° 4

153K 5.4K 925
                                    


Beklenen karşılaşmanın bölümü ❤


Arabada uykusunu alamamış teyzemle , dimdik oturan annemin yanına oturduğumda ilk yaptığım şey telefonuma sarılmak oldu.

-"Sana da günaydın Duha." diye uykulu uykulu konuşan teyzemdi.

-"Hıhı günaydın." dedim mırıltıyla ve mesaj bölümüne girdim.

-İş güç.'

Bu kadarcık mı gerçekten Mirza ?

-"Bu mu yani ?" dedim farkında olmadan seslice. İkisinin de gözleri üzerime çevrilince yerime sindim.

-"Sorun ne Duha ?" Annem gözlerini camdan ayırmadan soğuk sesiyle sormuştu.

-"Hiç anne. Bu arada biz bu kadar erken nereye gidiyoruz ?" diye sordum.

-"Akşama bir davet var. Önce kahvaltı , ardından spa ve cilt bakımı. Sonra hazırlanıp davet verilen dağ evine gideceğimiz için yol uzun." diyerek en uzun açıklamasını yapmış bulundu.

-"Anladım tamam." dedim ve meraklandığım Mirza'ya geri dönüp cevap yazdım.

-Yoğun bir işin gücün var sanırım.' diye yazıp gönderdim.

Kısa süre içerisinde bir restorana gelmiştik ve Mirza'dan hala ses seda yoktu. Karnımızı doyurup kalktığımızda saat on olmuştu. Annemin ayarladığı yakınlarda olan otele girdiğimizde Mirza mesaj atmıştı.

-Öyle sayılır.'
-Sen ne yapıyorsun ?'

Tanışılabilecek en saçma yolla tanıştığımız bu adamla sıradan bir muhabbete gireceğimizi asla düşünmezdim. Ama gelin görün ki bana ne yaptığımı soruyor !

-"Oyalanma Duha." Annemin tam dibimde bana kızmasıyla irkilip peşine takıldım. Üzerimizi çıkartıp verdiklerini giyindikten sonra masaj yapılan odaya geçtik.

Telefonu bırakmadan önce Mirza'ya yazdım.

-Biraz işim var sonra görüşürüz.' dedim ve telefonu bırakıp annemle teyzemin ortasındaki masaya uzandım. Şuan çok mutluyken yapılan masaj bana ultra iyi gelecekti.

Bu yüzden kendimi tamamen bırakıp uyuya kalana dek gevşedim.

'

Özenle yapılmış saçlarımla uyum içerisinde olan makyajıma bayılarak baktığım aynadan geri çekilip annemin seçtiği elbiseyi giyindim. Sırt dekolteli ve oldukça güzel duran siyah bir elbiseydi. Özel tasarım mükemmel gözüken topukluları da giyindikten sonra banyonun aynasında bir fotoğraf çektim. Hem instagram hem de whatsapp story kısmında paylaşıp Mirza'nın mesajına baktım.

Ben ona işim olduğunu söyledikten sonra tamam yazmıştı ve bende ona az önce hazırlığım bittiğinde ne yapıyorsun diye mesaj atmıştım.Hazırlığımızın bittiği için eşyaları yatakta duran çantaya sıkıştırıp elbiseme uygun tüylü peluş siyah ceketi omuzlarıma attım. Parlak taşlardan oluşan çantama sadece telefonumu ve rujumu sığdırabildim. Şoförümüz çantalarımızı tek tek aldıktan sonra hep beraber otelden ayrıldık. Annem ateş kırmızısı baya güzel bir elbise giyince beyaz teni ortaya çıkmıştı. Teyzem ise benim gibi siyah ama dantelli bir tulum giyiniyordu.

-"Hayatım çok şıksın." dedi teyzem karşıda göz kırpıp.

-"Teşekkür ederim. Sende öylesin." dedim ve annemle aramda mesafe bırakarak cam kenarına çekildim.

Kimin yada neyin davetine gittiğimizi bilmiyordum ama bu sıralar ilgimi çektiği de söylenemez. Bir tek Mirza'yı ve onun hayatını merak ediyorum ! Acaba oturduğu yer Rüya'ların evine yakın mıydı ?

TUTKUWhere stories live. Discover now