14

750 53 7
                                    

Когато Чонгкук не ме спря . Погледнах го въпросително . Той погледна в далечината с болка . Проследих на къде гледа . Лиса и някакво момче се държат за ръце и се натискат . Куки стисна юмруци , погледа му от тъжен премина в яростен . Пълен с болка превъплътила се в яд , няма и следа от скръбта . Само жажда за отмъщение . Не познавам това чувство . Но мога да го разпозная в нечии очи . Той се спусна към тях , а аз го спрях . 

- Не си заслужава , хайде да ядем . - казах 

- Не не не този ще му дам един урок . 

- И той с какво е виновен , че тя го е примамила . Тя е мръсната в случая . не си цапай ръцете и мисли преди действията си . Хайде да тръгваме . 

Усетих как новата двойка се приближава , а яростта му се увеличава . Хванах го под ръка и го задърпах , но уви Лиса и новия ѝ ни настигнах . 

- Охо какво си имаме тук - каза тя 

Задърпах го още по силно , но моята сила и неговото съпротивление са на различни нива .  Аз дърпам той не потрепва . накрая се примерих . Застанах до него и стоях като препарирана . 

- Много бързо ме замени - каза отново Лиса - по добра ли е от мен в леглото .

- Ей кучко млъквай , ти първа го заряза , кво те бърка ?Гледай си живота . - рекох ядосано .

Сага нямам причина да и мълча , нямам и намерение да се правя на ударена пред нея . Първо заради нея се скарахме , после разби сърцето на приятел , че накрая ме обижда . 

- Миличко хайде да си вървим - подкани я приятеля ѝ 

Прав е , може да не е толкова лош . Може да е под любовната власт на госпожица Лиса . 

- Тя е всичко друго не и теб . И да по добра е във всичко . Просто те бие от всякъде  . - отвърна Кук ядосано , а аз на свой ред се изчервих . 

За първи път се изчервявам от негови думи . Принципно не ми прави впечатление когато някой казва нещо подобно за мен . Наведох глава и се усмихнах леко , но щом се усетих усмивката помръкна . Погледнах бегло към него , докато те си викаха един на друг . Вените на ръцете му бяха изпъкнали , косата му рошава , очите му пълни с ярост и отвращение . Признавам тази гледка може да настърви едно момиче до краен предел . Някоя би свършила само при този му вид . Ама какви ги дрънкам ... боже аз не съм в ред . 

Щом се върнах на Земята започнах да следя разговора им . Караха се за постъпката ѝ . Той ѝ държеше сметка за изневярата , а тя му обясняваше , че може да прави каквото си иска и т.н. „ Долна кучка " помислих си аз . 

I need uWhere stories live. Discover now