25

675 38 3
                                    

На следващия ден 

Казаха , че ще ме изпишат утре ако няма усложнения . Само ,че не искам да съм сама . Затова имам прекрасен план . Лекарите казаха на татко , че трябва да се храня много добре . Да обаче познай кой не е виждал приятелите си и родителите си два дена , познай кой седи в стаята си сам , кой  няма други дрехи и зарядно да телефон ? 

Аз ! 

Сестрата не ми дава нейното зарядно , защото ми трябвало почивка . И така аз седя и гледам тавана . Нямам химикал с който да пиша , не ми и дават освен ако трябва да подписвам документи . Седя с часове и зяпам тавана . Вече изучих всяка част от стаята . Тя е уникално чиста и е невъзможно да намериш нещо интересно . Телевизора работи , да . Само че , там няма нищо интересно . Де да имаше Дисни ... 

Ето и плана ми . Няма да ям и така ще се принудят да повикат някой да ме убеди, че да се храня е част от възстановяването . Нашите ще са заети и лекаря ще повика Куки понеже го познава най - добре от всичките ми близки , които се броят на пръстите на ръката ми . 

Искам да го видя . Трябва да разбера какво става с него , с чувствата му . Ще има ли нещо като НАС ? Ако трябва да съм честна , аз самата не съм сигурна дали искам да сме заедно , но не мога да отрека , че за малко време го заобичах като повече от приятел . 

След няколко часа дойде време на вечерята . Време е за драма . 

- Алиса време е за вечеря , трябва да слезеш в стола .

- Не съм гладна . 

- Как така , трябва да ядеш , показателите ти се подобряват . Така само ще се влошиш . Слизай .

- Казах че не съм гладна и не искам !

- Защо , нещо станало ли е ? 

- Казах ви, че не съм гладна . Оставете ме на мира . - честно почна да ми писва от постоянните им съвети и влизане и излизане когато си поискат . Разбирам ,че това е част от работата им и съм благодарна за всичко , но искам си стаята и живота пак .

- Една вечер ще направя компромис , но утре ще ядеш .

- Не обещавам ...

И така вече всичко е по план ! Какво трябва да правя за капка внимание и любов .... Нямам много време така, че ще съм твърда .

На следващата сутрин не една а цели три сестри ме молеха да ям . Тук мисля, че си личи ината ми . Звъняха на родителите ми . Те не вдигнаха . Чудиха се и отидоха при главния лекар . Тук вече не знам какво е ставало . 

I need uWhere stories live. Discover now