Hoofdstuk 9

1.7K 32 76
                                    

Pov Gabriëla

Michael loopt naar me toe en zoekt iets in zijn rugzak. Als hij het eruit haalt zie ik een zwarte zak. Ik kijk hem vragend aan. Hij kijkt niet terug maar weet hoe ik naar hem kijk en er verschijnt een grijns op zijn gezicht. Uit de zwarte zak verschijnen nog wat spullen: Touw, tape en een blinddoek. Nu pas heb ik door wat ze ermee gaan doen. Ik zucht. Dit zal ik niet laten gebeuren!

Michael probeert mijn polsen aan elkaar te knopen maar dat lukt niet aangezien ik hard tegenstribbel. Nu komt ook Mitch naar me toe en hij probeert mijn polsen te pakken zodat Michael ze vast kan knopen. Ik spuug in zijn gezicht waardoor hij zijn handen terugtrekt en het van zijn gezicht afveegt. 'Getver!' 'Wat is er mis mee, je wilde me bijna zoenen maar dit vind je vies?' zeg ik fel.

Dat had ik niet moeten zeggen. Hij grijpt me bij mijn keel vast en drukt me een beetje omhoog. Ik krijg het heel moeilijk met ademhalen en smeek hem om te stoppen. Pas als ik blauw ben laat hij me los en ik voel mijn bloed meteen naarbeneden stromen. Michael grijpt zijn kans terwijl Mitch mijn polsen op mijn rug vasthoudt om ze vervolgens aan elkaar te laten knopen. Dat lukt ze ook. Het touw zit zo stevig op mijn rug gebonden dat het ontzettend veel pijn doet bij iedere beweging die ik maak met mijn armen, handen én polsen.

Dan willen ze mijn enkels vastknopen maar ik stamp uit alle kracht alle kanten op en mijn voet raakt Michael in zijn gezicht. 'Dit is je eigen schuld, babe. Je had maar niemand bewusteloos moeten slaan. Zo erg is het ook weer niet, want nu vinden we je alleen nog maar nóg sexy'er dan je al was', zegt Mitch alsof ik dit mezelf heb aangedaan. Hij komt dichter met zijn hoofd en duwt mijn kin opzij zodat hij in mijn oor kan praten: 'Dat is ook één van de dingen die we bij die vergadering hebben besproken. We hebben nog nooit een meisje met zo veel pit gezien als jij. Maar je bent zo veel mooier dan je pit hebt. En als je die twee combineert heb je een ontzettend mooi én pittig meisje. En dat maakt jou alleen maar nóg sexy'er.'

Ik krijg kippenvel van zijn woorden. Is het wel een goed idee om zo veel tegen te werken? Tuurlijk wel! Als ze me klein krijgen zal ik ze alles laten doen wat ze willen doen en dat kan ik niet toelaten! Alles beter dan meewerken of niks doen!

Ik word uit mijn gedachten gehaald door iemand die zachtjes maar uitdagend in mijn oor bijt. Ik krijg een koude rilling over heel mijn lichaam. Nee! Verzet je hiertegen, Gabriëla! Ik trek mijn knie op en ze komt recht in zijn ballen terecht. Dat zie ik doordat hij nu naast me op de grond ligt te kermen van de pijn.

'Laat haar dan vastbinden, stelletje idioten!' roept Mitch nog steeds kermend van de pijn als niemand naar me toe gaat. Allemaal geschokt. Gewoon omdat ze me één voor één onderschatten. Jayden en Ryan lopen naar me toe. Ze knikken naar Michael die klaar gaat staan om mijn enkels aan elkaar te binden, maar hij krijgt ze niet bij elkaar omdat ik ze ver van elkaar spreid.

Jayden gaat onverwacht op me zitten en begint me hevig te kussen. Ik span mijn lippen aan en zet er alle kracht op waardoor mijn benen zich niet meer zo aanspannen. Ik voel mijn benen die tegen elkaar geduwd worden. Dat moet Ryan zijn, want dezelfde handen houden mijn benen nog steeds vast terwijl ik het touw rond mijn enkels voel aanspannen. Het zit zo strak dat ik mijn mond een beetje open van de pijn.

Hier maakt Jayden gebruik van. Zijn tong glijdt naarbinnen en ik word vurig gekust. Ik kan onmogelijk iets doen. Mijn handen zitten op mijn rug, Jayden zit op mijn bekken waardoor ik hem niet kan raken met mijn knieën en hij houdt mijn kin stevig vast waardoor ik mijn hoofd niet kan wegdraaien. Dan stopt hij om op adem te komen.

Hij laat mijn kin los en ik grijp mijn kans zodat ik dit niet nog eens hoef mee te maken. 'Geen zorgen, Schatje. We doen je voor even niks meer. We zijn er bijna.' Alsof dat geruststellend is! Ik wil er niet bijna zijn, ik wil thuis zijn! Daarbij zal ik straks gezien worden als enigste meisje voor ontzettend veel jonge gasten met wie weet wat er door hun idiote koppen gaat.

ONTVOERD (Voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu