° 18

142K 4.6K 619
                                    

Pazar sabahı olması dolayısı ile Alp'in yüksek sesle açtığı rap şarkının sesiyle gözlerimi aralamıştım. Yatakta uzun süre tepişip Alp'e bağırarak kapatmasını söylemem bir işe yaramayınca kafama yastık bastırmış zar zor yarım saat daha uyuyabilmiştim.

Gece mutluluktan olsa gerek sabaha karşı ancak uyuduğum için haliyle gündüz uyumam gerekiyordu.

Yine uykumun en derin yerinde bacağımda hissettiğim ıslaklık yüzünden başımı yastıktan hızla kaldırdım.

-"Alp sen geri zekalı mısın ?! Uyuyorum ya uyuyorum insan değil misin ?! Şimdi gelip kafanı buzluğa sokacağım !" Yorganı ittiğim gibi yataktan fırladım. Kısa şortumdan açıkta kalmış bacağımda buz gezdiren aptal kuzenim Alp odadan kaçarken peşinden koştum.

Uykudan uyandığım gibi olan sesimle bağırmamın etkisi yüzünden boğazım sızlarken önüme gelen saçlarımı geri ittim. Alp'e yeniden öfke püskürecekken gözlerim koltuk grubuna çevrildi. Nefes nefese şok olmuş şekilde kalakaldım. Düşen askılımı usulca omzuma geri çıkartıp bir adım geriledim.

-"Siz...?" Yutkundum.
-"Buraya...yani hoşgeldiniz." Boğazımı nazikçe temizleyip boğazlamak istediğim Alp'e baktım. Mutfak kısmında sırıtarak masaya bir şeyler koyuyordu.

Gerçekten katıksız gerizekalı bu çocuk. Delireceğim.

Yataktan öcü gibi fırlamış halimle salonda ultra yakışıklı Mirza , alayla gülen Olcay ve Defne'nin önüne çıkıvermiştim.

Ah utanç verici.

Faydası olmayacağını bilsemde saçımı çaktırmadan düzeltmeye çalışıp şortumu azıcık aşağıya çektim. Aksi halde az sonra Mirza beni öldürecek gibi bakarken uygulamaya geçecekti.

-"Tünaydın Duha'cım. Öyle tuhaf bakma inan korkunç değilsin. Defne uyandığında daha çirkin oluyor." diyen Olcay'a sağol canım çok yardımcı oldun demek istesem bile tebessüm etmekle yetindim.

Ama siz sorun değilsiniz !

Ben bir tanecik kocaman yakışıklı adamımın karşısında rezil olmaktan dolayı utandım.

-"Sen uyanmadan Mirza'yı kahvaltıya çağırmak için aradığımda kardeşleriyle çıkacağını söyledi. E bende onlarla gel evde rahat rahat yaparız dedim kuzen. Kötü mü etmişim ?" diyen Alp gözüme masum görünmeye çalışıyordu.

Hayır senin işin bitti.

-"Kötü etmedin de neyse gidip buzla dondurduğun bacağımı ısıtayım ben. Üzerimi giyinip geliyorum. " dedim son cümlemle salondakilere hitaben. Dişlerimi sıkarak odaya geri girdim. Mirza'nın gözlerine bakamamıştım bile ! Of Alp.

Sinirden odada tepine tepine bir tayt ve bol boyfriend tişört giyinip çıplak ayakla odadan çıktım. Mirza'ya yan gözle bakıp sağda bulunan banyoya girdiğim gibi bir oh çektim.

Tamam sakin ol Duha o kadar da kötü değildi.

Saçlarımı yukarıda bir topuz yaptıktan sonra elimi yüzümü güzelce yıkadım. Tipim çok korkunç olmadığından rahatlamıştım.

Kokusu dün geceden beri burnumda tüten Mirza'yı görme isteğiyle dolup taşarken banyodan çıktım. Defne ile Olcay Alp'e yardım ediyorlardı ve Mirza koltukta oturmuş televizyona bakıyordu. Kalbim küt küt atmaya başlamıştı. Ne zaman görsem şu ellerim hep heyecandan titriyor.

Yanına ilerleyip oturdum. Anında başını çevirmiş güzel bakışlarıyla beni süzmüştü.

Ne diyeceğimi bilemeyince sustum kaldım. Hafifçe soluna dönüp mutfak bölümündekileri kontrol ettikten sonra bana döndü ve dudağımın kenarını öptü.

TUTKUWhere stories live. Discover now