° 5

153K 5K 585
                                    

Bu bölüm biraz kısa oldu diğeri daha uzun gelecek.

Keyifli okumalar❤

Orada bana şoka girmem için müsaade vermeden elimi koluna nazikçe koymuş balkondan çıkarmıştı. Merdivenlerden inene kadar kendimde değildim. Sevinçten ayaklarım birbirine dolanmasın diye annemin gazabını düşündüm ve kendime geldim. Elimi çekmeme izin vermeden yan yana merdivenden inmeye başladık. Hayli fazla denecek kadar insan başını çevirip yukarıdan inen ikimize tuhaf gözlerle bakmıştı. Hatta kadınlar dedikodu pozisyonu için toplanmışlardı bile.

-"Kiminle geldin ? " diye sordu. İnene dek dik başını indirmemiş kimseye bakmadan öyle yürümüştü. Hayran kaldım.

-"Şey annem ve teyzem. Annemi tanırsın belki Gülden Soylu." diye mırıldandım kısık sesle. Ardından kastığı kolunu bollaştırınca elimi çektim ve elbisemi düzelttim. Avuç içlerim heyecandan terlemişti.

Başını sallayıp gözleriyle etrafa baktı.
-"Duydum bir kaç kez. Onun kızısın demek. O mahallede yaşadığına da hiç inanmamıştım ama her neyse."

Gerginliğimi belli etmemek için gülümsemeye çalıştım.
-"Açıkladım işte."

-"Dediğin gibi olsun bakalım."

-"Mirza ? " Birisi seslenince o tarafa baktı.

-"Sonra görüşürüz." dedim ve yanından ayrılıp annemlerin olduğu yere geçtim. Giderken yıkık olan omuzlarım şimdi dimdikti ve üzerimdeki bakışların karşılığını verecek kadar dinçtim.

-"Nereye kayboldun ? Yanımdan bir daha ayrılma !"

-"Tamam anne ayrılmam." Masaya koyulmuş kadehe uzanıp gülümseyerek bir yudum aldım.

Anlaşılan gecemiz güzel geçecek.

'

O akşamın geri kalanında Mirza ile bir daha bir araya gelmedim. Sadece gelip geçerken uzaktan görmüştüm o kadar. Ah bir de yanına gidip gelmesi son bulmayan kadınlar var ! Çok sinir bozucuydu.

Sabah yatak keyfi yapmayı çok istesem bile annem yüzünden böyle bir şansım yoktu.

Annem gittikten sonra görüşmek üzere sevgili yatağım diyerek kalktım. Sıcak bir duşun ardından saçlarımı güzelce maşaladım. Onları böyle görmeye bayılıyorum.

Odamın içine dahil olan giysi odama girip iç çamaşır takımını üzerime geçirdim. Ne giyinsem diye bakındıktan sonra kısa bir gömlek ve pantolonda karar kılıp giyindim.

 Ne giyinsem diye bakındıktan sonra kısa bir gömlek ve pantolonda karar kılıp giyindim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Altına da topuklu ayakkabı giyinip makyaj yapmadan odamdan çıktım. Kahvaltı saatinde masaya yetişmeyince annem sinirlenebiliyor.

Alta indiğimde masada oturan Mustafa'yı ve yılışık oğlu Yiğit'i görünce yüzüm düştü. Babamın oturduğu sandalyede oturduğu için onu boğma isteğiyle dolup taşıyorum.

TUTKUWhere stories live. Discover now