" zasmála jsem se, když mě políbil na krk. ,,musím na hodinu" odstrčila jsem ho od sebe a zkusila ignorovat všechny pohledy lidí kolem nás. ,,v noci ti to nevadilo" zašeptal mi do ucha. Ach bože! ,,blbečku" protočila jsem očima a do tváří se mi nahrnula krev. Musela jsem pryč. ,,vážně musím jít" políbila jsem ho na tvář a zmizela za rohem. Nedokázala jsem ze rtů vyhnat úsměv. ,,zase je z tebe sluníčko" rýpla si Molly, když jsem si sedla vedle ní. ,,muže za to Zayn?" pokračovala a já přikývla. Pořád jsem cítila jeho rty na těch mých. Vážně jsem asi byla zamilovaná.

,,Meg" stoupl si přede mě udýchaný Zayn. ,,musíš najít kluky. Řekni jim, že mám problém. Dvanáct" koukl se do strany a já učinila stejně tak. Hodně rychle se k nám blížil muž v policejní uniformě a oči měl zabodnuté do Zayna. ,,spoléhám na tebe" políbil mě a zase utekl. ,,co to sakra bylo?" koukala na jeho zadá Molly. To kdybych věděla. ,,nevím, ale musím to udělat" začala jsem se hrabat v tašce s domněním, že najdu mobil, ale nic. ,,sakra. Někde jsem musela nechat mobil. Nevíš, kde by kluci mohli být?" zoufale jsem se podívala na Molly. To nemohla být pravda! ,,myslím, že teď mají tělocvik" zamyslela se. Super. Jaká ironie. ,,díky. Kdybych to nestihla na hodinu, tak mě omluv"

Všichni kluci byli venku a polovina bez triček, i když venku byla hrozná zima. To samé ty slečny, které měly kraťasy a tílka. Zahlédla jsem jen Liama. Přesněji- Liama bez trička. ,,Meg co tu děláš?" usmál se a já se držela, abych nekoukala na jeho hruď plnou tetování. ,,Zayn má problém. Nějaká... Dvanáctka mám pocit. Zastavil se u mě na chodbě a šel za ním policista" vychrlila jsem ze sebe. Divila jsem se, že mi vůbec rozumněl. ,,do prdele" zašeptal a zajel si rukama do vlasů. Nápodobně. ,,musím jít. Něco si vymysli a řekni to učiteli. Tohle je kurva velký problém" rozběhl se do školy. Cože? Co si mám jako vymyslet?! Vždyť já neumím lhát! To si vážně vybral tu pravou. ,,kam jde pan Payne?" cukla jsem sebou a otočila se na učitele. ,,on má... Zdravotní problémy" vážně? Nic lepšího? ,,a... Aha. Neměla byste být na hodině?" rychle jsem začala kývat na souhlas a šla zpátky, protože mi začala být vážně zima.

Popelka//CZ FF✔Where stories live. Discover now