Hoofdstuk 40

878 29 4
                                    

Pov Justin

Gabriëla is eindelijk bewusteloos. Er waren meer slagen voor nodig dan we dachten. Ze is sterk geworden. Ze heeft me ergens diep vanbinnen gekwetst. Ik ben wel nog familie van haar! Dat zal ik altijd blijven!  Mama en papa moesten gewoon dood. Ze wisten dat ik haar ontvoerde en nog eens ging ontvoeren. Ze wisten te veel om te blijven leven.

Daarbij heb ik Gabrie nu gebroken. Ze is een weeskind. Ik ook maar ik heb mijn vrienden nog en die zijn veel belangrijker voor mij dan mijn ouders waren. Gabrie denkt dat ik niks meer om haar geef, maar ik hou nog steeds van haar.

Ik kijk hoe ze erbij ligt. Vol met schrammen, bloed, blauwe plekken en waarschijnlijk heeft ze ook kneuzingen en breuken. We kunnen niet meer naar een ziekenhuis met haar. De laatste keer dat we dat deden ging het helemaal mis. Waar zijn Jax en James eigenlijk? Ik moest nog afreken met James.

Na ongeveer een uur rijden remt het busje ineens heel hard waardoor we allemaal schrikken en een beetje naar achter vliegen. Uit woede sta ik op. Wat doet Dan nu weer? Kan hij nou niet één keer fatsoenlijk rijden? Waarom laten we hem zelfs nog rijden? Hij is er super slecht in en er loopt altijd iets mis!

'Ik ga kijken wat er aan de hand is. Zorg ervoor dat Gabriëla niet ontsnapt!' Iedereen knikt bang. Ik zei het als een dreigement. 'De gene wie verantwoordelijk is voor haar ontsnapping wordt deze keer zwaar gestraft!' roep ik nog. Deze debielen verliezen altijd van haar.

Ik doe de kofferdeuren open en spring de uit de auto. Ik ga de hoek om en zie al wat er aan de hand is. Voor ons staat er een hele rij van politiewagens en agenten met hun wapens op de auto gemikt. Een paar merken me op en richten op mij. De rest houdt Dan heel goed in de gaten.

'Stap uit de wagen!' roept een agent. Dan stapt er rustig uit en kijkt me bang aan. Hij weet dat het voorbij is. Nee! Zo ver laat ik het niet komen! Doordat de deur nog open staat kan ik nog snel ongezien achter de auto springen. Dan laat de deur open en  komt er ook snel bij. 'Het is de politie. We moeten hier weg proberen te komen.'

'Hoe wil je dat doen?' vraagt Jack in paniek. Ik denk na. 'We moeten het bos in lopen. Daar kunnen ze niet in met hun auto's dus zullen ze ook moeten gaan lopen. Wij hebben sowieso al een grote voorsprong omdat ze het niet zullen zien aankomen en dan pas kunnen reageren. Ik pak Gabrie mee. We zien elkaar bij de waterput aan de andere kant van het bos.'

Iedereen knikt en Jack pakt Gabrie op. Hij overhandigt haar aan mij en ik gooi haar over mijn schouder. Ik sms snel naar James dat hij en Jax ons bij de waterput moeten opwachten. We gaan allemaal naast elkaar staan. 'Op 3 vertrekken we allemaal naar een andere richting. Als jullie gepakt worden sms je me snel stiekem met de gsm's die in jullie schoenen verstopt zitten. 1.... 2.... 3....'

We beginnen zo hard als we kunnen te lopen en ondanks ik Gabriëla mee draag ben ik de snelste. Ik zal nooit gepakt worden!

_____________________

Hey mensen!

Fijn dat je dit hoofdstuk hebt gelezen. Was het een goed hoofdstuk? Zitten er schrijffouten in? Vergeet niet te dm'en en stemmen! Volgend hoofdstuk komt zo snel mogelijk!

X anoniemeloll X

ONTVOERD (Voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu