15

802 48 12
                                    

Събудих се . Помислих си , че случката от вчера вечерта е  просто сън . Уви не е . Грабнах си телефона и видях ,че е почти един на обяд . Вчера се прибрах рано сутринта . Към 5 . Цяла вечер стояхме , ядохме , дразнихме се , гонихме , че дори говорихме . Мислих да му кажа това ,което крия от него и повечето тук .Въздържах се . Твърде много ме е страх . Реших да не го мисля сега . Времето е прекрасно , ще тичам , тренирам . Много искам да изляза с Техьонг . Дано днес да може , ако не може ще го принудя . Хихи ще кажа на мама , че ми трябва помощ свързана с модата и тя ще го повика . Просто ми липсва , просто искам да му споделя за вчера вечерта . Честно толкова съм объркана , че по математика по лесно ще се справя ...

Както и да ел време е да ставам . Няма цял ден да се излежавам в леглото . 

Гледна точка на Чонгкук 

Вчера .... 

Вчера беше побъркан ден и не само ден . Беше още по побъркана нощ . Тя се застъпи за мен . Беше до мен . Аз плаках пред нея и тя не ме съди . Напротив разбра ме , даде ми съвет . Винаги го е правила . Толкова е непримирима . Не обича граници и рамки , условия и правила . Не слуша често хората . Твърдоглава е и е най- честния човек който познавам. Толкова е добра и мила с хората и животните .Толкова слънчева . Недоверчива. Изглежда силна и непоклатима , но не ми се вярва .  Пази нещо в тайна , чакам да ми каже . Не искам да я притискам . Явно е нещо важно . 

Обичам , че лесно може да се говори с нея .

Обичам , че е честна и обективна . 

Обичам , ми се връзва на акъла , за пълни глупости .

Обичам , че мога да разчитам на нея .

Обичам , че е винаги до мен  .

Обичам всяко нейно ястие , просто готви прекрасно . 

Обичам усмивката и . 

Обичам прегръдките и . 

Обичам да я дразня , а тя да се сърди . 

Обичам , че понякога бавно загрява . 

Обичам , че тя е тя . Без маски и филми . 

Обичам добротата и сиянието и .

Но мразя това , че не знам какво ми има . Много бързо се опознахме и станахме близки . Много бързо ми доказа , че мога да ѝ имам доверие . Разбрах , че е различна . Тя просто не е като повечето . Вчера целувката не беше инсцинировка, както тя си мисли . След като тя дойде и ме утеши нещо в мен щракна и имах огромно желание да съм по- близо до нея . И го направих . За момент си помислих , че ми отвърна защото ... защото може би иска и така го чувства , но после ми каза че е мислила всичко за филм с цел да разкараме Лиса . Не мога да повярвам ,че съм обичал Лиса. Това долно изчадие ...

Всъщност аз какво изпитвам към Алиса ? Защо ми хареса вкуса на устните ѝ ? Защо ми хареса тялото ѝ в такава близост до моето ? Защо искам пак ? 

Не е възможно да е любов . Как за една вечер ? Дали не съм се залъгвал с Лиса с цел да спра да .... обичам Алиса ? Харесвам ли Алиса ? 

Нямам отговор , но не мога да спра да мисля за нея . Мозъка ми си играе игрички с мен ! Щом се прибрах не можах да заспя и играх видео игри . Но те бързо ми омръзнаха и отворих Инстаграм там тя беше качила снимка . И така стоях и се взирах в снимката и с часове . Чудя се тя изпита ли нещо , хареса ли и ? 

Страх ме е да отговоря сам на себе си, какво изпитвам към нея . Страх ме е да знам какво тя чувства .. 

Гледна точка Алиса 

Вече съм с Те в Старбъгс . Говорим си вече час и той мисли ,че Чонгкук ме е целунал нарочно и , че ме харесва . Аз отрекох , не защото няма шанс . Ами защото ме е страх да знам , предполагам , надявам или каквото и да било с неговите чувства . 

Негов ред е ...

- Те , какво стана вчера на вечерята . Храната хареса ли ѝ ? 

- Лис ти си СТРАХОТНА . Изядохме всичко . После гледахме филми в хола иииии

- И? 

- Ами тя ме прегърна .... - при казаното приятеля ми се изчерви 

- Омооооооооо тя те гушна ? Да да да да да да да !!! Иееееееееииииии. - изкрещях от радост аз 

- Налиии . Боже на седмото небе съм ! Мила е прекрасна. 

- Мила значи .... Колко сладко име ... 

- Трябва да я видиш . Като се усмихне или като почне да се смее ми иде да я нацелувам . Обаче ще чакам колкото е нужно . 

- Оо влюбения ми той ... виж не се отчайвай тя ще разбере колко си страхотен и като ти признае ще сте НАЙ - СЛАДКАТА ДВОЙКА EVER ! А и нали те е гушнала . Понякога тялото говори повече от думите .. 

- Дано..

- Ще те заобича ! 

- Първо трябва да ме хареса ...

- Тя вече те . Кажи ми как изглежда . 

- Ами средно висока , много е сладка , има коса до раменете и бретон . Свири разкошно на китара и танцува много добре . Обича храната . Слаба е ... ммм...страхотна усмивка и лесно се изчервява . Прави всякакви странни неща с пръстите си . Луда глава е . Играе видео игри и чете книги . 

- Уооу , мисля ,че тя е точно за теб . Струва ми се много добра . 

- Тя е . 

И  така продължихме да говорим с часове . Изгубихме представа за времето докато обикаляхме накрая се усетих , че не съм си гледала телефона и щом го отключих направо се уплаших ... 


I need uWhere stories live. Discover now