Capitolul 19

1.4K 112 12
                                    

— Să nu mai îndrăznești niciodată să o atingi pe Karina Scarlet. Și mai ales, în viața ta mizerabilă să nu îi mai pomenești pe Erza și Erick. Altfel vei afla de ce sunt in stare, dragul meu.

Acesta începe să râdă zgomotos încă cu mâinile între picioare, iar eu ies afara din birou, trantind ușa puternic în urma mea.

Aceasta întâmplare m-a făcut să vreau să ies cât mai repede din acest Iad. Trebuie să găsesc mai repede o cale de ieșire. Înainte ca ei să afle că Erick trăiește.

Și prima opțiune este Cezar, pe care îl găsesc pe holul unde Heidi este închisă. Se joacă cu o cheie între degete și face ochii mari când mă vede pe hol lângă el.

— Nu cred că ai voie aici!

— Cezar, încep să îi vorbesc blând și ma asez pe podeaua rece lângă una dintre uși și acesta mă urmează obosit. Tu știi cine sunt?

Mă privește confuz și are câteva clipe de ezitare până să îmi răspundă:

— Fiica șefului.

— Atât știi despre mine? îl îndemn la mai mult.

— Ne-a mai spus că faci parte dintr-o mafie pe nume Blackband și că Erick a fost iubitul tău. De asemenea ne-a informat că ni te-ai alăturat din momentul morții sale, nemaiavând niciun motiv să rămâi în Blackband. Dar de ce mă întrebi toate acestea?

Cezar este naiv, un copil care a fost obligat să se maturizeze în acest loc. Îi simt tristețea și îl simt ca nu asta este ceea ce își dorește. Probabil sunt cea mai mare nenorocita că mă voi folosi de un copil să mă salvez, însă nu mai suport Sa stau in acest loc.

Poate cu puțin noroc, se va salva și pe el cumva.

— Vrei să îți spun niste secrete? îl întreb, iar el afirmă speriat. Dar trebuie să rămână între noi. Fata pe care o vizitez acolo este o sursa de șantaj pentru ei. Nu sunt aici de bună voie. M-au obligat, amenințându-mi prietenii. Ei l-au omorât pe iubitul meu Hills și vor să facă asta cu toată banda dacă nu mă închin lor. Blackband nu este nici pe un sfert la fel de puternică ca și Montana și dacă mă împotrivesc, risc ca toti cei pe care îi iubesc să ajungă la doi metri sub pământ.

Cezar mă privește cu ochii mari și rămâne nemișcat cu respirația greoaie. Înghite în sec și analizează toate informatiile pe care i le-am spus si pe față i se citeste confuzia.

— Vince și Silvana vor să îi omoare oricum pe prietenii tăi, murmură încet și inima îmi stă în loc. Ei nu sunt oameni de cuvânt, Karina. Aceleași lucruri ne-au promis și nouă...

Este rândul meu să mă încrunt și să am un șoc. Îl îndemn cu un zâmbet plin de amăgire să continuie ceea ce are de spus și după câteva secunde de liniște, începe să îmi vorbească, formându-i-se lacrimi la colțurile ochilor.

— Nici eu și Andres nu suntem aici de bună voie. Acum ceva timp ne-au luat de lângă tatal și bunica noastră doar pentru că așa a vrut Silvana. Înainte de Vince, Silvana a stat cu tatăl nostru după ce mama noastra a murit. A adus-o în casă la noi și pe fiica sa, Amalia, care acum zace lângă celula de lângă sora ta. Ne-am atasat de Ami, însă de fapt Silvana avea nevoie doar de noi doi pentru consolidarea Montanei. Ne-au adus aici și ne-au spus că dacă vrem ca tatăl și bunica noastră să rămână în viață trebuie să le respectăm cerințele. De asemenea, stiind ca o iubim pe Ami, au închis-o acolo să ne santajeze, deși eram doar niște copii. Ne-au omorât tatăl și bunica oricum. Și asa se va întâmpla și aici.

Lacrimile sale mă emoționează și pe mine de asemenea, însă îmi revin și îi prind mâna în palmele mele.

— Te pot ajuta sa scapi de aici, Cezar. Și pe tine și pe Ami. Însă am nevoie de ajutorul tau si al lui Andres.

— Andres nu cred că ne va ajuta. Vince l-a manipulat, promițându-i putere și bani. Eu o iubesc pe Ami. Și ca pe o soră vitregă, Karina. O iubire adolescentina cum nu ai mai vazut. Nu este deloc ca și mama sa. De aceea Silvana o și tine închisă, ca nu o poate manipula să devină ca și ea. De aceea o și iubesc.

— Atunci o vom scoate e acolo, murmur plină de speranță. Vom face asta împreună. Ai cheile de la celulele fetelor?

Cezar afirmă din cap speriat.

Și eu sunt speriată, de asemenea. Mi-e teamă că acest plan nu ar merge și am ieși toți din asta cu un glonț în cap. Însă trebuie să riscăm, mai ales cand am aflat că Montana vrea sa imi omoare prietenii oricum.

------

BlackbandOnde histórias criam vida. Descubra agora