8.

4.7K 147 4
                                    

            ,,to není tvoje" nadskočila jsem leknutím a prudce jsem otočila. Zayn se mračil a koukal na papíry. ,,Rebecca a Sharlotta. Nejsou to tvoje povedené sestry?" zvedl obočí. ,,ehm... Jo" otočila jsem se zpátky k papírům, ale hned jsem se zvedla, protože je mi vzal. ,,vrať mi to" chtěla jsem si je vzít, ale dal je nad hlavu, takže jsem neměla šanci, protože jsem byla tak o hlavu a půl menší. ,,ne, nebudeš to dělat" vzal mě kolem pasu a posadil mě zpátky na židli. Úplně jsem se zarazila, když to udělal. Chtěla jsem mu vrazit, ale taky mě to potěšilo. Zkoušela jsem skrýt úsměv, který se mi vytvořil na tváři, ale moc mi to nešlo.

           ,,pojď se mnou" vzal mě za ruku Zayn a někam mě táhl. Všimla jsem si, že v druhé ruce má papíry mých sester. Včera už mi je nevrátil a já byla zvědavá, co chce jako dělat. Taky jsem bála, protože jsem je neudělala a sestry mi dokáží udělat peklo... ,,tak hele vy děvky" zastavil se a já si stoupla vedle něj. Vytrhla jsem ruku z té jeho, když jsem před sebou uviděla stát obě mé sestry. ,,tohle" pustil na zem všechny papíry a sešity, co měl v ruce a já si dala ruce před pusu. ,,si udělejte samy. Meg není vaše služka, to si uvědomte kurva. Nebude za vás dělat posrané úkoly" zavrčel na ně. ,,ty krávo blbá. Kvůli tobě budeme mít problém" hned, jak to Rebecca vyslovila, ji Zayn přirazil ke skříňkám. ,,Zayne nech to být prosím" vzala jsem ho za paži a snažila se ho odtáhnou, ale nenechal se. ,,už nikdy jí takhle neříkej, nebo ti udělám ze života takové peklo, že se z toho posereš" odstoupil od ní a ona začala zhluboka dýchat. ,,pro tebe to platí taky" otočil se k Sharlottě, vzal mě za ruku a zase mě od nich odtáhl. Všichni nás sledovali a někteří se i smáli. ,,proč jsi to udělal?" zašeptala jsem, když se zastavil. ,,nesnáším, když se někdo k ženám chová tak hnusně" zatnul pěsti. ,,ty děláš úplně to samé. Využiješ je a aby toho nebylo málo, tak je odkopneš, jako kus hadru. Je to úplně stejné" otočila jsem hlavu na stranu a zavřela oči, když mi pevně chytl bradu a hlavu mi natočil zpátky k němu. ,,tohle už nikdy neříkej. Nevíš o mně vůbec nic, kurva. Být tebou držím hubu a radši poděkuju, když se tě někdo zastane. Jak vidím, neudělal to nikdo" pustil mě a naštvaně odešel. Byla jsem mu vděčná, že se mě už po několikáté zastal, ale neměl to dělat... Teď to bude jen a jen horší.

           ,,já už chci domů. Vždyť se nic nestalo a hlavně chci vidět tátu" už to bylo přes týden, co jsem byla u nich ve vile a bála jsem se, že když tu budu ještě dýl, tak mě matka zabije. A hlavně jsem u nich být nechtěla. Bylo to trapné. ,,prostě pochop, že se o tobě bojíme" povzdechl si Niall a objal mě kolem ramen. Hodně jsem se s ním sblížila, stejně jako s Louisem. ,,já vím, ale nemáte důvod. Nic se nestane" opřela jsem si hlavu o jeho rameno. ,,nic si nedovolí, vím to. Hodím tě, musím do města" zvedl se ze sedačky Zayn. Začali jsme se více respektovat, ale hádky byly na denním pořádku. Zdálo se mi, že mě kluci za tu dobu, co jsem s nimi trávila, zkazili. Nebyla jsem ráda, že budu každodenně s matkou a sestrami, ale nemohla jsem u nich být.

