29

3.3K 210 15
                                    

" για εμένα η μυρωδιά ήταν ένα αξίωμα που γνώριζα από μικρός καθώς μύριζα τα μαλλιά της μητέρας μου.
Ενα απλό άγγιγμα επάνω στην ευωδία της ,κι ύστερα μύριζα ακριβώς όπως εκείνη. Ύστερα πέθανε ,τα χρόνια πέρασαν και έπαψα να μυρίζω το άρωμα της πάνω από τα μαλλιά και τα ρούχα μου . Το κορμί μου άδειασε από την ταυτότητα της.
Κι ύστερα η αγνότητα μου με εγκατέλειψε..όχι εκείνη του έρωτα,αλλά εκείνη της ζωής. Πέρα από εσένα δεν άγγιξα μήτε θα αγγίξω άλλη! Ποτέ δεν ήθελα να με πλησιάσεις και πάνω από εμένα να μυρίσεις μια ξένη μυρωδιά. Προφυλαξα τον εαυτό μου θαρρείς και φοβόμουν τον άνεμο .
Για εσένα.
Έμεινα πιστός σε ένα κενό που κάθε ημέρα άφηνε η καρδιά σου .
Για εσένα.
Δούλεψα μόνος με τα λάθη μου γεμάτος ερωτήματα της καθε φοράς για τούτα σου τα δάκρυα.
Για εσένα.
Πέθαινα και με ζωντάνευα.
Για εσενα.
Σε αγάπησα περισσότερο από την μάνα που με γέννησε ,από τον πατέρα που με κατέστρεψε,από τα αδέρφια που με εγκατέλειψαν!!
Είσαι η μεγαλύτερη αφορμή του να θέλω να πεθάνω με του να θέλω να ζήσω. Μεγάλωσα εγωιστής και χάρη σε εσένα απεμεινε η θλίψη μου και τίποτα από τον εγωισμό μου. Πλέον δεν μπορώ να κοιτάξω το εγώ μου!! Μήτε τον εαυτό μου σε μια αντικατοπτριση. Ψάχνω καθρέπτη και αναζητώ τα μάτια σου , θέλω άρωμα και παίρνω το δικό σου . Είμαι ο λάθος άνθρωπος και πάλεψα να γίνω ο σωστός. Ο σωστός που τα παιδιά σου θα φωνάζουν τον καλύτερο πατέρα.. ο σωστός που οι γονείς σου θα εγκρίνουν. Για εσένα κάθε ημέρα μαραζώνω και αρνουμε το νερό. Για εσένα παύω να αναπνέω κλείνοντας τα μάτια σε κάθε τι που θυμίζει ζωή.. για εσένα έγινα ο ποιο κλειστός άνθρωπος και ταυτόχρονα ο ποιο ανοιχτός. Από το πόσο καλά προστατεψα τον εαυτό μου έμαθα να προστατεύω εσένα. Από το πώς να αποτρέψω την ζήλεια σου ,έμαθα να ζηλεύω.. καθετί που δεν θέλω να κάνω σε εσένα δεν θέλω να κάνεις εσύ σε εμένα.
Είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορώ να αγαπήσω και ταυτόχρονα η μοναδική μου οικογένεια. Σε εσένα στοιχημάτισα την ευτυχία μου ολόκληρη,και την ζεστασιά του σπιτικού μου.
Χίλιες ζωές να περάσουν είσαι η μόνη που θα καταφέρει να αγγίξει την καρδιά μου . Η μόνη γυναίκα που αγαπάω.
Με έμαθες να γράφω και κοίταξε με ! Έπιασα να γράψω μόνο για εσένα. Κι όλα αυτά διότι θέλω μια ημέρα να βρεις τα γράμματα μου και ανοίγοντας τα να θυμάσαι το πόσο πολύ σου είχα αδυναμία.
Και αν μια ημέρα εκείνα που βρουν πρώτα το γράμμα,θα είναι τα παιδιά μας ! Εσύ ίσως είσαι κάπου μακριά μαζί μου !! Ίσως δεν πρόλαβες να τα διαβάσεις! Κι έχασες τις λέξεις έρωτα μου..όμως εκείνα θα συνεχίσουν ότι εμείς αφήσαμε μισό...εμεις γυναίκα μου αφήσαμε μίσους τους ίδιους μας τους εαυτούς,κι είναι αδύνατον πλέον να συνεχίσω δίχως εσένα ..

