29

837 45 6
                                    

Слънцето ...  нали знаете как то ни дава топлина , светлина , енергия ? Да на пръв поглед ни е жизнено необходимо . Само ,че ако достигнеш до него и си достатъчно близо , няма да стане нищо друго освен да изгориш . Гориш в пламъци и огнени бури .

Месец по късно . 

Аз и Чонгкук сме заедно и бих казала , че сме доста щастливи . 

Помните , че взехме Джени от лагера . Ето тук идва тревога номер 1 ! 

Утре започваме училище ! Тревога номер 2 ! 

Утре Чонгкук има рожден ден ! Тревога номер 3 ! 

Чудите се защо ? Няма да ви мъча , отговора идва веднага . 

Оказа се , че сестра ми е против връзката ми с Куки . Не знам защо , не знам кога и как стана така студена , но е факт ! 

Почваме училище и Кук не иска да казаваме , че сме двойка . Като ми го съобщи , заболя . „ Не искам да ни обсъждат и да си развалям .... репутацията " бяха думите му . Добре , замълчах си , преглътнах го нищо ,че още имам остатък от горчивината . Чудя се, как ще се държим като непознати пред всички цяла година ? Как отново ще издържа на самотата и подмятанията, и подигравките . Как ще седя безучастна ,виждайки куп момичета около гаджето ми ? Нямам идея . 

Утре е неговия ден и аз искам да го изненадам , взех му подарък  ,не знам дали ще му хареса . Момчетата много ми помогнаха . Да запознах се с групата му приятели „ БТС"  Искам да го отпразнуваме , но първо имаме тържество , после обяд и вечерта бал . Нашето училище е известно с понпозното си откриване . Аз нямам намерение да ходя . Видях какво е миналата година там . Проблема е ,че няма начин Куки да не отиде , което изключва шансовете ми да го празнуваме заедно .

Майка ми е против връзката ни също . Общо взето е трудно, но се справям . Не съм казала на приятеля ми, защото не знам как ..страх ме е ,че просто ще ме остави . Споделих на момчетата и ме посъветваха да намеря удобен момент и да му споделя . Страха надделява обаче .

Запознах се с Мила . Най - накрая ! Честно казано доста се сближихме и много се радвам . Тя е уникална също колкото Те и двамата са убийствено сладки . 

На следващия ден 

Събудих се рано . Сложих униформата си , закусих , взех всичко нужно и тръгнах към двора на училище . Притеснявам се, защото класната иска да превеждам речта и на английски . Съобщи ми го в последния момент . 

I need uWhere stories live. Discover now