22. Annie

1.9K 135 8
                                    

Dougie oli juba mõni aeg ära olnud, ma ei jaksanud teda enam oodata, ilmselgelt oli kauaoodatud kiim nüüd kohal, tundsin, et lähen hulluks, kui kohe seksi ei saa. Istusin voodile ja mõtlesin, kas talle helistada, aga ta oli öelnud, et võin seda ainult äärmisel juhul teha.

Oigasin nördimusest ja viskasin end voodile seilili, võtsin ainult püksid ära ja läksin teki alla. Otsustasin meest veel mõnikümmend minutit oodata.

Kui aga mõnigi aeg möödas oli ja telekast ka midagi ei tulnud, siis andsin alla, hakkasin end katsuma. Proovisin ette kujutada et need on hoopis Dougie sõrmed, mul oli ta järele tohutu vajadus.

Pidin end surnuks ehmatama, kui uks lahti paiskus ning Dougie tuppa sisse astus. Jätsin kohe kõik pooleli ja panin käed mujale.

"Hei," ütlesin nii neutraalse hääletooniga, kui sain.

“Hei,” sõnas ta ja vaatas mind kavalalt. “Sa õhetad.”

"Ee... jah, siin on suht palav. Kas teeme akna lahti?"

“Sa oled teki all.”

"Ma hakkasin magama jääma."

“Tõsta tekk pealt ära..”

Neelatasin. "Miks?"

“Mida sa tegid?”

"Ma juba ütlesin, et ma hakkasin magama jääma. Tuled ka?"

Ta muigas ja järgmisel hetkel tiris mul nii kiiresti teki pealt, et ma ei jõudnud seda kinnigi hoida. “Fuck!” sulgesin oma jalad.

"Kas...?"

“Jah..”

"Tõsiselt?!" Ta nägi korraga üliõnnelik välja. "Jess!"

Ma naersin. “Nojah, kui sa seda nii võtad...”

"See on ju suurepärane!"

“Anna nüüd mu tekk tagasi, mul on piinlik...”

"Miks sul piinlik on?"

“Sest ma nagu... jäin sulle vahele?”

"Ja siis? Sa oled seda varemgi minu ees teinud..."

“No see on teine asi...” lükkasin end istuli ja kummardusin oma püksikuid võtma.

"Mida sa teed?" küsis ta. "Kas sa ei taha nagu..."

“Pole midagi...”

"Mis mõttes pole midagi?"

“Ma ei pea lõpetama ju...”

"Aga sa tahad. Ja mina tahan."

“Väga tahan...” vaatasin teda silma ja lamasin uuesti voodile, avasin tema jaoks oma jalad. Ta ei öelnud enam midagi, kummardus minu kohale ja suudles mind kirglikumalt kui kunagi varem.

“Ma tahan selja tagant...” sosistasin talle. “Ja ma olen nii märg, sa ei kujuta ettegi... Katsu mind.”

Ta libistas oma kätt mööda mu alakõhtu alla ja silitas mu kliitorit. See tundus nii hea, aga ma tahtsin veel. “Sisse, pane need sisse...”

Ta ei teinud seda kohe, tundsin ta sõrmi endiselt oma kliitoril mängimas, seejärel liigutas ta neid allapoole ja libistas kõigepealt ühe sõrme sisse. “Veel...” lükkasin puusi ta käe vastu. Ta tõmbas oma sõrme välja ja tegi mu kliitoril ringjaid liigutusi, siis liikus allapoole tagasi ja viis minusse juba kaks sõrme. Ohkasin valjult ja otsisin temaga silmsidet, ma tahtsin teda näha, et ta mind vaataks. Ma tahtsin nii väga, et see talle ka meeldiks. Nagu ta oleks mu mõtteid lugenud, vaatas ta mulle nüüd otsa, ta pilk tundus kuidagi tumedam ja näljasem kui kunagi varem.

Neetud (Writnes & anniepoynter) (McFly)On viuen les histories. Descobreix ara