Capitolul 4

2K 183 22
                                    


Partea a 2-a. Capitolul 4:

" Pentru că Erick Hills mi-a frânt inima. "



Credeam că dacă Erick se va reîntoarce, totul va reveni la normal 100%. Însă nu, este din ce in ce mai ciudat. Pe lângă faptul că se comporta de parca niciodată nu s-a intamplat nimic între noi, e singurul care nu a vorbit despre ce s-a întâmplat cu el in acesti ani. Dar nu il voi întreba. Mi-am promis că am terminat orice tangență cu el și asta trebuie să și fac. Pentru că Erick Hills mi-a frânt inima și nu îl voi ierta niciodată pentru asta. Nu voi uita niciodată faptul că m-a lăsat la greu, a fugit ca un las lasandu-ma să mă înec în suferință de pierderea surorii mele și desființarea Blackband.

     —Te-ai trezit cu fața la cearceaf?

Realizez că Yukio vorbește cu mine si toți își lasă mâncarea din farfurie laoparte și mă privesc suspiciosi.

     — Nu am dormit foarte bine, murmur, însă Vanesa pufnește ironică.

     — Ar trebui să discutăm puțin, îi aud vocea lui Diablo și ne captează atenția la toți. Blackband are un inamic foarte puternic, grație lui Nino sau Nick, mă rog, tot nu-l suport. Și desi ma deranjeaza sa il stiu in bandă, va trebui să mă abțin să îi dau un pumn în cap. Mă rog, ceea ce are nevoie banda este un lider. Nu am discutat acest aspect.

         — Este evident cine e liderul, apare Nick de nicăieri și îl bate pe umeri pe Erick, ce se află în capătul mesei, iar eu in capătul opus.

          — Eu nu mai am dreptul de autor, glumește Erick și eu îmi dau ochii peste cap.

           — Un grup trebuie să fie condus și de instincte masculine, dar și feminine. Iar eu zic ca Erick si Karina sunt cei mai buni pentru asta.

         Îlfulger cu privirea pe Nick și îl înjur în gând, dar toți îl aproba. Fara sa mai zic vreun cuvânt, toți își toarna putin vin rosu in pahar si ciocnesc pentru " noii lideri" Blackband.

          Din greseala îmi fug ochii la Erick și acesta cu paharul în mână, îl prind cum se holbeaza la mine. Imi mut imediat privirea, însă simt cum imi arde pielea când îl cad cu coada ochiului că încă mă privește insistent. Vreau sa verific dacă încă se uita, așa că mă prefac că mă uit la Yasmin, cea de lângă el, și da, încă se uita.

           Sa te ia dracu!

           Mă ridic de la masa nervoasă, înainte să încep să țip la el și să îl înjur pe idiot. Urc scările nervoasă și ma închid în camera mea. La naiba, asta va fi mai greu decât am crezut. De ce nu mă lasă în pace?

           — Cine naiba se crede? murmur nervoasă și îmi dau bocancii jos, aruncandu-i unde nimeresc.

           — Erick Hills, aka colegul lider al Karinei Scarlet.

        Imi dau ochii peste cap când îl văd că intră în cameră neinvitat, dar ceea ce mă enervează și mai tare e senzația de agitație și emoții inutile pe care le simt acum că sunt și singură cu el in aceeasi camera.

      Mai știți senzația aia din generală sau liceu când se întâmplă să stai lângă crush și să devii o ciudată în loc să te porti și tu ca un om normal? Ei bine, așa mă simt eu acum. Doar că eu mai simt și repulsie, resentimente și furie față de el.

         — Spune repede ce vrei, Hills, apoi te rog să ieși din camera mea. Sunt ocupată.

         — Sa ma înjuri în gând?

          — Nu mă obosesc pentru oamenii ca tine.

       Face o grimasa de parca nu il intereseaza ceea ce spun și se așează pe colțul patului.

          — Nu vreau să ne certăm. Ba chiar vreau să fim prieteni, Karina. Și de asemenea am venit să te felicit pentru ca ai reusit sa faci cu Blackband ceea ce eu nu as fi putut.

           — Si nu vei putea niciodată.

           — Karina, nu vreau să fii așa cu mine, murmură mai mult ca pe o șoaptă și eu pufnesc într-un râs isteric.

            — Dispari, Erick.

            — Uite, eu inteleg ca...

            — Am zis sa dispari, Erick Hills. Și nu mi spune mie că inelegi  ai inteles? Pentru că nu înțelegi. Niciodată nu ai inteles și niciodată nu o vei face. Asa ca multumeste-te ca inca mai îmi obosesc gura pentru tine.

        Ericķ mă  privește serios și se încruntă de parca nu își aduce aminte acea zi nenorocită când Erza a murit, la fel si Blackband, iar el tot ce a fost în stare să facă e să fugă.

          — Nu trebuie să rămânem ca niste dușmani, Karina, eu...

          — Nu suntem ca niste dușmani, Erick. Eu sunt dusmanul tau. Și crede-mă că nu mai sunt demult fetița aia aiurit și inocenta.

          — Scarlet, eu doar am vrut să lămurim lucrurile, spune și eu mă enervez și mai tare încât îl apuc de guler disperată.

           — Fii atent aici, fraiere! Îți spun pentru ultima dată! Karina aia pe care o știi tu nu mai e din ziua în care ai lăsat-o să se stingă în suferință, iar tot ce ai fost în stare să faci e să fugi ca un laș ce esti! Mi-ai ascuns faptul că Erza a fost iubita ta, sora mea! In timp ce eu eram îndrăgostită nebunește după tine! M-ai tratat ca pr ultima proasta. Ba imi vorbeai, ba mă ignorai. Dar de data asta nu mai merge așa, Hills.

          — " Erau îndrăgostită " , repeta ceea ce am spus la fel de serios și îi dau drumul la gulerul tricoului negru și mă îndrept spre ușă și i-o deschid. Deci nu mai ești? Ti-au trecut sentimentele față de mine?

       Ar conta acest aspect?

          — Dar ție? întreb de data aceasta mai calma. Sau macar le-ai avut? Și te rog, Erick, măcar o dată în viața ta de rahat! Spune-mi adevărul. Oricum acum nu mai contează.

           — Atunci dacă nu mai contează, de ce sa mai spun ceva?

           — Atunci dispari, spun rece și el se ridică de pe patul meu.

         Se îndreaptă ușor spre ușă, însă cu pași mici se oprește drept în drept cu mine și ușa.

             — Da, am avut. Și încă mai sunt prezente. Însă, ceea ce am făcut până acum în raport cu tine, a fost doar să te protejez.

           Pufnesc ironică din nou:

            — Replica asta merge doar in filme, Erick. Te rog sa iesi. Nu aveai de ce sa ma protejezi.

            — Ba da, aveam. De mine.

            — Atunci inseamna că trebuia să faci ceva cu tine, nu cu mine, vorbesc cu un ton jos, deoarece subiectul era mult prea sensibil pentru mine.

            — Mă tem că e prea târziu pentru mine. Așa că...mă bucur că acum nu mă mai iubești. Esti in siguranta.

       

BlackbandWhere stories live. Discover now