30

706 44 8
                                    

Гледна точка на Чонгкук

Толкова е странно някой да спи до теб на твоето легло .. За първи път позволявам на момиче да е до мен в стаята ми цяла вечер . Не знам какво ми направи , но Алиса ме кара да правя неща толкова нетипични за мен . Дори ми е гадно друга да ме пипа .. Да запазим нещата, както преди в училище ще доста по трудно от колкото предполагах . Но тази вечер беше специална и много хубава . 

Тя заспа толкова бързо , и е супер сладка гледката как се е свила до мен . Тогава се сетих за подаръка и . Съвсем забравих да и кажа ,че много ми харесва . Как се е сетила ? Взех апарата от торбичката на нощното шкафче . По рано го разучавах и вече е отворен и готов за употреба . Първата снимка е на спящата Лис до мен . Снимката излезе и скоро образа се прояви. Направих подобна и на телефона си . След това затворих очи .  

Гледна точка на Алиса 

Събудих се до приятеля ми и часа беше едва 7 . Реших да ставам , ръката му ми попречи . В крайна сметка днес не сме на училище и защо не да си поспа още малко . Затворих очи и отново се унесох в сън . 

3 часа по - късно 

Отново се върнах от страната, но сънищата в реалността . Заварих Куки да ме гледа . Усмихнах се . 

- Добро утро сънливке - каза той с дрезгав глас , който може да побърка дори монахиня 

- Добро утро - отвърнах тихо - как спа ? 

- Прекрасно има ли нужда да те питам , не мръдна цяла нощ . 

- Хахах 

Разговора ни беше прекъснат от обаждане до Чонгкук . Щом видя кой е се намръщи и излезе от стаята . А аз се протегнах , станах и отидох при, говорещия по телефона, ми приятел . Само че не говореше , а се караше с някой . Реших да не се меся и отидох да се оправям в банята . След 5 минути се върнах в хола , а Кук седеше на дивана видимо бесен . 

- Куки - казах тихо

- Да - отвърна ядосано , усещам ,че аз ще го отнеса 

- Какво стана , защо се ядоса ? 

- Онази от коридора в даскало 

- Какво за нея - говорих спокойно , опитвам се да го успокоя , ако покажа раздразнението си само ще влоша нещата 

- Занимава ме с глупости ... 

- Вчера ми обеща да ми кажеш за тези глупости , ...но ако сега не е момента ще изчакам ...- той ме погледна , в очите му се четеше гняв 

I need uWhere stories live. Discover now