             ,,jednou se jí dotknete a nepřežijete" zavrčel na matku. Byla naštvaná. Jak na mě, tak na Zayna. ,,kdyby něco, dej vědět" otočil se ke mně, políbil mě na tvář a odešel. Roztomilé gesto. Nenávist k němu byla menší, ale pořád tam byla. ,,takhle nám taky vyhrožoval" začaly si hned stěžovat sestry. ,,co si to dovoluje?!" zakřičela na mě. ,,už je prostě takový" zašeptala jsem a sklonila hlavu. ,,začni tady uklízet! Nevidíš, jaký je tu bordel?! Už nikdy nikam nepůjdeš. Budeš dělat, co ti řekneme! Včetně úkolů tvých sester!" křičela na mě dál. Nenáviděla jsem ji, stejně jako sestry. Přála jsem si být u táty a už nikdy je nevidět, ale nešlo to, což mě strašně moc štvalo.

             ,,to jsi nespala celou noc?" objal mě kolem ramen Niall a usmál se. Aspoň on byl v dobré náladě a mně ji tím taky zvedl. ,,skoro" opřela jsem si hlavu o jeho hruď a zavřela oči. Strašně moc se mi chtělo spát. Doma jsem musela všechno uklidit, vyprat, vyžehlit a podobně. ,,měla by ses vyspat a nedělat všechno, co ti říkají" zatnul čelist Harry, co se k nám připojil. Ostatní kluci jsem nikde neviděla, stejně jako Molly, která nebyla ve škole celý den. ,,měla jsi zůstat u nás" povzdechl si Niall a já se od něj odtáhla. Procházely kolem nějaké holky, co na nás koukaly a něco si šeptaly. Vadily mi všechny pohledy ostatních. Nechápala jsem, co jim do toho bylo. ,,neměla. Budu v pohodě" projela jsem si rukou vlasy a odešla. Nechala jsem je tam stát a hleděla si svého, což by měli dělat i ostatní.

              ,,chováš se jako dítě" zakroutila jsem se smíchem hlavou. ,,dokážu ti, že jsem nejlepší" založil si ruce pyšně na hrudi a nakrčil nos. Bože, s kým se to bavím? ,,fajn, ale pak musím hned domů" souhlasila jsem a on se začal radovat. Vzala jsem si věci ze skříňky a následovala ho ven. ,,nasedat" zazubil se a otevřel mi dveře od auta. ,,o co ti jde, Zayne?" zasmála jsem se, když nastoupil i on. I když jsme se pořád hádali, tak jsem musela uznat, že tohle bylo hezké gesto. Už jsme se přes čtyřicet hodin nepohádali, což byl rekord. ,,nechci se pořád hádat. Vím, že už takhle to máš doma těžký" starostlivě se na mě podíval a odjel ze školního parkoviště.

             ,,sakra Zayne! Umíš barvy?!" zakřičela jsem na něj, když projel semafor na červenou a málem do nás někdo narazil. ,,teprve se je učím. Buď v klidu, nic se nestane" povrchně se na mě usmál a já měla chuť mu vrazit, ale nezmohla jsem se na to, protože jsem nedokázala ani dýchat. Jel strašně rychle a mně se dělalo špatně. Když jsem souhlasila, tak jsem nečekala, že to bude tak hrozné. ,,proboha Meg zvykni si! Budeš se mnou jezdit častěji" zakroutil hlavou a já na něj prudce otočila hlavu. O tom pochybuji.

             ,,kurva, kurva, kurva" začal zmatkovat, stejně jako já. Ihned se po mém těle rozlehl strach a začaly se mi třást ruce. Nevěděla jsem, že to dopadne takhle. Strach, že to Zayn nueřídí byl oproti tomuhle nic...

Popelka//CZ FF✔Where stories live. Discover now