18.

4K 133 6
                                    

             Hned, jak jsem otevřela oči mi všechno došlo. Co?! Opatrně jsem se otočila a uviděla spícího Zayna bez trička. Jeho hnědé vlasy mu padaly do obličeje a působil tak neskutečně roztomile. Už to nebyl ten Zayn, který měl vlasy vyčesané nahoru, na tváři povrchní úsměv a ego až k obloze. Byl to Zayn, který byl tak nevinný, až se tomu nedalo věřit. Nezdálo se mi to. Vážně ne. Bylo to správné? Jedna z otázek, co mi kolovala hlavou. Včera jsem byla jako pod vlivem drog. Nechala jsem ho udělat cokoliv chtěl. Cokoliv. Nevěřila jsem, že by se to někdy mohlo stát, ale stalo se to. Vyspala jsem se se Zaynem Malikem. S tím stejným člověkem, kterého jsem ještě nedávno nenáviděla. Jak se tohle stalo?! Opatrně a potichu, abych ho nevzbudila, jsem se zvedla. Neměla jsem to v plánu, ale bylo to nejlepší řešení. Oblékla jsem se do svého oblečení, jeho tričko dala k ostatnímu oblečení a odešla. Tak tohle si budu pamatovat navždy. Stejně jako naše místo, na kterém se to stalo. Sice venku byla zima, ale matně si pamatuji, jak Zayn z auta donesl nějakou deku. Nebyla moc teplá, ale stačilo nám to, jak jsem si všimla. Nevěděla jsem, co to do mě vjelo. (Žádné prasárny) Nikdy jsem taková nebyla. Lidí jsem se spíše stranila...

         Do školy jsem přišla na minutu přesně. ,,ty záříš jako sluníčko" zašeptala ke mně Molly o hodině matematiky. ,,jde to tolik poznat?" usmála jsem se. Pravda byla, že jsem na to myslela celý den a úsměvům jsem se nebránila. ,,jo!" vykřikla a všichni se na ni podívali. ,,slečna Foster se dobrovolně hlásí. Pojďte k tabuli" přikázal ji pan učitel. Měli jsme ho jako záskok a nevypadal o moc starší, jak my. ,,tak teď se dívej" zašeptala směrem ke mně, dala si výstřih níž a zvedla se.

          ,,nemohl z tebe spustit oči!" smála jsem se společně s Molly. Učitel vypadal, že po ní hned skočí, nebo bude potřebovat soukromí. ,,ale je to kus, to musíš uznat" zvedla ukazováček. ,,musím" obě jsme se začaly nanovo smát. ,,ale copak dámy?" objal nás kolem ramen Liam a "svůdně" se usmál. ,,nesahej na mě" shodila jsem mu ruku a odstoupila. Zahlédla jsem hned za ním Zayna, jak se na nás dívá. ,,Molly to bylo dobrý" plácla si s ní Ashley, spolužačka. ,,ahoj kluci" začervenala se a přejela všechny pohledem. ,,co jsi udělala?" nechápal Harry. Typické. ,,malém svedla učitele" zakroutila jsem pobaveně hlavou. ,,no co! Je pěkný" hrála naštvanou, ale pak se začala smát, stejně jako všichni ostatní. Lidi, co byli na chodbě se po nás začali ohlížet. ,,to je" drkla jsem do ní ramenem a viděla, jak Zayn zpozorněl. Chytl mě za zápěstí, zastavil a počkal, až všichni budou dál, aby se mohl postavit přede mě. ,,ty už koukáš po jiných?" zašeptal mi do ucha. Bože můj! Malém jsem se roztekla a po celém těle mi začali létat motýlci. ,,potřebuju s tebou mluvit" odtáhl se a já sklonila hlavu. Věděla jsem, že to přijde. ,,po škole na mě počkej" políbil mě na temeno hlavy a odešel. Moje sestry, společně s ostatními na chodbě, to všechno sledovaly. Začala jsem se bát toho, co přijde.

