41

552 38 0
                                    

Събудих се от шепнещия глас на Чонгкук . Вчера вечерта целувката премина в нещо повече и съответно бях ужасно уморена , но пък спах като бебе .

Отворих бавно очи и те се засякоха с тези на приятеля ми .

- Добро утро - каза той с усмивка , отвърнах на усмивката и казах

- Добро утро

Вместо да стана от леглото , просто прегърнах Куки или по точно му легнах отгоре и се заслушах в ритъма на сърцето му . Той се засмя .

- Хайде да ставаме , почти обяд стана . Трябва да се прибирам .

- Ммм не те пускам - измрънках под носа си

- Ама трябва , нашите ще ме търсят . После ме очаква конско .

- Звънни им и им кажи ,че си при мен .

- Вече го направих

- Тогава какъв е проблема .

- проблема е , че искат да се прибера . Щели сме да ходим някъде , но мама каза да дойдеш с нас .

- А не . Това си е ваше семейно нещо , не искам да ви преча . Постой само още пет минути и те пускам , ок ?

- Добре .

Скоро се наложи да се изместя от топлото му тяло и да стана , за да направя закуска . Изпратих Кук и започнах същинската част от деня си .

Облякох се . Тренирах . Продължих работата по песента от вчера , репетирах танца ,също от вчера . Четох книга , свързана с психология и начини за преодоляване на кризи и такива състояния . След това извадих ментово зеленото си колело от гаража и започнах да карам , за да стигна при вече чакащия ме Джимин пред едно кафе .

- Хейй - поздравих го

- Здрасти , изглеждаш добре . - отвърна той

Седнахме и си поръчахме . Той кафе , аз фреш . Хапнахме кроасани с масло и говорихме . Главна тема . Мин Юнги . Посъветвах го да му признае всичко , но Чим отказа . Твърде го било страх . Не искал да си развалят приятелството .

Жалко ,че не знае за чувствата на Шуга към Джимин . Обещах и на двамата да не казвам на другия . Лично с по-големия съм имала доста разговори относно това .

След няколко часа вече се намирах в залата за видео игри с цялата група без Кук . Играхме на истина или предизвикателство . Ето тук идва планът в действие . Някъде след десетото завъртане на бутилката трябваше да предизвикам или питам нещо Юнги .

I need uWhere stories live. Discover now