45

734 41 19
                                    

Годините минават и всеки се учи на нещо ново всеки ден . Помните ли преди време как ви бях казала , че всички в училище ме избягват и са предубедени ? Истината е , че аз съм била предубедена . Въпреки това тук срещнах приятели . Срещнах и много трудности . Срещнах любов ! И сега пет години по -късно го разбирам . Разбирам колко се промених , разбирам, колко неща в живота ми се промениха, и колко още промени следват . Разбрах ,че без болка няма щастие . Ако сме само щастливи и всичко ни е наред , то как ще оценим това, което имаме ? Сега посрещам трудностите с мисълта за поредния урок , живота е най-доброто училище . Звучи банално и бла бла , но е истина . 

Нека ви обясня какво последва след концерта . 

Продуцента на известна компания забеляза Бтс и им предложи да се явят на кастинг след месец . Това и сториха . Одобриха ги и станаха стажанти . Трябваше да видите радостта в очите им . Естествено отпразтувахме подобаващо .

След няколко дена нашия Чим имаше рожден ден . Беше повече от прекрасно и епично . Първия път в който ме видяха пияна . 

Станах приятелка с готиното момиче , което харесваше Шуга . Оказаха се близки приятели , но само това, тъй като тя си има приятел, Джено . 

Джун си намери приятелка , която е луда глава , но е готина и се сближихме . 

Техьонг и Мила са още заедно и даже  са сгодени . Мила стана професионален инструктор по танци . 

Шуга и Чим са си заедно . Имат много странна връзка , но се обичат , това е най-важното ! 

Майка ми и баща ми се разведоха . Сестра ми и майка не ме потърсиха повече . Намерих се с баба и леля . В деня, в който получих имейл от тях се разплаках . Месец по -късно им отидох на гости в Ел Ей . Две години след това баща ми си намери приятелка . Ако трябва да съм честна не я харесвам особено , но пък ако се обичат коя съм аз да им преча ?Постепенно кризите минаха. След две години се осмелих и се татуирах , за което Чонгкук се ядоса . Татусите са два . Ангелски криле и надпис " Don't let the pain destroy you ! " Преместих се в Лос Анджелис и започнах да уча за лекар. Връзката от разстояние не е лесно нещо , но пък научавате много . На 20стия ми рожден ден , момчетата ми подариха кученце ,което бяха осиновили . Кръстих го Мия . Та братчето на Мия заживя с Те . Момчетата бяха при мен на гости за цели шест месеца преди дебюта им . С Куки си направихме едно малко пътешествие из няколко страни в Азия . Япония , Китай , Виетнам и отидохме в Бусан на гости на роднините му там . После продължихме с нормалното си ежедневие . Той в Корея , аз в Америка . 

I need uWhere stories live. Discover now