†Capitolul 15†

2.7K 218 56
                                    

       

15. „Ia mai du-te dracu', surioară.”


         „ De azi începem antrenamentele. Ne vedem la cabană la ora 16.  Boss-ul tău. "

          Încep să râd la apelativul pe care și l-a pus și mă arunc în pat cu telefonul în mână. De unde are numărul meu? Nu-mi amintesc să i-l fi dat.

     „ Aș vrea să facem altceva înainte, " boss-ule" . "

„ Hmm, sună tentant. "

„ Nu te gândi la prostii, idiotule! Mai vreau încă un tatuaj. "

„ Of...și eu care-mi făcusem speranțe. "

" Despre ce naiba vorbești, gorilo?! "

„ Haide, în 20 de minute să fii gata. "

           Chicotesc în sinea mea și las telefonul pe pat. Mă îmbrac pentru prima oară în hainele lor și încep să-mi placă din ce în ce mai mult: mi-am prins părul într-o coadă de cal cu ajutorul unei bandane negre cu modele albe, blugi negri rupți puțin în genunchi, iar pe sub aceștia mi-am pus un dres cu plasă neagră, așa cum am văzut la Ryn mai mereu; și un tricou negru cu umerii goi. La machiaj nu mă prea descurc, dar îmi dau cu ruj negru pe buze și machiaj tot negru la ochi. Mă prinde negrul ce-i drept și chiar sper să fie de această părere și Erick.
 
       Nu că mi-ar păsa foarte mult dacă-i place cum arăt sau nu...

     Cobor imediat scările, luându-mi un mic rucsac în spate. Nu mă vede nimeni și răsuflu ușurată, m-aș intimida ca cineva să mă vadă astfel. Sunt destul de schimbata fără rochitele mele vesele și coronițe cu flori.

      Îl văd deja pe Erick rezemat de motor, având privirea spre telefon. Când aproape sunt lângă el, ridică ochii din ecran și aproape mă împiedic în timp ce merg din cauza acelei priviri. Mă analizează din cap până în picioare chiar și când am ajuns deja lângă el și nu-mi pot da seama dacă-i place ce vede. Privirea îi e neutră, însă mă înroșesc grav  când nu-și mai ia odată privirea de la mine!
         — Uh, cine ești? mă ironizează, iar eu îi dau un pumn în umăr drept pedeapsă. Ai cam întârziat, rocherițo. Am zis 20 de minute, nu două ore.

         — Hei, nu mai exagera!

       Acesta rânjește către mine și se urcă pe motor, lăsând casca în spatele său. Înțeleg mesajul și mă așez în spatele lui, punandu-mi casca pe cap, și aproape-l sufoc din nou când accelereaza mult prea brusc cu acel zgomot asurzitor.

       Viteza este prea mare, iar mie îmi este destul de greu să mă obișnuiesc. Îl strâng și mai tare involuntar și simt cum își încordeaza ușor mușchii abdominali.

      Încetinește ușor, de parcă mi-ar fi înțeles mesajul și nu peste mult timp ajungem la " Jenna's tatoo" . M-am gândit destul de mult și da, vreau să-mi fac multe tatuaje, vreau să fiu ca ei...vreau să fiu ca Erick. Iar brațele lor sunt pline de tatuaje, ale mele de ce să nu fie?

       Am ales cel mai ,,drăguț" model pe care Jenna mi l-a prezentat. Trandafirii între spini și alte ierburi mi s-a părut o idee genială cu un mesaj pe măsură. Însă acesta dura o veșnicie și durea îngrozitor de tare.

BlackbandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum