° 29

121K 3.9K 464
                                    

Kalacağımız odaların seçimi hepimiz için zor olmuştu. Oğuzhan'la Uğur salonda olan iki koltukta yatabileceğini söylemişlerdi. Hande ile Aydın doğal olarak ilk odaya girmişlerdi. Alp , Olcay bir odada Rüya ile Defne diğer odaya gitmişlerdi. Sonuncu oda ise bizimdi. Eğer Taner ve Ali'nin işleri çıkmamış olsaydı eve sığmayacaktık.

Üzerimizi değiştirmek için odaya girdiğimizde Mirza yüz ifadesini değiştirmeden gömleğini çıkarıyordu. Yanına yaklaşıp ancak göğüs hizasına gelebildim ve esmer tüylü göğsüne yaslandım.

-"Bakma öyle. Ne düşünüyorsan söyle." dedim içimden geldiği gibi.

Göğsünü şişirip indirdi.
-"Sen söyle. Hiç konuşmadığımız bir şeydi ister misin istemez misin diye düşünmedim." diyince konunun ciddiyeti karşısında geri çekilip dimdik durdum.

-"Evet konuşmadık ama neden istemeyeceğimi düşündün ki ? Seni çok seviyorum ben Mirza. Sen olmadan bir hayatım olsun istemiyorum." dedim başımı iki yana sallayıp.

Eğdiği başını kaldırdı ve göz göze geldik. Bir saniyelik duraksamanın ardından beni göğsüne çekip sarıldı.

-"Bende çok seviyorum. Küçük olduğunun, belki de evlilik için erken olduğunun farkındayım. Yine de ben her sabaha seninle uyanmak istiyorum. Artık belirli bir yaşa geldim. Şimdiye kadar evlilik aklıma hiç gelmedi. Ama sana evlenme teklifi edecek kadar tutkunum. Seninle hemen evlenmek istiyorum Duha."

O saniyelerde yutkunmadım. Mirza bana hiç bir zaman evlilik adamı gibi gelmemişti. Bende ona evlenmeyi düşündün mü diye de soramazdım.

İyice göğsüne sokulup ona sarıldım.
-"Seninle evlenmek için sabırsızlanıyorum." dedim hem kendimi hem onu mutlu ederek.

Neden sevdiğim adamla evlenmeyi geciktireyim ki ?

Yaşım küçük olabilir ama bu hiç engel değil.

Mirza'nın sarsılan göğsünden güldüğünü anlarken geri çekilmişti. Dudağımı büyük bir iştahla içine çekercesine öptü.

-"Özledim. Tadın damağımda kaldı."

Sadece dört kelime ile baştan aşağı kızardığımı hissetim. Yalnızca onun olduğum gece birlikte olmuştuk. O gece ikimiz için de sarsıcı olunca bir daha o aşamaya gelmemiştik. Yine öpüşüp aynı yatakta yatıyorduk orası ayrı. Ama Mirza bir kere daha ilişkiye girme istediğinde bulunmamıştı.

Şimdi ilk kez dile getirince tüylerim ürperdi. Eğer aynı acıyı yaşayacaksam ben bunu yapamazdım.

-"Büyütme öyle gözlerini. Korkma. Özlediğimi söylüyorum seni buna asla zorlamam. Şimdi rahat bir şeyler giyelim yanlarına dönelim. Hatta ben beş dakika duş alıp öyle gelsem çok iyi olur." Konuşmama fırsat vermeden az önce Uğur'un verdiği kıyafetlerle odadan çıkmıştı.

Nefesimi üfleyip elbisemi çıkarttım. Sevişme konusunu düşünmeyi şimdilik kenara bıraktım.

Taytın üzerine ince kalçama kadar uzanan trikoyu giyindikten sonra makyajımı temizledim ve artık bunaltan saçlarımı tam tepeden topladım. Çıplak ayaklarımla odadan çıktığımda mutfakta Hande ile Oğuzhan bir şeyler yapıyordu. Aydın'la Uğur ise koltukta televizyon izlerken perdesi çekilmemiş camdan Alp'i gördüm. Hemen camın önünde sigara içiyordu.

Bahçe kapısını açınca sesi duymuş başını çevirmişti. Beni gördüğü gibi tebessüm edip sağ kolunu kaldırdı.

Gülümseyip göğsüne yaslandım ve bana sarılmasına müsaade ettim.

-"Mutlu musun ?" diye sordu karanlık ormana bakıp sigarasını içerken.

-"Evet. İtiraf etmeliyim ki hiç beklemiyordum. Siz biliyor muydunuz ?"

TUTKUWhere stories live. Discover now