44

516 36 1
                                    


Представлението започна . Скоро е моя ред , а аз се треса от нерви . Готова съм с всичко , грим , коса , облекло . Само че , психически не съм .  Цял ден е караме с Кук и този факт не ми помага да се успокоя . Ровя в чанти , раници, шкафове в опити да открия упокоителните си . Никъде ги няма ,мамка му .
Оу шит няма как да са вкъщи , нали? В главата ми порой от мисли е . Представям си как мозъка ми ще изпуши . Ще спре да дава сигнали на сърцето ми да бие . Кръвта ми ще замръзне и ще спре да отдава кислород на органите ми .  Ще халюцитирам и всичко ще се мае . Гърдите ми ще се вдигат в опити за глътка въздух . Дробовете ще се свият и всичко ще гори вътре в мен.Това ще доведе до самия ми край .
Съвсем се побърках . Изтичах до колата . Запалих двигателя и отпраших към нас .
Стигнах стаята ми , отворих нощното шкафче и извадих есенцията капки . Отворих опаковката и натиснах края на пипетката . Трапчивата течност се разля в устата ми , караща ме да стисна очи , заради вкуса . Грабнах лекарството и потеглих към училище . Забих спирачки на паркинга и забързах ход към бекстейджа . Кой ме караше да слагам токчета да му се не види ?  Точно на време . Дооправях си косата и си разгрявах гласа едновременно , преди да се появя пред цялото училище .

Гледна точка на Чонгкук .
Сценана беше черна , след две , три или колкото там бяха изпълненията . Зазвуча отново някаква приятна  мелодия . Погледнах встрани от телефона си и видях красива фигура на сцената облечена с :

 Погледнах встрани от телефона си и видях красива фигура на сцената облечена с :

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Очите ми се ококориха щом осъзнах , че това е Алиса . Боже колко е красива и секси там на сцената . Маслинено черната и коса се открояваше рязко от тоалета .  Хвана микрофона здраво , затвори очи и запя . Песента беше на корейски и английски.  Имаше задни танцьорки и танцуваха с нея . Беше прекрасно . Не можах да отделя очи и просто запаметявах . Запаметявах текста , мелодията , движенията , гласа и , погледа . Поглед тъжен , но властен . Песента беше балада , можеща да те разплаче . Точно както стори с повечето . Гордея се , че ми е гадже . Ролята, в която беше влязла, беше просто толкова силна и влиятелна ... Дали беше роля ?

I need uUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum