56

1.4K 109 8
                                    

Κατεβαίνοντας αργά τα σκαλοπάτια του σπιτιού,πρόσεξε πως εκείνη η γυναίκα ακόμη κρατούσε το παιδί του ,αυτή την φορά όμως με περισσότερη προσοχή.
<< Έγινε με πολλή αγάπη.
Τα μάτια της γυναίκας έπεσαν ταραγμένα επάνω του.
<< Πώς;
<< Η κόρη μου!! Έγινε με πολλή αγάπη, γι'αυτό είναι τόσο όμορφη.
Πλησιάζοντας την ,πήρε με προσεκτικές κινήσεις το παιδί μέσα από τα χέρια του, κοιτώντας  το ερωτευμένα.

<< Δεν ήθελα να μιλήσω τόσο άσχημα για εκείνη,δεν θέλω να μείνω άλλο μόνη μου.
Το φρύδι του Τζέιμς υψώθηκε ειρωνικά.
<< μετά από τόσο κακό που έχεις πράξει;
<< εσύ δεν έπραξες ποτέ σου;
<< Πολλές φορές,όμως δεν είμαι εγώ εκείνος που πρέπει να απολογηθείς,επάνω βρίσκεται το παιδί σου, ποτέ δεν θα την αναγκάσω να σε κρατήσει μακριά εάν εκείνη δεν το θέλει,ότι αποφασίσει η γυναίκα που αγαπάω θα συμβεί.

Έτοιμος να γυρίσει και να φύγει με το παιδί του,η φωνή της τον σταμάτησε.
<< Και τι πιστεύεις ότι θα αποφασίσει;
Ήταν απόλυτα σίγουρος γι'αυτο που θα της απαντούσε.
<< Η Ασία έχει την κατάλληλη ψυχή για αυτό,θα σε συγχωρέσει και δεν πρόκειται να σε αφήσει ποτέ να μείνεις μόνη,εάν ομως πληγωθεί ξανά , τότε αλίμονο σου, ύστερα μήτε την Ασία θα ακούσω, μήτε κανέναν,εγώ ο ίδιος θα σε πετάξω μακριά από την ζωή της , φρόντισε την τελευταία ευκαιρία που σου δίνεται να την αξιοποιήσεις με αγάπη,δεν αξίζει τίποτα λιγότερο στο παιδί σου.

Κινώντας το κεφάλι της καταφατικά,τον πρόσεξε να ανεβαίνει ξανά τις σκάλες , μπαίνοντας αυτή την φορά στο δωμάτιο, αγκαλιά με το παιδί του .
<< Άργησες να ανέβεις και φοβήθηκα.
Χαρίζοντας της ένα απαλό χαμογελο , τοποθέτησε την μικρή του κόρη στο πλάι της ,με εκείνον να καθίζει αναπαυτικά παραπέρα.
<< Μιλούσα με την μητέρα σου.
<< Και ; Τι συμπέρασμα έβγαλες; Γνωρίζω πως δεν την συμπαθείς και τόσο όμως...
<< Όμως είναι η μητέρα σου ,και θεωρώ ότι πρέπει να της δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία,από εκεί και πέρα όμως,στο παραμικρό λάθος δεν πρόκειται να σε αφήσω να την ξανά δεις.
<< τζειμς μου καταλαβαίνω..
<< Δεν καταλαβαίνεις,τούτη η γυναίκα προσπάθησε να σε πάρει από εμένα , πιστεύω όμως ότι επειδή αγαπάω τόσο πολύ εσένα θα πρέπει να κάνω μια μικρή υποχώρηση,για την σχέση μου μαζί της δεν σου υπόσχομαι τίποτα,ο χρόνος θα δείξει εάν μπορεί ένας άνθρωπος να αλλάξει τόσο .

Χαμογελώντας του με αγάπη,κράτησε μέσα από την αγκαλιά της το παιδί της που είχε κοιμηθεί τόσο γαλήνια, ρίχνοντας μια λοξή ματιά στο σημείο της πλάτης του.

ΕΚΠΑΙΔΕΎΟΝΤΑΣ ΈΝΑΝ ΒΆΡΒΑΡΟWhere stories live. Discover now