27

695 45 0
                                    

...

- Ммм и какво е то ? 

-  Червена шапчице , вълка иска да те изяде ! Ти си десерта му !

- Оооо ... изглежда няма накъде да мърдам ... оковал си ме с тези здрави лапи ... ех къде ми е принца на бял кон ? 

- Ейй разваляш приказката - започна да протестира той 

- Добре де , добре - започнахме да се смеем 

Влязохме в магазина , но преди това той ме пусна . Честно казано нямам никакви възражения да ме носи . Започнахме да обикаляме супермаркета . Аз си избрах набързо храна , но при него беше доста интересно . Взима едно нещо , оставя го грабва друго , но вижда нещо интересно за момент решава ,че ще вземе него . Отказва се и в крайна сметка взе първото ,което въобще си хареса ! Вървях след него , гледах го и се смях . Това беше досущ като кифлите ... Ще го подигравам дълго , хихи .

Отидохме на касата , а там ни чакаше млада касиерка . Щом видя Куки не свали очи от него . Разбирам я , той е Ужасно секси и красив и просто аххх , но тя не може да го зяпа така ! Реших да не и обръщам внимание , но тя започна да си хапе долната усна , а той се засмя толкова сладко,  на което тя му каза . Какво му каза ? Не чух !!! Аа таз си проси боя . Само му се усмихва . Не и давам да го поглежда, камо ли да му се хили и говори . Не издържах и отидох . 

- Съжалявам , че пропускам момента , но трябва да тръгвам . - казах и ги погледнах , Чонгкук просто ме гледаше изненадано ( Jungshook)  . - Бебе до утре - казах и го целунах по устните .- продавачката ме гледаше злобно . А аз просто си мислих „ Кучко това парче  е мое ! " усмихнах се нагло и излязох от магазина . Секунди по късно Кук ми звънна . 

- Защо си тръгна така изведнъж ? 

- Ами така ..

- Заради Нанси ли е ? - пита той , явно тази Нанси е касиерката 

- М може би ..

- Ти да не ревнуваш ? 

- Не , просто реших да си ходя 

- Да така изведнъж и мислиш ли , че не видях как я гледаше и как се ухили накрая ? 

- Нищо не съм направила , просто ти се ухили така , хапе устните , да не говорим , че те събличаше с очи .. и видя ли я да те погледне така още веднъж ЩЕ Я УБИЯ ! - последното го прошепнах на слушалката . 

- Ти ревнуваш ! И това на края звучеше зловещо .

- Не 

- Да 

I need uWhere stories live. Discover now