Vedalaşalım bakalım

713 50 16
                                    

16.02.2018

Sonunda bitti. Hikayeye başladığım ilk anı hatırlıyorum. Polisiye hikayeleri sevdiğimden ve o zamanlar bu çifti(oyunculardan bahsediyorum) de sevdiğimden bir anda ilham gelmişti. Hevesle başlamıştım ve o hevesle bir süre daha ilerlemiştim. Sonra başladı bu emeğe saygısızlık durumu. Okuyup geçenler sayesinde soğudum, uzaklaştım. Heyecanla güncellediğim hikayeye bölüm yazamaz hale geldim. Ne diyeyim ki... Keşke böyle olmasaydı. Keşke ilk an olduğu gibi olsaydı da "Bitsin de kurtulayım" kafasıyla ilerlemeseydim. Yanlış anlamayın. Sırf böyle hissediyorum diye baştan savma yazmadım. Farkındasınızdır zaten. Elimden geldiğince her bölümüne özen gösterdim. Finali de size kızdım diye mutsuz sonla yapmadım. Hikayenin ismine karar verdiğim andan beri böyle bir son belirlemiştim zihnimde. Yani başladığım zaman nasıl bitirmek istediysem öyle bitirdim. Sadece biraz kırgınlık var işte.

Okuyup geçenlere söyleyecek lafım yok. Bir şekilde sizde ortak oldunuz iç dünyama, zihnimde kurduğum dünyalardan birine. Ne söylesem de yaptığınız şeyin aslında ne olduğunu anlamayacaksınızdır büyük ihtimalle. Bu yüzden sadece zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederek bitiriyorum.

Gelelim oylarıyla, özellikle de yorumlarıyla destek olanlara... İyi ki vardınız. Siz olmasanız bu hikaye bitmezdi. Her yorumunuza cevap veriyordum size ne kadar değer verdiğimi bilin diye ama şimdi bir de buradan söyleyeyim. Sizi seviyorum. Desteğiniz için tüm kalbimle minnettarım.

Diğer hikayeler için korkanlar varmış bir de. Bu mutsuz sonlu oldu diye tüm hikayeler böyle olacak değil tabii ki. Ben hikayelere başladığım zaman finale kadar her şeyi belirliyorum zaten. Siz sadece okuyacaklarınızın klişeden uzak olacağına güvenerek okuyun. Sona geldiğimizde asla hayal kırıklığına uğramazsınız. Emin olun her hikayeye hak ettiği sonu yazacağım. Belki şu an bu hikayenin mutsuz sonla bitmesine kızıyorsunuz ama buradaki karakterleri düşününce hak vereceksinizdir. Mutlu son onlar için fazla basitti. Bu arada Tahirin nasıl devam ettiğiyle ilgili özel bir bölüm gelecektir. Ne zaman bilmiyorum ama kaybeden adamın nasıl devam ettiğini göstereceğim.

Neyse. Çenem düştü iyice. Şu ana kadar okuyan herkese bir kez daha teşekkür ediyor ve diğer hikayelerimde de karşılaşacağımızı umarak vedalaşıyorum. İyi ki vardınız. Sevgilerle...

28.05.2019

{Tamamlandı} Ölümle Aşk Arasında|NefTah|Where stories live. Discover now