19

485 44 0
                                    

Щом Кук остана сам, той бързо извади списанието което Те бе пъхнал между панталоните и ризата му. Дори неговото въображение нямаше да успее да съчини подходящо обяснение какво прави списанието с най-скандалните историй в Сеул у него. Точно когато държеше списанието някой тропна на вратата.

-Един момент моля.- провикна се той, прескочи тичешком стаята и скри списанието под възглавницата си. -Влез.

-Извинете господине, желаете ли да ви донеса нещо?

-Не благодаря.

Прислужницата се поколони и затвори вратата. Кук се преоблече и си отдъхна. Пое си дълбоко въздух и го задържа за момент. Вече истински се надяваше последиците заради приключението тази вечер да му се разминат. Беше въпрос на време майка му да разбере за танца с Техьонг, но сега далеч от него и блясъкът в очите му, Кук не се съмняваше, че ще успее да измисли някаква история,с която да обясни всичко. Ще хвърли вината върху Джимин, реши той. Например, че брат му се е обзаложил с приятеля си и това е причина той да го покани на танц. Майка му няма да повярва на Джимин, когато започне да отхвърля подобни твърдения. Макар да си затваряше очите за неубозданото поведение на Джимин, госпожа Джеон не беше глупава. Освен това Кук ще добави, че е приел поканата, за да избегне сцена. А ако майка му го попита за поведението на Техьонг, Кук си бе измислил отговор: невъзпитан и скучен и въобще няма да споменава за палмите.

Кук отиде до огледалото и започна да се оглежда. Чудеше се дали е достатъчно красив. И все пак възможно ли е някой да го хареса. Не че му пукаше какво мисли Ким Техьонг. Но все пак го цеуна...  Той отиде до леглото извади списанието изпод възглавницата легна и започна да чете, но откри, че не успява да се съсредоточи върху него. Пред очите му продължаваха да се мяркат палми, а не думи. Тази вечер го целуна истински женкар и списаниет за измислени целувки и прегръдки бледнееше в сравнение с истинските. Кук се запита дали Техьонг е разглеждал или чел някой от броевете на списанието, дали въобще знаеше за съществуването на списанието.

Притисна с ръка слепоочието си, опитвайки се да разкара Техьонг от съзнанието си. Естествено, че не е чел списанието. Защо да го чете, когато собственият му живот вероятно е десет пъти по-развратен отколкото всичко между тези страници.

Като цяло Кук бе изкарал приятна вечер. Удари Техьонг по лицето, сдоби се със списанието което искаше и накрая го целуна женкар който се целува хубаво. И на-хубавото е че не го бяха заловили по време на никое от тези неща. Ако има нещо                по-приятно от това да си палав, то е да си палав, без да понасяш последствия.

След всичко преживяно Кук заспа с широка усмивка на лицето.

𝚂𝚌𝚊𝚗𝚍𝚊𝚕𝚒𝚘𝚞𝚜 𝚕𝚘𝚟𝚎 || 𝙹.𝙹𝙺 + 𝙺.𝚃𝙷Where stories live. Discover now