.. περνώντας μέσα από το κορμί της σαν απαλό χάδι, ήξερε πώς να αφήσει το αίμα της αγνότητας της να κυλήσει μέσα από τα φουσκωτα του πόδια  δίχως να την αφήσει να κραυγασει από πόνο.
Κινώντας τα ροδοκοκκινα χείλια του , συρτά στο στεγνό της στόμα , την ένιωσε να τρέμει και να σαλευει κάτω από το κορμί του.
Σμίγοντας τα φρύδια έβαλε όλο του το βάρος επάνω της , κρατώντας της τα μάγουλα.
<< Κρυώνεις;
Τα μάτια της πάγωσαν επάνω του..δεν μπορούσε να του απαντήσει.
Τοτε την ρώτησε ξανά.
<< Κρυώνεις;
<< Είσαι τόσο ζεστός δεν μπορώ να κρυώνω..
Το λοξό του χαμόγελο συνοδεύτηκε από τα δόντια που δαγκουσαν τα χείλη του.
<< Ομολογουμένως τρέμεις από επιθυμία και ας είμαι μέσα σου ,κι όμως γνωρίζεις το γιατί είμαι τόσο Άργος; Γιατί θέλω να με συνηθίσεις στην αγκαλιά σου και να μην δεχτείς τον πόνο..στην δεύτερη μας φορά θα μπορείς να με αντέξεις δίχως να νιώσεις τίποτε οδυνηρό.
Απλώνοντας το χέρι της άγγιξε τρυφερά το μάγουλο του.
<< Δεν με πονάς το γνωρίζεις;
Ευθείς της άρπαξε το χέρι καρφώνοντας το πίσω στα σκεπάσματα,με ένα δολοφονικό χαμόγελο.
<< Μη σκορπας τόσο απλά το θάρρος , διότι είμαι άντρας που το αρπάζει και το βάζει απευθείας κάτω.
Σέρνοντας τα δάχτυλα του επάνω από τα μάγουλα της ,τα άφησε να απλωθούν στα χείλη της όπου και έπαιζε επάνω τους.
Κι ύστερα πλησιάζοντας τα . Μίλησε με την καυτή του ανάσα.
<< Κάθε φορά που σε αγγίζω φτάνω τον Θεό ..
Αφήνοντας της ένα φιλί από εκείνα τα αχόρταγα,τα πεινασμένα. Έσυρε το κορμί του μέσα από το δικό της νιώθοντας μαζί με την απόλαυση και τα κομμάτια του εαυτού της. Νιώθοντας μέσα από το κορμί της , καθετί που ήταν δικό της.

 Νιώθοντας μέσα από το κορμί της , καθετί που ήταν δικό της

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Λιγες ώρες αργότερα καθώς φιλούσε επίμονα τα χείλη της . Ένιωσε το κρεβάτι τους να κινείται προς τα πάνω με μια ξαφνική ορμή.
Χαμογελώντας,την κοίταξε έντονα στα μάτια.
<< Σαλπάρουμε.
<< ΠΩΣ? ΤΙ? ΕΊΣΑΙ ΤΡΕΛΌΣ?
<< Για εσένα είμαι.
Χαρίζοντας της πετακτα φιλια σε λαιμό και πηγούνι, συνέχισε να ακούει τις άμυνες της.
<< Η μητέρα μου θα ..
<< Δεν με απασχολεί η μητριά σου ,στο ανάθεμα όλοι όσοι σε πείραξαν!! Το άκουσες? Από εδώ και πέρα εγώ θα σε προστατεύσω από όλα αυτά τα όρνια.. εσύ δεν είσαι συνηθισμένη στις συμπεριφορές τους . Εγώ όμως θα τους πατήσω κάτω.. έναν προς έναν.
<< Τζέιμς με κλέβεις δεν το κατανοείς θα με ψάχνουν.
<< Αν είναι άντρες ας έρθουν να σε πάρουν τώρα.
Σοκαρισμένη από τα λόγια του έμεινε να τον παρατηρεί παγωμένη..


ΕΚΠΑΙΔΕΎΟΝΤΑΣ ΈΝΑΝ ΒΆΡΒΑΡΟΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα