18

2.9K 229 5
                                    

Πετώντας το σώμα του λύκου από πάνω του ..κράτησε σφιχτά την πληγή στα πλευρά του , σέρνοντας το κορμί του πάνω από το χώμα.
<< ααααα μανούλα μου !!!αα
παίρνοντας βαθιες αναπνοές με τα μάτια του να κλαίνε ,την παρατηρούσε να τρέχει στο μέρος του τραβώντας τον μέσα από την αγκαλιά της με βαθιά κλάματα.
<< Όχι όχι όχι εμένα έπρεπε να δαγκώσει!!δεν ήταν για εσένα!! γιατί το έκανες αυτό!! Γιατί.
Αφήνοντας το κεφάλι του να ξαπλώσει απαλά πάνω από τα πόδια της ,την κοίταξε με σφιγμένα φρύδια.
<< Σου έδωσα μια ευκαιρία ακόμα !!στη--- αα αναθεμα με !!! Στη ζωή οι οι άνθρωποι α αξίζουν δεύτερες ευκαιρίες!! Ε εκπλήρωσε το ο όνειρο σου ,και μάθε να ,να παλεύεις εντάξει;
Παρατηρώντας τα μάτια που έκλαιγαν για εκείνον ,σήκωσε τόσο απότομα το κορμί του που την ξαφνιασε..
<< ΤΙ ΝΟΜΊΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΆΤΤΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΗ ΣΗΚΏΝΕΣΑΙ.
χαμογελώντας της καθώς ήταν μέσα στο αίμα άγγιξε την βαθιά γρατζουνιά που του είχε κάνει ο λύκος ανάμεσα από το φρύδι.
<< Πήγαινε σπίτι και περίμενε με γυναίκα.
<< Τι; Όχι ξέχασε το ακούς; Θα μείνω μαζί σου.
<< Μια φορά!!μια φορά να με ακούσεις μια!! Πήγαινε σπίτι και περίμενε με !! τώρα..
Νομίζοντας πως εκείνη για μια φορά τον υπάκουσε, κουτσαινοντας έφτασε σε ένα χιονισμένο τοπίο,στο οποίο υπήρχε ένας τάφος..
Πάνω σε αυτόν τον τάφο έπεσε καθώς έχανε αίμα..

Κρυμεννη πίσω από ένα δέντρο τον παρατηρούσε κλαίγοντας σπασμωδικά ρίχνοντας συνεχώς την ευθύνη στον ίδιο της τον εαυτό.

<< Που είσαι μάνα !!! Που είσαι μάνα μου!!! Ααα θεέ μου !!τι θα κάνω μου λες; Τι θα κάνω; Τρεις ανθρώπους άφησα να εισχωρήσουν μέσα μου και οι τρεις θέλησαν να το σκάσουν μακριά μου!! Τόσο αφόρητο παιδί ήμουν; Τόσο κακος άντρας έγινα; Γνωρίζεις ποιο είναι το λάθος μου; Θέλεις να στο εξομολογηθώ; Έδωσα ευκαιρίες που εσένα δεν σου έδωσε κανένας! Θέλησα να βοηθήσω, πρώτη φορά εγώ που δεν είχα ούτε ένα όνειρο,θέλησα να εκπληρώσω κάποιο άλλο! Και σε αντάλλαγμα πάλι κάποιος προσπάθησε να φύγει απο εμένα... Δεν παραπονιεμαι μητέρα!! Γνωρίζω!! Θα σηκωθώ!! είμαι αναγκασμένος να σηκωθώ.

