33

679 45 7
                                    

Хейо , преди да започнем главата искам да ви препоръчам една книга ! @StesiNikolova - Bad Boss ! Много е интересна ! 😍

Благодаря предварително ! 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Щом слязохме от колата , закрих очи те и . 

- Какво правиш - попита ме тя 

- Стресна ли се ? 

- Не , ама ..

- Шшшттт изненада . 

И така я упътих до покрива на един хотел . Бяхме го украсили в лампички и балони . Имаше алкохол , храна . Всичко за едно парти . Близо до града е , просто се надявам да и хареса . Всички са се скрили някъде . 

- Стигнахме ли ? 

- Не още 

- Ами сега 

- Не 

- Сега ? 

- Още малко 

- Значи сега ? 

- Много си нетърпелива ! 

- Сегааааааа? 

- Да сега . Отвори очи .

Гледна точка Алиса . 

Отворих очи и видях огромен покрив светещ с лампичи и куп балони . Очите ми се насълзиха и не ми пукаше и грам за грима . Огледах се и беше прекрасно ! Всичко това за мен ! Всичко е за мен ! Започнах да плача , обърнах се и прегърнах ужасно силно Куки . Дарих го с целувки и му казах „ Благодаря "  безброй пъти ! 

- Изненада ! 

Хор от гласове извика зад нас ! Обърнах се и видях цялата група усмихната . Затичах се като дете, което е видяло майка си , към тях . Прегърнах всички . Дори са ми взели подаръци ... не мога да повярвам ! Благодарих и на тях . Музиката зазвуча и почнаха танците . Часове прекарани в движения е скачане . Бавни и бързи танци . Чонгкук не се отделяше от мен ! Накрая изморени седнахме да играем различни игри и да се гъчим с пица и сандвичи ! 

Не съм се смяла повече от много време насам . 

Гледна точка Чонгкук 

Усмивката и , толкова е хубава ! Като слънце заслепяваща ! Толкова е радостна ! Пълни ми сърцето ! Не мога да се отделя от нея , нито да сваля очи от прекрасното и тяло и лице . Не мога да се наслушам на смеха и . Но и не искам !

С времето всички малко ,по малко се разотидоха и останахме сами . Какво ли не ми мина през главата ... но то си остава само за там . Изчистихме бъркотията и се качихме в колата и . 

I need uWhere stories live. Discover now