° 35

109K 3.3K 151
                                    


Tatil için tuttuğumuz muhteşem ötesi ev demeye bin şahit isteyen yerde hepimizin odası ayrı ayrıydı. Yalnızca üç çift halinde gelmiştik çünkü Hande ile Aydın'ın bebeği hastaydı.

İlk gün güneş batarken manzaranın karşısında dilimiz tutulmuş halde oturmuştuk. Ama çok yorgun olduğumdan dolayı artık dayanamayıp kalkmak zorunda kalınca odaya girmiştim. Denize bakacak şekilde konumlandırılmış yatakta Mirza uzanıyordu.

-"Yanıma gelsene." dedi doğrulurken.

-"Duş alıp öyle yatmak istiyorum." dedim ve yatağın yanında duran bavulumu açtım.

-"İyi al gel konuşalım."

Ona her ne kadar kızgın olsam da bu konuşmama olayı ikimizinde canını hayli sıkıyordu. Tek emin olduğum konu Mirza hatasını çok güzel anladı. Her fırsatta konuşmaya çalışıp kendini yeniden yeniden anlatıyordu ama benim inatçılığım tutmuştu. Onu hala affetmemiştim.

Ilık suyla aldığım duş vücuduma iyi gelirken bornozla birlikte cam kabinden çıktım. Mirza o sırada perdeleri kapattığı için beni görmemişti. Geniş alanda her şey bütün halindeydi. Duş da yatağın arka bölümünde kalıyordu. Ayakta durmaktan yorulunca kenardaki koltuğa iliştim. Ellerimi karnıma koyup usul usul nefes alıp verdim.

-"Beni bu kadar yorman normal mi acaba ?" dedim kızıma hitaben.

Başımı kaldırmamla Mirza'yı yakınımda gördüm. Beklentiyle gözlerimin içerisine bakıyordu. Yanaklarım kızarırken ayağa kalktım. Üzerimi giyinsem iyi olacaktı.

-"Duha.." Dirseğimden tutup göğsüne çekti. Kaçmamam için sıkı sıkı sarılırken karnıma dikkat ederek sabit durdum.

-"Günlerdir , haftalardır sana sarılamıyor oluşumun acısını nasıl anlatabilirim ? Sana ilk kez bu kadar uzun süre dokunmadan uzak kaldım. Sırf rahatsız oluyorsun diye kızımı hep sen uyuduktan sonra sevebildim. Affet artık beni nefes alınmıyor sensiz. Kokunu burnumda hissetmeden yaşadığımı anlamıyorum. Bütün işlerim ters gidiyor herkese aksi davranıyorum. Sen olmadan , tenine dokunmadan dengem bozuluyor."

Mirza'nın masalsı konuşması kalbimi çoktan göklere çıkartmıştı. Onu o kadar seviyordum ki bu söylediklerini gözüne bakarak bile anlamıştım. Günlerdir yüzü asık ve mutsuzdu.

-"Bir daha bizi üzme olur mu ?" diye sordum kollarından sıyrılırken.

Yanaklarımı tutup alnıma dudaklarını değdirdi.
-"Söz veriyorum. Zaten bir daha bu kadar uzak kalmaya dayanamam." dediğinde gülümseme nedenim olmuştu.

-"Şimdi uyuyalım sizde dinlenin."

-"Olur ama önce gecelik giyeyim." dediğimde o onaylamış soyunarak yatağa girmişti.

Haftalardır aşık olduğum o muazzam vücuduna uzak kalarak uyumuştum. Gözlerimi ondan çekemiyor oluşumdan dolayı utanarak kendime içimden kızdım. İçten içe sırıtırken bilerek bornozumu gözünün önünde ağır ağır çıkarttım. Mirza'yı görmesem de verdiği nefesleri duyabiliyordum. Gülmemek için dudaklarımı ısırdım ve eğilip bavuldan küçük ipli bir iç çamaşırla siyah dantel geceliği çıkarttım. İkisini giyinip Mirza'ya baktığımda yatak başlığına yaslanmış yarı oturur pozisyondaydı.

Işığı söndürüp yatağa oturdum. Sağ tarafımın üzerine yatmayı sevdiğim için ona arkamı dönmüştüm. Mirza'nın arkamdan sarılmasıyla kalçamda sertliğini hissettim. Sertçe yutkundum.

Hamileyken daha fazla istekli olduğumdan bahsetmiş miydim ?

İstemsizce kalçamı hareket ettirdim. Bu onun nefesini boynuma üflemesine neden olmuştu. Elini şişkin karnımdan kasıklarıma indirdi. Tenim santim santim karıncalanmıştı. Dokunduğu saniyede ıslandığımı hissettim. Gözlerimi heyecan içerisinde karşıya dikmiş bir diğer hamlesini beklerken tek ses ikimizinde hızlı nefesleriydi. İç çamaşırımı parmak uçlarıyla itmeye başlamıştı ve bir dakika geçmeden bacaklarımdan sıyırıp yeniden arkama yan şekilde yatmıştı. Eli ustalıkla kadınlığımı kavrarken sırtımı göğsüne bastırdım.

TUTKUDove le storie prendono vita. Scoprilo ora