Hoofdstuk 26

1.1K 32 10
                                    

Pov Dan

Ik word langzaam wakker. Het eerste wat ik doe is terug denken aan onze nacht. Het was echt geweldig. Ze is perfect. We gaan haar nooit meer vrijlaten. Ze zal de rest van haar leven haar tijd hier doorbrengen. Die gedachten leveren me een grijns op.

Ik kom een heel klein beetje van haar lichaam af en kijk naar de zuigzoenen die ik haar heb gegeven. Vijf in haar hals en drie op haar linker bovenborst. Ik wil de jongens laten zien dat ik haar verkracht heb. Gabriëla zal het absoluut niet fijn vinden, want natuurlijk moet het ook zichtbaar zijn. En ik wil gewoon haar lichaam zien natuurlijk.

Pov Gabriëla

Ik word wakker van een vreemd gevoel. Het is alsof er iemand naar me zit te staren. Ik open mijn ogen en zie Dan naar mijn borsten kijken. 'Klootzak', mompel ik. 'Jij ook een goede morgen, prinsesje van me', grijnst hij en geeft me een kus op mijn lippen. Ik trek een vies gezicht en Dan moet lachen.

Hij staat op, ik dus ook, en kijkt naar mijn lichaam. Ik probeer me om te draaien maar Dan houdt mijn heupen al vast. 'Ik wil jouw lichaam elke dag aankijken, kussen en aanraken', fluistert hij in mijn oor waardoor ik rillingen krijg.

Hij trekt zijn boxershort en broek aan. T-shirt doet hij niet, angezien hij die niet aan kan doen met die handboeien. Zijn spieren, inclusief zijn sixpack, zijn duidelijk zichtbaar. Maar dat laat me koud.

'Kom.' Hij trekt me mee naar de deur. Ik stop met lopen. 'Mag ik niets aandoen ofzo?!' Hij heeft me kwaad gemaakt. 'Nee', grijnst hij. Voordat ik ook maar iets als tegenargument kan zeggen doet hij de deur open en trekt hij me met zich mee. Gelukkig komen we in de gang niemand tegen.

We lopen naar de living. Of beter gezegd, hij loopt en ik word meegesleurd als een slaaf. Niemand is er. Gelukkig. Dan kijkt naar de klok. 'Oh ja! Dat was ik helemaal vergeten. De jongens zijn pas over een uur hier.'

'Ik heb een idee', zegt Dan ineens. Ik luister aandachtig. 'Je wilt niet naakt zijn. Toch?' 'Wat denk je nou zelf?' vraag ik sarcastisch. 'Dus ik kan je een keuze laten maken: Of ik laat je naakt, of je krijgt iets, maar niet veel.' 'Ik kies de tweede!'

'Oké, maar ik kies wat je aandoet.' Ik knik. Ik ben al blij dat ik íéts krijg. We lopen naar ''mijn'' kamer en daarna naar de inloopkast. 'Oké, ogen dicht.' Ik doe wat hij zegt en sluit mijn ogen. Als ik niet luister, bedenkt hij zich misschien nog.

'Er is wel een klein probleempje en dat is dat ik niks door je armen kan krijgen.' Ik negeer het. Dat hij daar dan maar een oplossing voor zoekt. Verder hoor ik nog wat gerommel en de stem die eindelijk zegt dat ik mijn ogen terug mag openen.

Mijn ogen vergroten wanneer ik zie wat hij voor me heeft uitgekozen. 'Ik ben niet je f*cking hoer!' 'Nee, dat ben je ook niet, liefje. Je moet nog ónze hoer worden.' Ik hef mijn knie op en raak hem in zijn ballen. Natuurlijk valt hij op de grond van de pijn, maar daardoor val ik met hem mee. Stomme ***handboeien!

Dan is terug in orde en kijkt me kwaad aan. Hij pakt iets uit zijn broekzak en steekt het in mijn arm. Er wordt iets in gespoten waar ik moe van word. 'Slaapwel, prinsesje van me.' Ik voel nog een kus op mijn voorhoofd en val in een diepe slaap.

_____________________

Hey mensen!

Fijn dat je dit (korte) hoofdstuk hebt gelezen. Was het een goed hoofdstuk? Zitten er schrijffouten in? Vergeet niet te dm'en en stemmen! Volgend hoofdstuk komt zo snel mogelijk!

X anoniemeloll X

ONTVOERD (Voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu