44

1.6K 117 1
                                    

  {Επίσκεψη αγάπης}

Ανεβάζοντας το φουσκωτό του μπράτσο επάνω από το κεφάλι του , αναδευτηκε για ελάχιστες στιγμές κάτω από το κορμί της ,κι ύστερα ένιωσε όλα τα σημάδια που είχαν μείνει από την χθεσινή νύχτα επάνω  του .
Τούτη η γυναίκα ήταν ότι καλύτερο του είχε συμβεί,σε εκείνην γνώριζε ότι μπορούσε να κατακτήσει ολόκληρο τον παράδεισο,κι ήταν ένα αίσθημα που παλιότερα δεν είχε βιώσει ξανά.

Την αγαπούσε,για αυτό ήταν απόλυτα σίγουρος,την είχε αγαπήσει από την πρώτη στιγμή που είχε πατήσει το πόδι της στην δική του πατρίδα,την πρώτη στιγμή που είχε κατέβει εκείνο το βρετανικό πλοίο,και παρά το ύψος και την φήμη των αντρών ,εκείνη στάθηκε ατρόμητη μπροστά του κοιτάζοντας τον με ντροπή στα μάτια.

Την ίδια στιγμή που αφότου είχε γυρίσει ολομόναχος στην καλύβα του,είχε προσέξει την βροχή να ξεσπάει ατρόμητα,κι εκείνη που προηγουμένως του είχε κάνει εντύπωση,πλέον στεκόταν εκεί απέναντι του , αφήνοντας τον Θεό να την λυτρώσει.

Πρέπει να ήταν η δεύτερη στιγμή που τον είχε ξαφνιάσει,διότι η τρίτη ήταν όταν ξεκίνησε να την γνωρίζει καλύτερα.
Όταν δευτερόλεπτο το δευτερόλεπτο άρχισε να της χαρίζει την καρδιά του,με κόστος να χάσει τον ίδιο.

Η ημέρα που την είχε βρει αντιμέτωπη με το άγριο θηρίο της δικής του πατρίδας,κι ήταν έτοιμη να πέσει από το γκρεμό ώστε να σωθεί,ο Τζέιμς είχε κατανοήσει πλήρως πως την δική της απουσία δεν θα μπορούσε να του την καλύψει κανείς.
Είχε αποκτήσει μεγάλο νόημα η ζωή του εξαιτίας της.
Η παρέα της την νύχτα.
Τα πειράγματα της την ημέρα.
Το μάθημα της το απόγευμα.
Είχε αλλάξει ακόμα και την γνώμη του προς την μάθηση της.
Σήμερα θα άλλαζε τα πάντα για εκείνη,αν χρειαζόταν και το όνομα του ,φτάνει εκείνη να το ήθελε.

Έτσι η πρώτη του σκέψη όταν την βρήκε σε αυτή την κατάσταση,ήταν να βλάψει πρώτος το θηρίο,με το κόστος εκείνο να βλάψει τον ίδιο.
Θα το έκανε πολλές φορές εάν αυτό κρινόταν απαραίτητο,δεν φοβόταν τίποτα και κανέναν,μια ζωή όμως μακριά της θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τον ίδιο.

Στρέφοντας τώρα το κεφάλι του ώστε να την κοιτάξει,αυτό που παρατήρησε πρώτα ,ήταν η γαλήνη που έβλεπε στο πρόσωπο της,και το χέρι της που αγκάλιαζε τρυφερά την κοιλιά της.
Στην πραγματικότητα είχε ερωτευτεί μια γυναίκα που είχε μείνει παιδί,και αυτό ήταν που στα μάτια του Τζέιμς την διαφοροποιούσε από τον υπόλοιπο κόσμο.

ΕΚΠΑΙΔΕΎΟΝΤΑΣ ΈΝΑΝ ΒΆΡΒΑΡΟNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