33

2.3K 121 1
                                    

Συμβούλιο βαρβάρων

Ανοίγοντας τα μάτια απέναντι από το αμυδρό φως , παρατήρησε πως τους είχε πάρει ο ύπνος αγκαλιασμενους απέναντι από το τζάκι,που τώρα έμοιαζε με στάχτη, μπορούσε να νιώσει τα χέρια του γύρω της ,την ανάσα του στο πίσω μέρος του λαιμού της ,και το σώμα του κολλημένο πάνω της.
≤≤Μια κυρία δεν θα έπρεπε να συμπεριφέρεται έτσι≥≥, σκέφτηκε με πονηρό χαμόγελο ανάμεσα από τα χείλη,η Ασία όμως έπαψε να νοιάζεται για το πώς θα έπρεπε να συμπεριφέρεται με εκείνον.
Του είχε διδάξει τρόπους και εκείνος τους είχε πάρει από εκείνη , ελευθερώνοντας την.

<< Είσαι ξύπνια κι όμως παραμένεις σιωπηλή,δεν φοβάσαι τίποτε,μονάχα σκέφτεσαι,μπορώ να μάθω τι είναι αυτό που κατάφερε να κλέψει το μυαλό σου απο εμένα;

Γυρίζοντας το κορμί της ώστε να τον κοιτάζει,το πρώτο πράγμα που πρόσεξε για αρχή,ήταν τα ροδοκκκινα του χείλη, και στη συνέχεια,το παραδομένο βλέμμα των ματιών του ,που την καθήλωνε αμίλητη σε ένα και μόνο σημείο.

<< Σκεφτόμουν εσένα ,διότι μονάχα εσύ μπορείς να κλέψεις το μυαλό μου.
<< Μμμ δασκάλα εκτός από γράμματα,γνωρίζεις πολύ καλά τι να πεις σε έναν άντρα που ζηλεύει ως και την σκιά που σε αγγίζει.
Μια φλόγα άναψε ανάμεσα τους.
<< Με ζηλεύεις αρχηγέ;
<< Θανάσιμα.
Τότε τα φρύδια της έσμιξαν.
<< Και τι ακριβώς σημαίνει ζήλια;
Φιλωντας της το μέτωπο έσπευσε να της εξηγήσει.
<< Ζήλια λοιπόν!! Δεν ζηλεύω την άνοδο σου,δεν ζηλεύω την υγεία σου, δεν ζηλεύω την ευτυχία σου ,με όλα αυτά χαίρομαι και προσεύχομαι να τα έχεις εις διπλούν,και ακόμα περισσότερα.
<< Κι ερωτική ζήλια; Αυτή τι σημαίνει; Την έχω νιώσει,όμως δεν την έχω μελετήσει ποτέ, μπορεί να είμαι δασκάλα όμως μου αρέσει να ακούω τις δικές σου απόψεις.

<< Είτε είναι λάθος για μερικούς είτε σωστή για άλλους,η ζήλια είναι ένα συναίσθημα που τρυπώνει στα βαθύ της καρδιάς ,και λειτουργεί με βάση εκείνη,όπως σου εξήγησα αυτή η ζήλια έχει διαφορά με την ζήλια του να ζηλεύεις το καλό του συνανθρώπου σου,η ερωτική ζήλια,είναι ένα κομμάτι γυαλί που σε αρρωσταίνει,σου καίει τα σωθικά και σε αφήνει να καίγεσαι ως ότου να είσαι σίγουρος πως αυτό που αγαπάς είναι μονάχα δικό σου ,ζήλια θα πει να μην αντέχεις να την κοιτάζει κάποιος άλλος άντρας,διότι άντρας είσαι και εσύ,γνωρίζεις τις σκέψεις τους,και καθώς τις γνωρίζεις καίγεσαι με αυτές , διότι στο μυαλό κάποιου άλλου μοιράζεται το δικό μου ,το ξεχωριστό μου,κι αυτό εμένα με πειράζει,όταν κάποιος του αρέσει τούτο που αγαπάω εγώ,με λυγίζει,είτε είναι κακό ,είτε καλό,είτε είμαι εγωιστής είτε όχι ,είτε φταίει η βαρβαρικη καταγωγή μου ,την γυναίκα μου δεν την παραχωρω σε κανενός την σκέψη,ακόμα και σε αυτή είμαι διατεθειμένος να την κρατήσω δική μου.

ΕΚΠΑΙΔΕΎΟΝΤΑΣ ΈΝΑΝ ΒΆΡΒΑΡΟWhere stories live. Discover now