29

440 47 3
                                    

Кук не знаеше какво да мисли, след като Ким Техьонг си тръгна, но не и преди да го заплаши да го целуне отново. "Заплаши" определено беше точната дума. Проклетникът сякаш знаеше в каква степен го извади от равновесие първата целувка.

А Джимин оставяше Кук в ръцете на този човек! Нима не знаеше каква репутация има приятелят му? Какво си въобразяваше Джимин? Нима не осъзнаваше, че майка им никога няма да одобри Техьонг?! Кук тръсна глава и тръгна към стаята, където леля му го чакаше.

-Господин Техьонг често ли се отбива да те види?

-Ами... Видя ли го?

-Да.

Кук се изчерви леко и прочисти гърло.

-Всъщност е приятел на Джимин и дойде...да пожелае скорошно оздравяване на мама.

Незнайно защо не му хрумна да каже друго. В главата му се въртяха думите как ще го целуне и ще му хареса...сякаш вече не го бе направил.

-Много мило от негова страна. Значи се разбира с майка ти.

-С мама не се познават толкова добре. С Джимин са приятели отдавна и най-вероятно го е направил от уважение.

-Чух, че Джимин го е помолил да те наглежда, да ти бъде като брат.

-Да.

-Много прилича на баща си.- отбеляза леля му замислено. -Преди да го сполети трагедията.

-Така ли?

-О, да. Навремето на баща ти му забраняваха да дружи с подобен тип момчета, за да не започне да прави пакости. Нали знаеш, че тогава татко ти беше такъв калпазанин, какъвто е Джимин днес? Но бащата на Техьонг...Боже! Притежаваше дяволски чар, беше най привлекателният мъж  и не проявяваше капчица страх. Всички жени го харесваха. И не беше никак глупав. Но го сполетя трагедия.- спомена тя отново.

Джънгкук не знаеше какво се е случило с родителите на Техьонг, но звучеше много тъжно.

-Трагедия ли?

-Да. И той и съпругата му си отидоха от този свят, когато Техьонг беше на 4. Той се удави, а тя...май умря от разбито сърце.

-Ким Техьонг е бил доста малък, когато двамата са починали.

-Чух за смъртта на майка му през лятото, когато се омъжих, а това беше година преди да се родиш ти.

Леля му не каза нищо повече, но и Кук не попита. Техьонг едва ли помнеше родителите си. Кук не си представяше живота без родителите си. Запита се кой ли е отгледал Те. Джимин разказваше, че Техьонг вечно е у някой съученик за ваканциите. Сега вече Кук знаеше или поне предполагаше защо Техьонг е невъзпитан.

𝚂𝚌𝚊𝚗𝚍𝚊𝚕𝚒𝚘𝚞𝚜 𝚕𝚘𝚟𝚎 || 𝙹.𝙹𝙺 + 𝙺.𝚃𝙷حيث تعيش القصص. اكتشف الآن