Τρέχοντας πρώτη μέσα στην καλύβα ώστε να μην την δει ,λίγα λεπτά μετά από εκείνη πέρασε εκείνος.
Κοιτώντας την με ένα ερευνητικό βλέμμα.
<< Πόση ώρα με ακολουθείς;
<< Τζέιμς εγώ.
<< Εσύ αύριο φεύγεις!!και από την καλύβα και το χωριό μου! Εάν δεν έχεις λόγο να ζήσεις δεν έχεις λόγο για όνειρα! Δεν χρειάζεται να περιορίσεις τον εαυτό σου εδώ ! Καλύτερα να γυρίσεις πίσω.
Καθιζοντας με δυσκολία καθώς τα μάτια της νωρίτερα δεν είχαν προσέξει τα δόντια του λύκου στο γόνατο του .
<< Εγώ στο έκανα αυτό; Θα με συγχωρέσεις ποτέ;
<< Δεν μου το έκανες εσύ γι'αυτό πάψε να ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου! Δεν θα άφηνα μια γυναίκα να πεθάνει από τα δόντια ενός θηρίου!! Εξάλλου εγώ ξέρω πως να χειριστώ τον πόνο και τις πληγές μου !! εσενα θα σε σκότωνε.
Σηκώνοντας το κορμί του προσπάθησε να βγάλει το ματωμένο του πουκάμισο,όταν ένιωσε τα χέρια της να το τραβούν μακριά του , αποδεικνύοντας το βαθύ δάγκωμα στα πλευρά και πάνω από τον ώμο του ...
<< Τζέιμς σ σου ..
<< Δεν πειράζει αξιζε.
<< Άξιζε?για ποιον? Για εμένα?ΑΞΙΖΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ? ΔΕΝ ΑΞΙΖΑ ΟΎΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΈΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΆΞΙΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑ? ΠΑΡΑΛΊΓΟ ΝΑ ΠΕΘΆΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΉ ΕΓΩ..
<< Επειδή εσύ; Επειδή δεν άντεξες το παρελθόν; Επειδή σου έλειπε ο μπαμπάς σου; Γιατί να σε κρίνω εγώ; Που πέρασα τα ίδια; Ξέρω πως είναι να θολώνει η κρίση σου, κοίταξε Ασία! Έχω κάνει τρομερά λάθη σε αυτήν την ζωή και το μάθημα που πήρα από αυτά το χρησιμοποιώ για να μην το κάνουν και άλλοι στον εαυτό τους!! Λίγα λεπτά νωρίτερα είχα το σώμα σου στην αγκαλιά μου και ύστερα θα το άφηνα να το φάει ένας λύκος; Σου έδειξα το σώμα μου έκανα σχέδια για όσα ήθελα να σου μάθω και μου λες ότι ήταν λάθος να σε σώσω; Τι πάθατε εσείς οι άνθρωποι; Φεύγετε δίχως αντιο μονάχα γιατί το αποφασίσατε μόνοι σας; Λίγες καταραμένες ώρες πριν ήμασταν εδώ μαζί και μου ζήτησες να γυρίσω μόνος; Γιατί; Επειδή πιστεύεις ότι δεν αξίζεις; Επειδή πιστεύεις ότι δεν αξίζει η επιλογή μου; Εγώ γιατί ανάθεμα πίστεψα στην δική σου; ΕΠΙΑΣΕΣ ΝΑ ΜΆΘΕΙΣ ΓΡΆΜΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΖΏΟ ΠΟΥ ΣΚΌΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΈΡΑ ΤΟΥ!!! ΖΉΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΌ ΤΟ ΖΏΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΆΝΕΙ ΈΡΩΤΑ ΜΟΥ ΈΔΩΣΕΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΊΣΤΕΨΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΥΡΏΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΉ ΜΟΥ? με τι δικαίωμα; Ποια νομίζεις ότι είσαι;
Κλείνοντας σφιχτά τα δύο του μάτια.
Επεσε πίσω στην κουνιστή του καρέκλα μπροστά από το τζάκι κοιτώντας την με ανάμεικτα συναισθήματα.
<< Ήμουν παιδί,τον σκότωσα γιατί σκότωσε την μητέρα μου πήρα μια ζωή για μια άλλη !! Ήταν κάθαρμα ! Ήταν η λάθος επιλογή μου! Τα λάθος άτομα που βρήκα να αγαπήσω!! Από τότε μίσησα ότι αναφερε την αγάπη μίσησα το ίδιο το συναίσθημα! Αλλά σηκώθηκα!!πάλεψα ,εθαψα, και συνέχισα να παλεύω!! Όχι γιατί μπορούσα να ξεπεράσω το παρελθόν,αλλά γιατί ήταν μια μάχη που δεν ήθελα να εγκαταλείψω!! Και μέσα σε μια ημέρα προσπαθείς να σκοτώσεις τον εαυτό σου; Γιατί; Επειδή η μητριά σου σε είπε τρελή; Επειδή ο πατέρας σου πέθανε;
Ξέρεις ποιαν χρειάστηκε να καθαρίσω από το αίμα και να την θάψω διότι δεν την έθαβε κανείς; Την ίδια μου την μητέρα!! Ξέρεις ποιον αναγκάστηκα να σκοτώσω; Τον ίδιο μου τον πατέρα!! Ξέρεις πού εμένα; Στον δρόμο!!ξέρεις τι έτρωγα; Τίποτε!! Γνωρίζεις πόσο ξύλο έφαγα; Τόσο που ο λύκος σήμερα δεν κατάφερε να μου δώσει πόνο τόσο!!! Και έρχεσαι εσύ μέσα σε μια ημέρα να τελειώσεις την ζωή σου; Όχι δεν θα σου κάνω το χατίρι να σε αφήσω τόσο εύκολα να το σκάσεις ΘΑ ΜΕΊΝΕΙΣ! ΘΑ ΖΉΣΕΙΣ!! ΘΑ ΠΑΛΈΨΕΙΣ!! θα κλάψεις θα σηκωθείς!! Όπως σηκώθηκα εγώ!!
Γονατίζοντας μπροστά από τα πόδια του ,άγγιξε τα πέλματα του με τα χέρια της ακουμπώντας το κεφάλι της στα γόνατα του.
<< Που ήσουν στο άλλο μισό της ζωής μου; Προσπαθώ τόσες ημέρες να σε μάθω λέξεις γράμματα.
Όταν μέσα σε μια ημέρα μου έμαθες την ζωή και τον ανδρισμό.
Όπως έλεγε και ο πατέρας μου στον άντρα που είναι διατεθειμένος να δώσει την ζωή του για εσένα ,δεν λες ευχαριστώ...δεν θα σου πω τίποτε!!μα να θυμάσαι θα σε έχω στην καρδιά μου και από εκεί δεν θα βγεις ποτέ.

ΕΚΠΑΙΔΕΎΟΝΤΑΣ ΈΝΑΝ ΒΆΡΒΑΡΟWhere stories live. Discover now