°25

132K 3.8K 602
                                    

Merhabalar...

Minicik bir not düşmek için gelmiştim ardından sizi bölümle baş başa bırakacağım.

Aslında bu aklımda hiç yokken gelişen bir şey oldu ve bölümde az biraz cinsellik olabilir. Şimdiden uyarıyorum.

Bölüm sonunda görüşürüz ❤

Şaşırdığını hareketsiz kalışından fark ediyordum. Çok utanıyordum ama bir yanım kıpır kıpırdı. Sıcağa yakın ılık su üstümdeki iki parçayı sırılsıklam ederken Mirza kollarını bana sardı.

-"Sevgilim. Sen...neden geldin ?" diye duraksayarak sordu. Göğsü hiddetle inip kalkıyordu. Onu daha fazla zorladığımı biliyordum.

-"Gelmek istedim." dedim sesimi zorlukla çıkarıp.

Bir kaç saniye bekledi ve ıslak saçımı okşayıp öptü.
-"Çıplak olduğumun farkındasın değil mi ?" diyince başımla onayladım. Farkında olmamak ne mümkün !

Nefesini seslice üfleyip tişörtümü bir çırpıda yere attı. Göğüslerime bakmadan beni kendine yapıştırmıştı. Banyo çok fazla karanlık olduğu için görmek zordu ama bu hissettiğim ten tene temas inanılmazdı.

-"Seni şuan ne kadar istediğimi anlatamam. Ama yapamam güzelim...yapamam. Buna hazır olmadığını biliyorum kendini benim için zorlama olur mu ?"

Söylediklerinden çok ilgimi , dikkatimi çeken tek şey karnıma değen fazlasıyla sert organıydı. Aklıma ne oldu bilmiyorum ama yerinde olmadığı kesindi.

-"Mirza ?" dedim ismini fısıltıyla söyleyip.

Eğildi ve yanaklarımı kavradı. Söyleyeceğimi beklerken dudağına uzandım. Onu öpmenin verdiği duygu bambaşkaydı. 

Öpüşürken sırtımı mermer duvara yaslayıp bacağımı elinin yardımı ile kendine sardı. Tam bu pozisyonda onu herşeyiyle hissediyordum.

Durmak bilmeyen öpüşmemizi nefes almak için sonlandırdım. Mirza bacağımı sıkıp sürekli kendini bastırıp sürtüyordu. Kısık bir ah sesiyle beraber kaskatı kesildiğinde karnıma suyun haricinde başka bir ıslaklık geldi.

Boşalmıştı !

Tanrım çok utanıyorum.

-"Çık Duha gerçekten duramayacağım."

Bedenime bir kez olsun bakmamıştı. Yanından geçip gidecekken beni durduran o oldu. Elimi kavrayıp suyu kapattı ve bir hamlede kucağına aldı.

-"Durmamaya karar verdim. Hakkını kaybettin ve yanıma gelerek büyük bir hata yaptın." Soluğu yatak odasında almıştı. Islak iç çamaşırını bacaklarımdan sıyırıp rastgele bir yere fırlattı. Konuşmama olanak tanımadan dudaklarımı esir alırken artık aramızda hiç bir engel olmadan onu hissettim. Sıcaktı. Fazla sıcak.

Yaklaşık on beş dakika kadar ya boynumu yada dudağımı öperken eliyle bedenimi keşfe çıkmıştı. Ama en sonunda başı biraz daha aşağıya kaydı. Göğsümün ucunun etrafında dilini gezdirdi. Bunu yaparken dudağımı acıtma pahasına sertçe ısırdım. Gözlerini gözlerimden çekmeden yaladıktan sonra dudaklarıyla kavradı. Boğuk bir inleme eşliğinde belim yay gibi gerildi.

Çıldırma noktasındaydım. Sadece bunlar bu kadar delirtecek kadar zevk veriyorsa gerisinde ne yapacaktım ?

Kocaman bedeniyle üzerimi kapatıp eliyle yataktan destek alarak durdu. Burnumun ucunu öperken bir yandan bacaklarımın arasına yerleşerek geriye açıyordu. Kalbim ağzımda veya tam olarak aşağıda atıyor olabilirdi ama daha önce böyle attığına hiç şahit olmamıştım.

TUTKUWhere stories live. Discover now