           ,,že září jako sluníčko?" otočila se na kluky Molly, když jsem k nim přišla. Zayn tam nebyl, což bylo jedině dobře. Bylo by to divné. ,,je zamilovaná" pronesl s nezájmem Niall, když na mě přimouřil oči. ,,co to meleš?" praštila jsem ho do ramene. ,,Zayn je úplně to stejné. Nechce s náma jít na strip... Do baru" zarazil se Louis. Fuj. To, kam skutečně nechtěl Zayn jít se mi hnusilo ještě víc, než to druhé. ,,blbost" zakroutila jsem hlavou, ale musela jsem nad tím popřemýšlet. Vážně můžeme být se Zaynem zamilovaní? ,,vážně to je blbost. Zayn a láska" zašklebil se Harry. ,,láska je sračka" zazněla mi v hlavě Zaynova věta. ,,pravda" potvrdili kluci a mě se to jen potvrdilo.

         ,,proč jsi zdrhla?" ozval se za mnou Zayn a já se polekaně otočila. Seděla jsem a zídce u schodů a čekala, až přijde. Nikdo jiný kromě nás nebyl před školou. ,,přišlo mi to jako nejlepší řešení" sklonila jsem potupeně hlavu. ,,to myslíš vážně? Víš jak jsem byl vyplašený, když jsem se vzbudil a ty jsi tam nebyla?" rozhodil rukama. Myslela jsem na to, ale nechtěla jsem si to přiznat. ,,promiň" zašeptala jsem. Nic neřekl a jen si sedl vedle mě. ,,tohle už mi nikdy nedělej" dal mi ruku kolem ramen a políbil mě na spánek. ,,proč jsi přišla k nám? O čem jsi se mnou chtěla mluvit?" začal si hrát s mými vlasy, když jsem se k němu více přitulila. I kdyby nás někdo viděl, tak by mi to bylo jedno. Jen ať žárlí. ,,včera se nic nestalo. Máma byla klidná a milá, což u ní není zvykem. Hned mi došlo proč" zamračila jsem se nad tou vzpomínkou. ,,představila mi svého přítele" dokončila jsem. Hned mi došlo, že zrovna kvůli tomuhle jsem utekla z domu. Zase. ,,co je na tom špatného?" naklonil hlavu na stranu a podíval se na mě. Kdyby to šlo, tak by měl v očích milion malých otazníků. ,,je to tvůj táta, Zayne" oznámila jsem mu opatrně. Jeho měkké rysy obličej, které měl jen když mluvil se mnou, mu rázem ztvrdly a v očích mu pomale začaly šlehat plameny, jak se rozčílil. ,,děláš si prdel?" stoupl si přede mě a já zakroutila hlavou. Přišlo mi to nemožné. Hned, jak jsem si začala s klukama se muselo něco stát. Něco, co mohlo zničit to všechno, co mezi mnou a Zaynem bylo. ,,taky jsem tomu nevěřila" skousla jsem si spodní ret. Tohle prostě nemohlo být možné. Něco na tom nesedělo. ,,kurva" zapřel se rukama o zídku a začal zhluboka dýchat. ,,pochybuji, že to bude vážné, Zayne" dala jsem mu ruku na rameno a snažila se ho uklidnit, i když mi to moc nešlo. I já jsem z toho byla nesvá. Došlo mi, že když by to vážné bylo, tak mezi mnou a Zaynem by nic být nemohlo. Ne, že bych se o to prosila, nebo o tom snila. Dobře, možná trochu ano. ,,proč zrovna tvoji matku kurva?" zajel si rukama do vlasů. ,,neřeš to. Nebude to tak vážné, věř mi" spíše jsem přesvědčovala sebe, než jeho. Nemohla jsem tomu věřit. ,,myslím, že to vážné bude" zvedl ke mně pohled a já nechápavě nakrčila obočí. ,,proč myslíš?" to, že mi řekne zrovna tohle bych netušila ani v tom nejhorším snu. Měla jsem chuť začít křičet a narodit se někomu jinému. To by pak má matka mohla randit s jeho tátou a mně by to neublížilo.

Popelka//CZ FF✔Where stories live. Discover now