Capitolul 31

2.4K 216 27
                                    

    Este acolo, la naiba, și să dea dracu' dacă face ceva. Nu se uită la mine, mă ignoră. Azi nu mi-a vorbit deloc. Cine îl mai intelege? Ieri a fost atât de... Și acum e atât de... 

     Sau oare am visat partea de ieri? Nu, imposibil.

      E doar un idiot și jumătate.

      Suntem cu toții la masă, vorbind despre alt idiot, El Nino. Nici nu bag de seamă ce ei vorbesc, privirea mea e ațintită pe un Erick arogant.

      Atenția mea este captată de Yasmin ce intră în încăpere cu două cârje și se așează lângă Blake.

       — Ia uitați cine s-a gândit să vină, spune Ryn și îi trage scaunul pentru a se putea ajuta.

       Eu îi zâmbesc slab, privindu-l cu coada ochiului pe Erick la fel de arogant.

      — V-am auzit, zice ea când se așează cu noi la masă. Petrecerea asta va iesi sigur un calvar. Iar un factor al acestui calvar va fi chiar El Nïno, asta e clar. Iar dacă suntem și noi acolo...haosul va fi și mai mare.

       — Propui cumva discret să nu mergem? întreabă Minerca și Yasmin râde ironic.

       — Și să pierd toată distracția? Niciodată. Mă refeream să...

       — Oh, face Erick și își indreapta spatele, ridicându-și o spranceana, dar tu nu vei merge nicăieri așa, Yasmin. Ai nevoie de repaus.

      Yasmin râde din nou ironic și observ din nou cât de frumoasă este. Erick este foarte impunător, iar dacă ea reușește să-și convinga prietenii să mearga și ea, inseamna ca ea va fi idolul meu de azi înainte.

         — Veți fi 13 fără mine, nu ar trebui să fim în formă completă?

        Se lasă liniște câteva minute, după care Kevin spune:

       — Mai bine cu unul în minus acum, decât cu încă unul în minus pentru totdeauna.

      — Nu mor zilele astea, stai calm.

      — Nu vii și punct, spune Erick iar Yasmin se încordează.

       — Intelege, Yas, e spre binele tău, spune și Blake iar ea râde. Ne descurcăm cu unul în minus. Sau, spune după ce face o pauză, de fapt, avem cu cine s-o înlocuim.

      Și își indreapta privirea spre mine. După care toți și-au îndreptat privirea spre mine.

      Numai el, nu. El își dă ochii peste cap și îl fixează amenințător cu privirea pe Blake de parcă a spus cea mai mare prostie din lume. Și poate inainte aș fi zis că da, a zis, dar nu. Pot face asta, pot fi utilă în Blackband.

        — Ea se împiedicã pe suprafețe plane și tu vrei să parcurgă pașii planelor noastre? Glumești, Blake, nu? vorbeste de data asta Erza și mă încordez brusc când îi aud vocea. Serios acum, se îneacà cu propriul scuipat.

      — Gura, Scarlet.

      — Și dacă nu, ce, Scarlet? mă întreabă îndreptându-și spatele amenințător, iar eu râd ironic în timp ce mă las pe spatele spătarului și mã joc cu furculița în farfurie și îmi adopt privirea de scorpie. Privirea mea obisnuita.

      — Mă enervez, surioară. Și nu cred că vrei asta.

     — Oh, ba cred că vreau. Ce faci tu când te enervezi? Plângi? Te trântești pe podea și începi să urli că nu te mai joci? Mă spui lui mami? Cum faci, Karin-...

BlackbandWhere stories live. Discover now